Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Задоволення за задоволенням

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Він увійшов до кінця, одразу без заминки.

Шень відчував кожну вену, яка виступала. Він міг би по відчуттях описати член Бінхе, який був в середині нього. Якби захотів міг би й намалювати, але все ж стид він повністю ще не втратив.

Бін хе почав помалу рухатися, видно було що він сам стримується, але бажання довести Цінц’ю до божевілля так заповнювало його свідомість, що він не міг ні про що інше думати.

Від Цінц’ю було чутно лише стони. Він не міг мовити й слова. Його учень, знову доводив Шень до піку. Він не розумів чому так. Хоч це і був не швидкий та неприривний темп, але завдяки тому, що це було повільно, член знову й знову дотягувався до простати.

-Аааахх,- Вчитель знову кінчив, такою густою спермою, і повністю затиснув, який мав у середині, що в учня не залишилося вибору як повністю заповнити його зсередини. – Бін-хе, більше ніколи не йди від ме-не. – промовив повільно Цінц’ю.

– Гаразд, вчителю, цей учень буде вас слухати, і ніколи не залишить вас. – почав виціловувати, вилизувати та покусувати шию Шеня. І повільно спускався вниз, повністю вилизуючи сперму вчителя, яка була на його тілі. Зачіпав соски та залишав свої мітки на вчителі. А той в свою чергу царапав спину Ло, сліди які залишав, можна також називати мітками.

Після того як Бін-хе кінчив всередину Цінц’ю, почався невпинний рух в якому обоє себе почували комфортно.  Стони та важке дихання заповнювали кімнату, а також аромат хіті, який двоє випускали. 

Шень без кінця кінчав, а Ло із задоволенням на це дивився. Вони перепробували нескінченну кількість поз, а також  іграшки, котрі придбав вчитель, не були відкинутими. 

Кожен їхній секс був таким. Невпинним та жарким, і їм обом це прийшлося до смаку. Ніхто нічого не говорив, їм це було не потрібно. 

________________________________________

Займалися вони цим цілий день. Шень вже встиг раз втратити свідомість, але довго він не пробув у такому стані, бо відчув, як Ло почав робити йому мінет. Було таке враження, що кінчати вже не було чим, але якимось чином він відчув хвилю задоволення. По його тіло пройшовся табун мурашок, і він почав трохи тремтіти. Від цього відчуття стало одночасно дивовижно та страшно. В його очах здалося почали з’являтися зірочки. 

-Аааааааххххх, — знову пролунав стон.

-Вауув. Ось такого я й справді не очікував, — хтиво промовив Ло, — так ось що називають сухим оргазмом. Не очікував таке побачити особисто. 

Член Бін-хе став ще твердішим. І він вставив його в тіло Цінц’ю, яке прийняло його так жадібно, і з таким приємним звуком, що нескінченний марафон знову було розпочато.    

Сил говорити й стонати не було, рот Цінцю просто відкривався і закривався, для того, щоб дихати, але з останніми силами він зміг промовити:

-Бін-хе, я-я хоч-у пити, — тихо промовив вчитель.

Ло зразу почув прохання, та піднявся, аби напоїти коханого. А сам коханий був у нього на руках, а член в середині нього. Він швидко підійшов до бутлі з водою, наповнив нею рот, і притиснувся губами до вчителя, повільно почав наповнювати рот другого. 

Коли Цінц’ю ще декілька разів випив воду таким чином, і вони трохи відсунулися один від одного, вираз обличчя вчителя пробудив у Бін-хе ще більше бажання. І марафон продовжився.

Як тільки Шень почав розуміти, що зараз кінче, якесь дивне відчуття, зародилося в ньому. 

“Воно надто сильно відрізняється від того коли я маю кінчити, але воно також мало б принести задоволення”. Промайнула думка в його голові, та все ж було трохи старшно.

-Бін-хе, заж-ди. Щось не так зі мною. Я-я-я дума-ю мені тре-ба від-лити. – Ло зупинився, аби добре зрозуміти це все. Він промовив це як тільки міг. Його обличчя та шия стали ще червонішими, і він опустив голову. Обличчя учня, та його очі побачити змоги не мав, але це варто було зробити, бо в них промайнула іскра, яка дещо задумала.

-Вчителю, я думаю, що з вами все гаразд. Думаю мені варто продовжити, щоб ви далі не думали про це? – в його очах були нотки божевілля, яке було наповнене надією.

Думаєш, якщо ти так кажеш, тоді гаразд, — в такі моменти Шень переставав думати, що було проблемою для нього. В нього навіть не було ніяких підозр до учня, який знову почав рухатися. 

Темп Бін-хе став якимось, різкішим та рішучішим, що без проблем допомогло Шеню, відірватися від попередньої думки.

І коли дивні відчуття знову почали з’являтися і посилюватися, Цінц’ю повністю втратив голову. 

Коли з нього почала виливатися чи то вода, чи то сеча, по тілу пройшовся ніби пройшовся струм, він вигнувся у спині, та в очах почало темніти.

Бін-хе в цей момент, не міг приховати свого задоволення. Він не розумів що саме його радувало, те що вчитель так сильно його стиснув, що вибору в нього не залишилося як кінчити, чи те як виглядав Шень. 

Це все викликало в нього безмежну хвилю емоцій та почуттів. 

Вийшовши з вчителя, почав приводити це місце хіті до порядку, особливо Шеня.

________________________________________

Шень прокинувся від сильної спраги, та жари яка його окутала. Трохи привідкривши очі він побачив того, на кого найбільше чекав. 

Хоч він і відчував біль по тілу, але відчуття чоловіка, який лежав біля нього дало зрозуміти, що минулий вечір не був сном, а реальністю. 

Не бажаючи все ж вставати він притулився до Бін-хе і заснув.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь