Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Йес мінус один з Акацукі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-Мистецтво це вибух!!!!!!!!!!

_Бах_

_Бах_

_Бах_

Я зарас сижу під каменеем з байрєром для поглинаня звуку і скриття чакри. Чому я це роблю а недопомагаю казекаге? Тут очевидно ну що я скажу (всім привіт я прийшов вам допомогти протии казекаге, я навіть їхні плани знаю) та мене там вб’ють і це може краще що зімною зроблять. Будем працювати приховано Коли Дейдара Розділеця з Сасорі я піду за дейдерою і там опечатую його потім і Сасорі і буду чекати нахих баранів.

***********

Ось і почався бій Канкуро протии Сасорі. Тут лялька Канкуро хотіла пригнути на пташку дейдери но сасорі своїм хвостом відбив її-Я твій противник.Сказав Сасорі-Дейдаро хватить витріщатись улітай звідси.-Добре як скажеш.Як тільки глиняна птаха почала відлітувати я потихеньку пішов за нею.-СтоятиКрикнув канкуро і хотів щось зробити але Сасорі своїм хвостом срозмаху встромив в місце де був Канкуро.-Ти що неслухав, я твій противник.

**********

Поки Дейдара летів насвоїй глинянійптиці яка тримала Гару. Я використовуючи сховоючи барєри ішов за ним.-Хто тут виходь, я хоч тебе і небачу но я почу як хтось пройшов скрізь вхід печери.Чорт Чор Чорт, Переходим до плану Б.-БанзайЙЙЙЙЙЙ.Іза ефету неожиданості чи черезмій крик я змізг задути його косо яка буля заряженною чакрою вогню. Дейдара з підпаленим плащом і злим облич’ям каже.-Ти хто такий чорт забирай.-Я твоя смертьХоч в мене в планах було не вбивати Дейдару і зараз немає цілим після цієї схватки він точно не вилізе.

-Що хочиш познайомитися з моїм мистецтвом?

Запитав Дей.

-То познайомся мистецтво це вибух.

І знього повилізали глиняні павуки. І я почав ухиляючись бігти до Дейдари.

_Бум_

_Бум_

_Бум_

Чорт трохи заділи, але зараз непро це я замахуючись косою яка набралася чакрою вітру. Відрубаю йому праву руку і праву ногу.

.-АААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Поки він в шокованому стані я дістаю під плащом сувій і запечатую його разом з його відрубленими кінцівками. Так треба глянути як там гара і поствити на ньго печать сну не завадить а то ще проснеця не так зрозуміє кому це треба,,,

Точно не мені.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь