Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Заспокоюють від панічної атаки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Наруто

Ти стояла перед телевізором, міцно стиснувши пульт від нього. Твоє тіло закам’яніло від страху…

-Кицю, я нам рамен заварив…Кицю? -Наруто вивернув із кухні .-Ти знову дивилася новини?-Яким би дурненьким Наруто, не був але твій стан він добре зрозумів, за останні декілька днів ти частенько ловила панічні атаки.

Наруто підійняв тебе на руки, і сів з тобою на диван. Відчувши тепло хлопця тобі стало ліпше, але до повного спокою ще далеко.

-Тобі треба менше дивитися телевізор. -Зітхнув Хлопець.- А тепер давай порахуємо хвости Курами. В такі моменти Наруто оголював тату зі хвостатим лисом і ти погладила його і ви почали рахувати. Наруто почав тебе колихати неначе дитину.

-Усе буде добре Кицю. -Твоє дихання стало глибше і повільніше. Ти заспокоїлась.

Саске Учіха

Що що, а масаж в підвалі тобі ще не робили. Учіха робив усе щоб тебе заспокоїти та вивести тебе із панічного страху. Раніше так тебе заспокоювали під час агресії. Шоколадка в зуби і теплі руки на плечах та на голові і от кіборг-вбивця солодко мурчить. Зараз замість шоколадки був хліб і банка варення. Хочеш не хочеш, від реальності не сховаєшся. Вмикай не вмикай телевізор, від вибухів і сирен не сховаєшся і все що зараз двоє підлітків можуть робити так це берегти своє життя, та здоров’я. Все що зараз може робити Саске, так це заспокоювати тебе. Шепотіти тобі на вушко різні ніжності.

Какаші Хатаке

-Какаші мені страшно.- Ти міцно стисла телефон.

-Ти в дома? -Голос Хатаке був сонний, але занепокоєний зараз чоловік був на передовій, і ти йому не дзвонила, не хотіла завдавати зайвих клопотів чи темпі будити.

-Так.

-Добре. Залізь під ковдру і повністю нею накрийся.
Ти виконала його прохання..

-Так де знаходиться пульт ?

– Ти покрутила головою .

-На кріслі .

-Прекрасно .Тепер іди на кухню і зроби собі чай . -Какаші відволікав як тільки міг. В мирний час ти вже б била Хатаке подушкою, а зараз ти покірно слухалась. Десять раз збігала на кухню, і коли новий канал був увімкнений ти вже спокійно пила чай і дивилась мультик.

Неджі Хюґа

-І жили вони довго та щасливо.-Хюґа погладив тебе по голові доки ти спала у нього на колінах. До цього ти не спала 72 години і зараз твій спокійний сон здавався хлопцеві чудом. Шкода магії в цьому не було тебе накрила істерика, і вона вижала з тебе останні сили, ти просто заснула.

-Така миленька коли спиш.-Хюґа обережно зробив, рокіровку щоб ти лягла повністю на нього, і Неджі вкрив обох ковдрою.

-Так буде тепліше.

 

Собаку но Ґаара

-Прибери руки від пульту. -Ґаара агресивно зиркнув на тебе .

– Але ми вже дві години не дивилися новини.

– І далі, шо?-Ґаара вже зайняв позу строгої матусі .У відповість на його питання була лише, тиша .-Так я і думав.

Після твоєї панічної атаки Ґаара заборонив тобі дивитися новини. Він робив усе щоб твоя увага була відвернута від війни. Ви були на ногах з самого ранку . Питінням маскувальних сіток, виконання дрібних доручень від бабусь дідусів як рідних так і просто знайомих .Увесь час Ґаара слухав радіо, повідомляючи тобі важливі чи хороші новини.

-Давай в карти на бажання зіграєм?

-На роздягання. -Ґаара знав що програє і давати тобі шанс на включення телевізора він не хотів. По правді і бігти голим в бомбосховище він не хотів.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь