І

Запечатаний Темно. Темно і тісно. Хоча він навіть не міг рухатися. Він лежав посеред пустки в якомусь гробі, а його тіло було штучно введене в коматозний стан. Він вже купу…

🔞Коли ти домінуєш у ліжку 🔞

Тут хлопчіки які люблять підкорятися, а бо ті кого слід покарати. Шисуї Учіха,Мадара Учіха , Хідан Мацурасі,Наруто Узумакі. Шисуї Учіха -Хороший хлопчик,-шепочеш ти просто в уста Учіхи. Повільно опускаєшся на…

Заспокоюють від панічної атаки

Наруто Ти стояла перед телевізором, міцно стиснувши пульт від нього. Твоє тіло закам'яніло від страху... -Кицю, я нам рамен заварив...Кицю? -Наруто вивернув із кухні .-Ти знову дивилася новини?-Яким би дурненьким…

Завдання для Нейджі

Першим слово взяв Какаші, біловолосий джонін у масці, яка прикривала половину його обличчя, одне око в нього було перекрите банданою. Він мав як зазвичай знуджений вигляд людини, яка прийшла сюди…

Достроковий випуск з академії

Сонце нещадно припікало маківки майбутніх шинобі, які заледве влізли в задушливу аудиторію. Вчитель Ірука намагався домогтися хоч відносної тиші серед знуджених і здивованих учнів. Воно й не дивно що клас…

Снігова дитина

Сніг рівною пеленою падав на Коноху, змушуючи перехожих щільніше кутатися у свої шати. Рідко коли шинобі носили куртки, але звичайні жителі не гидували теплим одягом, якщо вже й доводилося виходити…

Хто ти такий?

Прокинувся я в одномісній палаті з білою стелею. За вікном було видно зелені дерева (Я в Коносі) -Мдааааа нетакі я звикнув бачити стелі в лікарні. Я розвернувся і глянув на…

Мінус ще один акацукі

Довго чекати прибуття Сасорі не прийшлося. Як тільки він зайшов в печеру і не встих озернутися як я виплигую зверху прямо йому на голову і замахуюсь косою щоб відтягати його…

Йес мінус один з Акацукі

-Мистецтво це вибух!!!!!!!!!! _Бах_ _Бах_ _Бах_ Я зарас сижу під каменеем з байрєром для поглинаня звуку і скриття чакри. Чому я це роблю а недопомагаю казекаге? Тут очевидно ну що…

Переродження

Ви колись були засоромлені самою собою перед істотою, яка на вигляд має велику силу і жахливу ауру і виглядає як білий чодовик у чорному балахої, ні, а мені довелося. Але…