Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Щоденники війни

З нагоди 10-ї річниці Дня Гідності та Свободи 🇺🇦 ми вирішили запустити нову рубрику – розділ у фандомах – Щоденники війни.

Щоденники війни – це записи про події, що відбувалися або відбуваються із автором в реальному житті. Власне, опис життя у період війни, тобто – щоденник.
Війна тут мається на увазі сучасна на території України, події можуть починатися з 2013 року.

Щоденникице не вигадка, не твір і не фанфік. Це історія, яку треба зберігати.

До щоденників не застосовуються правила, які застосовуються до фанфіків. Оформлення можливе в будь-якій формі (наприклад погодинно, коли йде опис подій дня, по місяцях, або навіть переліком дій, що відбувалися у конкретний день тощо). Але не треба зловживати форматом та описувати дрібниці, які не стосуються рубрики. Головні слова тут – щоденник та війна.

Єдине, що відрізняє щоденники і мусить виконуватися, так це реальність. За бажанням, автор може не називати реальні імена, вулиці, міста, але описані події не можуть бути вигадкою (вигадані події або події із домішком реальності варто публікувати в Оріджиналах із міткою “Війна в Україні”).

Ми не можемо гарантувати, що автор пише правду, тож це лишається на совісті оповідача.

Якщо Ви хочете розказати свою історію, натискайте на “Додати фанфік” та шукайте у фандомах “Щоденники війни”.

Згодом, коли з’являться перші роботи, замість цієї сторінки на головній буде посилання на рубрику із щоденниками.

Якщо у Вас є запитання стосовно цієї рубрики, напишіть нам.