Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хто ти такий?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Прокинувся я в одномісній палаті з білою стелею.

За вікном було видно зелені дерева

(Я в Коносі)

-Мдааааа нетакі я звикнув бачити стелі в лікарні.

Я розвернувся і глянув на двері які почали відкриватися.

-О вже прокинувся.

Закривши двері сказав Хатаке Какаши/Опаздун Какашка.

Так, я придумав йому це ганебне прізвисько, надіюсь він ніколи про це недізнаєця.

-Я прийшов сюди щоб запитати декілька запитань ти будеш відповідати?

Звіркнувши запитав мене він. Чорт забирай , я його злякався. Ну все мені невідкрутитись.

-Ким ви будите?
Спитав мене Ctrl+C.

-Узумакі Зуншо.

-Скільки вам років?

Доречі Моє тіло хоч молодо виглядить але якщо вірити Шинігамі то тілу тридцять п’ять років, хоч я сам помер в 23 в розквіту совоєї сили ех…….

-тридцять п’ять років.

Його аура ще сильніше надавила на мене. Хтось це не аура Шинігамі але він стримував ауру і не направляв на мене. А тут аура Лякало цілеспрямовано направлена на мене.

– Скажіть пане Узумакі що ви робили в печері де знаходився як мінімум Один член Акацукі і Казекаге села схованого в Піску.

Треба підібрати такі слова які є правдивою але неповною і головне взяти себе в руки та перестати хвилюватися.

-Мені дійшла інформація, що нукенін S рангу знаходиться в цій печері, І я вирішив його знищити.

Як можливо спокійніше відповів я.

-Не могли ви сказати пане Узумакі де ви проживали до цього часу

.-Я ніде, не осідав я  коли з’явився на світ я постійно мандрував.

-Ви подорожували скимось чи самі подоружували.

-Я сам подорожував з восьми років.

-І останье запитання ви знаєте ким були ваші батьки.

-Ні, незнаю.

-Добре дякую вам що відповіли на всі мої відповіді.

Закриваючи шарінган повязкою села скритого листа сказав він.

-Рекомендую вам поки не вставати з ліжка отрута який вприснув в вас нукенін був дуже сильним.

-Через скільки я зможу ходити?

-Лікар сказав що через 1-2 дні все-таки як ніяк трохи отрути залишилося в організмі.-Зрозумів. Він встаючи серед дверного отвору і сказав.

-Через цей час у нас з’явиться для вас пропозиція надіюся ви не відмовите.

***********

Pov:Копірующий ніндзя Конохи

В кабінеті хокаге

-Доложуй Какаши.

Усміхнулася Цунаде сидячи за столом хокаге.

-Ім’я Узумакі Зуншо, він не знає своїх батьків, подорожував сам з восьми років, при перевірки його знаряд’я і деяких сувоїв в одному з яких знаходиться щось живе, і спроба відчинити великий сувій після спроби було виведено зі строю двох майстерів печатей з не летальним виходом, скоріш всього свиток має псевдо розум і це було попередженя,  можна сказати що він майстер печатей B рангу по міркам Узошио.

Після цього усмішка Цунаде стала дуже широкою становлюючись схожою на оскал.

-Цунаде-сама Ви впевнені що він точно Може являтися другою рідним братом Наруто?

-Так аналіз крові обдурити неможна.

-То виходить що у Кушини Узумакі була старша сестра чи старший Барат?

-Виходить що так.

-Анбу найдіть Джирайю і викликличте до мене.

Лякало- Опудало.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь