Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Новини

2.02.2024 – повернули сторінку Директорія міток.

23.11.2023 – Створили нову рубрику – Щоденники війни. Ознайомитися можна на сторінці.

5.11.2023 – На головну сторінку додали слайдер із відображенням свіжих фанфіків на сайті.

1.11.2023 – Створили нову мітку “Війна в Україні”. Під цією міткою можна публікувати роботи (оріджинали або вірші) на тематику сучасної війни (навіть якщо твір про життя у військовий час та не має опису бойових дій), та воєн столітньої давнини. Для зручності та наглядності винесли посилання у шапку сайту. Також у шапку сайту винесені вірші (по всіх жанрах, фандомах та мітках).

22.02.2023 – оновили сторінку FAQ: зокрема Мітки та Жанри. Тепер замість схованого списку мітки та жанри розташовані на окремих сторінках та відображаються у вигляді директорій із пошуком та алфавітним вказівцем. Мітки будуть додатково заповнюватись (тимчасово не працює).

9.02.2023 – додали блок “Схожі фанфіки” внизу кожного розділу а також у пошуку під кожною роботою. (неактуально)

30.01.2023 – оновили профіль: тепер там відображається список робіт.

25.12.2022 – додали нові розділу до Форуму та нові підфоруми. Додали пункт Правил до розділу “Не можна публікувати” інформацію щодо посилань на сторонні джерела у тексті роботи.

24.12.2022 – додали нове поле при публікації роботи – Співавтор, Бета та Гама. (тимчасово не працює)

7.12.2022 – оновили систему пошуку.

29.11.2022 – тимчасово вимкнули захист копіювання контенту. Тестуємо функцію повідомлень про помилки – значок R внизу справа сторінки. Повідомлення про помилки будуть надходити адміністратору, далі повідомлення буде направлятися у приватні повідомлення автору твору.

15.09.2022 – впроваджено захист від копіювання контенту. Тексти творів ніхто не зможе скопіювати та використати із будь-яким умислом. Щоб скопіювати власний твір Автору треба зайти в режим редагування розділу, виділити текст та скопіювати за допомогою комбінації Ctrl+c/Ctrl+v (Cmd+c/Cmd+v для користувачів Apple). (Тимчасово не працює.)

13.09.2022 – додали пункт “Ставлення до критики” при публікації роботи.

25.07.2022 – розширили пункт “Розмір” (додали різновиди текстів до списку), тепер можна обирати 2 підпункти.

11.07.2022 – “Пейринг” замінили на “Персонажі”. Тепер буде відображатися лише список персонажів. Так диктує функціонал.

– Додано новий пункт при публікації роботи – Попередження.

29.06.2022 – додавання пейрингів вимкнено. Всі незрозумілі назви, цифри та інше, яке не відноситься до імен персонажів, а також дублі, буде видалено. Буде створюватися нова база. Прохання переглянути свої роботи та відредагувати. Якщо якихось імен немає, пишіть у підтримку, все додамо швидко.

9.06.2022 – Видалили всі наявні на цю дату російські фандоми (по книгам, фільмам, коміксам, серіалам, тікток, блогерам). Надалі такі фандоми створюватися не будуть. Доповнили пункт правил щодо публікації фанфіків.

6.06.2022 – Важливе доповнення в правилах: згідно колективного рішення користувачів сайту fanfic.com.ua через відкрите голосування відтепер не можна публікувати переклади робіт російських авторів, роботи за фандомами на російські книги, фільми, комікси, мультфільми тощо, а також роботи, які несуть російські нарративи.

03.06.2022 – Вимнули функцію “повідомити про помилку” через помилки в безпеці плагіна((

Також тестуємо дзвіночок сповіщень)

1.05.2022 – Реєстрація можлива через заповнення форми з полями. Реєстрація через соцмережі тимчасово недоступна. Для всіх раніше зареєстрованих логін через соцмережі працює.

22.04.2022 – Створено Discord-спільноту Фанфіків українською, для спілкування, допомоги і т.ін. (неактуально)

21.04.2022 – Створення нових фандомів авторами зупинено. Якщо потрібного фандому немає в списку, звертайтеся до служби підтримки або сюди в приватні повідомлення!