Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

🔞Коли ти домінуєш у ліжку 🔞

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тут хлопчіки які люблять підкорятися, а бо ті кого слід покарати.

Шисуї Учіха,Мадара Учіха , Хідан Мацурасі,Наруто Узумакі.

Шисуї Учіха

-Хороший хлопчик,-шепочеш ти просто в уста Учіхи. Повільно опускаєшся на його член, Учіха стоне від тягнучого та довгого задоволення. Тіло напружується прив’язані до ліжка руки дуже сильно доторкнутися до тебе. Погладити ніжну шкіру, зжати груди, та Шисуї не може, як не може побачити тебе, пов’язка на очах не дозволяє.

-Я твій хороший хлопчик, будь ласка зніми маску, я хочу милуватися тобою, моя кохана.

Ти опустилася до хлопця і знову гаряче поцілувала хлопця, а коли відірвалася від нього забрала з собою маску. Дозволяючи Учіхі побачити себе повністю голою . Зіниці Шисуї розширилися, хлопець був на грані, ти рухалась повільно, насолоджуючись процесом та реакцією Шисуї. Чим більше задоволення отримував хлопець тим яскравіше в очах спалахували іскри. В момент коли хлопець закінчив, в його очах запалав Шарінґан.

*** *** ***

Мадара Учіха

Учіха Мадара ніколи і не перед ким не стає на коліна. Перед тобою кожен вечер. У ліжку Мадара слухняний, муркотливий котик. Він полюбляє більше віддавати ніж отримувати. Гостренький язичок що в буденному житті, плювався гострою отрутою. Творить неймовірні речі, опиняючись між твоїх ніжок. Учіхі подобається коли запускаєш свої руки в волосся, ти ніби говориш ” Мені подобається, продовжуй.”

-Мадара…-Томно видихаєш ти прикриваючи очі від задоволення.

-Що, моя Господиня, бажає?

-Йди до мене, солоденький

*** *** ***

Хідан Мацурасі

– Т/І… -Стогне джашеніст. Зв’язаний під повним твоїм контролем. Хідан сидів на ліжку ти на ньому. Дивлячись прямо в очі чоловіка ти йому дрочила. Чоловік ловив кайф від твоїх дій. Хідан потягнувся за поцілунком, ти дозволила йому себе поцілувати, губи сектанта, спустились нижче, до підборіддя, на шию груди, він цілував там де міг до тягнутись, глушачи свої стони.

Рикаючі тобі в шию, Хідан кінчає тобі в руку. Тяжко дихаючи чоловік упав на ліжко, а ти лягла, зверху.

*** **** ****

Наруто Узумакі

– Солоденький слухняний хлопчик, хоче щоб матуся йому відсмоктала.-Ти сидиш на колінах Узумакі. Та шепчеш на вушко йому різні хтиві слова.

– Дуже хочу, щоб матуся мені відсмоктала. -Ти повільно сповзла в низ опустившись на підлогу ти розстібнула ширінку на брюках хлопця та взяла в руки його половий орган. Ніжно провівши по ньому рукою ти почула перший стогін хлопця.

Як тільки ти взяла Наруто повністю, почула його стримане мурчання.

– Хорший хлопчик.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь