Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головна

Сайт у процесі розробки.

Вітаємо на сторінці фанфіків українською мовою!

Немає фандома або персонажів? Пишіть!

↓ Свіжі фанфіки ↓

Поява добра і зла

Розділ до фанфіку Повість про Богів Ешяхікю
Фандом: .Оріджинал
Автор: Perun Johanna
Дата: Вт 7 Тра

Була темрява, вічна і безкрайня, що існувала всюди і ніде. Так було з початку віків і мало буди надалі, доки не прийшло світло. Світло відтіснили темр...

Читати далі

Задоволення за задоволенням

Розділ до фанфіку В пошуках коханого
Фандом: Система "Врятуй-Себе-Сам" для Головного лиходія (The Scum Villain's Self-Saving System: Ren Zha Fanpai Zijiu Xitong)
Автор: I_am_a_God
Дата: Вт 7 Тра

Він увійшов до кінця, одразу без заминки. Шень відчував кожну вену, яка виступала. Він міг би по відчуттях описати член Бінхе, який був в середині ньо...

Читати далі

частина 1

Розділ до фанфіку Спроба номер 2
Фандом: Bangtan Boys (BTS)
Автор: Saanchoos
Дата: Вт 7 Тра

Теперішній час. Стук у двері. -Хто там? Я ж просив не турбувати мене. Закрий двері з тієї сторони. Відкривши двері, на горизонті зв*явився високий сил...

Читати далі

Частина 1: Життя крізь бурю

Розділ до фанфіку The Great Era: Senju and Uchiha
Фандом: Наруто (Naruto)
Автор: Momo
Дата: Вт 7 Тра

Поміж загублених у розпачі та болі війни днів, деколи, якщо зосередитися на промінцях сонця, що пробиваються крізь дерева, здавалося, що світ перебува...

Читати далі

Нічні прогулянки

Розділ до фанфіку Нічні прогулянки
Фандом: Шибайголова (Daredevil)
Автор: Бабця
Дата: Пн 6 Тра

| Фоггі та Метью вже якийсь час зустрічалися.Чи так здавалося лише Нельсону?   — Ну ми ж спимо разом.Вже якийсь час? — Його брови напружено звели...

Читати далі

Вступ

Розділ до фанфіку Останні Боги
Фандом: .Оріджинал
Автор: Your Vi
Дата: Пн 6 Тра

Доброго дня, друзі. Це мій перший фанфік, тому я прошу на засуджувати мене. Прийміть до відома, що я ще не зовсім розібралася що означають різні рейти...

Читати далі

Моя маленька Марі

Розділ до фанфіку Аналіз оминає почуття
Фандом: Атака титанів (Attack on Titan, Shingeki no Kyojin)
Автор: Karambolyyy
Дата: Пн 6 Тра

Єва Вчергове окреслюючи стелю своєї кімнати в Стохесі поглядом, я намагалась вхопитись за думку, що свербіла в моїй голові. Вулиця, та вулиця з баром....

Читати далі

Пролог

Розділ до фанфіку Тінь Зорі та Ночі
Фандом: .Оріджинал
Автор: Dariann
Дата: Нд 5 Тра

Я дивлюся на двері аудиторії Академії і нервово перебираю локон світлого волосся між пальців. Сьогодні тут особливо тихо і похмуро. Студенти, професор...

Читати далі

Розділ до фанфіку Тремтіння басових струн
Фандом: ATEEZ
Автор: біксі
Дата: Нд 5 Тра

Від маленької кімнати на другому поверсі музика відлунням доносилася навіть тоді, коли там було тихо. Вхідні двері щільно обклеєні постерами з різними...

Читати далі

Пролог

Розділ до фанфіку Вибір Зорельота
Фандом: .Оріджинал, Коти-вояки (Warriors)
Автор: Юлія
Дата: Нд 5 Тра

Примітка: Хоча серед фандомів вказано "Котів-Вояків", дані події будуть розвиватися навколо вовків. Інакше кажучи, фундамент моєї історії дійсно майже...

Читати далі

Не забувайте читати сторінку Новини!

Обов’язково ознайомся з Правилами та Угодою користувача. FAQ також у поміч.