Покарання для Мей

Коли Лейтенант приніс Мей до човнів, Прайс не став випитувати у дівчини інформацію, як вона постраждала її потрібно було швидко рятувати. Мію привезли непритомну в мед пункт бази, дівчина втратила…

вперше бачу тебе

Чімін глибоко кахикає, закриває рот долонями та сильно зжимає очі.    — Фу, бля, — пилюка бурею летить йому в обличчя. Зрання дід велів йому почистити килим з літньої кухні,…

Макаров

Після розмови Мія пішла збиратися. У літаку обговорили ще раз план дій. - Привид, Соуп і я підемо на штурм, Мей і Гас будете прикривати. Якщо хтось побачить Макарова вбити…

Важке дитинство

Привид не знав що сказати дівчині щоб її не образити. - ти зараз дуже п'яна і не розумієш що кажеш - сказав Саймон - ні, я все розумію. - добре,…

Кінець старому , початок новому 1 том

Хана стояла на порозі нової пригоди , її зовнішність так і притягувала погляди всіх , хто її бачив . Вона мала довге , хвилясте волосся , яке починалося чорними корінням…

Місто

Хмарною димкою вкрилося небо; ні, це не туман. Артом болючі крилаті ракети вдаряють по ріднім місцям. Ранок зустріли горем і смутком, тиша зустріла містян, Коли стало видно пожарище люте -…

РАДЯНСЬКИЙ

поки рýчій пливе своїм чередом я стиха зітхаю, щоб поділиться гріхом — отож, праведна влада признала мене таким собі зрадником, що розруху несе. . в той день же почали гатити…

Відпочинок за пляшкою рому

Пролунав відбій, всі пішли до своїх кімнат, Мія залізла під ліжко і дістала пляшку рому, - нарешті я тебе спробую- дівчина посміхнулась своїм думкам. Мей підійшла до дверей і прислухалась…

2

Йонджун прокинувся абсолютно розбитим та понівеченим. У ночі, наповненим натхненням від спілкування з незнайомцем із тату салону, він написав текст нового синглу. У нього було скільки енергії, що чоловік навіть…

Бійка

Мей зачинила двері на замок коли Привид пішов з туалету, сіла на підлогу і почала думати що відбувається між ними з Лейтенантом. - Мія чому ти його не відштовхнула, ти…