Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вступ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Доброго дня, друзі. Це мій перший фанфік, тому я прошу на засуджувати мене. Прийміть до відома, що я ще не зовсім розібралася що означають різні рейтинги і види відносин, тому прошу підказати в коментарях. Звіть мене просто Ві. “Останні Боги” це один з моїх проектів, не перший вигаданий, але перший написаний.
Розпочнемо знайомство з персонажами.

Орігамі це Бог сонця. Йому 17 років. Він дуже серйозний, і вважає що його брат ганьбить їх рід. В свою чергу його брат, якого звуть Кеннеді, не розуміє ставлення свого брата, тому що “ну й що з того що я закохався в диявола і ми майже кожен день трахаємось?”. Так, Кеннеді закоханий у диявола. А ще йому всього 16. Він певно єдиний хто помітив, що Міода, богиня кохання, причарувала Орігамі, і той мимо волі в неї закохався. Помітив він також що у Орігамі закоханий Енд, Бог місяця. Енд(також Кінець) ріс у не найтепліших відносинах з батьком, а матері взагалі не було. Справа в тому, що і батько і мати Кінця боги води, як і його старша сестра. Батько зрозумів що його дружина його зрадила і вбив її. Свою матір Кінець майже не знав, та й то лише з розповідей Айстри, його сестри, якій 18 років, а йому самому 17. В той час коли вона росла в батьківській любові, Енд ріс в батьківському гніві. Айстра просто обожнює свого брата в готова віддати за нього життя. Кінець безтямно закоханий в бога сонця. Енд дуже добрий хлопець, весь час посміхається.
Райко це диявол. Так, той самий у якого закоханий Кеннеді. Йому 23 роки.
Богиня кохання закохується дуже часто, і закохує в себе всіх навкруг. По справжньому вона ще не закохувалась.
У цьому фандомі є лише одне подружжя, Сайко та Екерус. Їй 19 років, йому 20. Вона богиня природи, він вітру. У Сайко є сестра, Амара, богиня світла. Амарі 21 рік, а її дівчині, сестрі Екеруса, богині пітьми, Кейсі 16.
Трошки розкажу історію свого фандому.

Одного разу в порожнечі з’явилося безліч куль, що складалися з яскравого світла. Згодом з них з’явилися боги, а в тих сферах зародилися люди. У кожного боги була своя куля. Коли Бог вмирав куля розривалася, а люди помирали. Померти Бог може лише від пекельного полум’я.
Богів було безліч, але після Великої Війни (6935р.до н.е.-1053р.н.е.) їх залишилось дев’ятеро. Велика Війна почалася з того, що предок Райко, Різл вирішив знищити богів, але його план був розкритий богом крові, Хейзлом. Його люди були войовничими і постійну розвивали навички війни. Саме в них боги вчилися воювати. До 53 року нашої ери жінок не допускали до військ, але після прийняття закону про жіночі війська все пішло на лад, і через тисячоліття боги перемогли. Тоді було десь з сотню богів, але більшість покінчили життя у пекельному полум’ї, не в змозі прийняти загибель близьких.

На цьому передісторія завершена, і я скоріше за все повернуся сюди за місяць, тож до сустрічі!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь