Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції що до розвитку проекта

PreviousPage 2 of 14Next

Ще забула додати:

Додати кнопку-посилання в свій кабінет в верхню шапку сайту. Та звідти переходити в обговорення в яких брала участь, шукати свої улюблені фф, додавати нові і т.д. Та зробити кабінет українською.

UPD:

Зробити можливість видаляти коментарі

Зробити можливість вирівнювати по ширині текст.

Та запитання: Чи можна писати коментарі з легкою/середньою критикою? Тому що в правилах вказано, що МОЖНА писати що сподобалось. Та НЕ МОЖНА "писати, що робота не подобалася, але не вказувати причину". Якщо написати що сподобалось/або ні та додати критику(без особистостей) - комент можуть видалити? Або кинути аккаунт у блок?

Або зробити окремий осередок для авторів, що вони відзначали своє ставлення до критики та читачі його бачили. (можна над коментарями показувати)

Чи можна буде авторам фф в описі профілю залишати реквізити, для підтримки своєї праці? Або хочаб авторам оріджиналів.

Upd2:

Чи можна додати в налаштування можливість обрати фемінітивне звернення (Fanfic написаний ??.??.2022 авторкою)

Все ж таки більшість авторів жінки, тобто авторки, та лінгвістично, фемінітиви не є помилкою в українській мові.

Та налаштувати так, щоб писалось "Оriginal написаний....", якщо автор/ка відмитив/ла працю як оріджинал

Майк Штеккєр, lilolajoy and 8 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрlilolajoyN-Girlварка вілкмергеKapustyanochkagemini_anniНаталя Лисицяdiamond cucumberВидалений користувач сивий жайворонок

Приєднуюся до попередніх пропозицій, а також було б круто, якби не потрібно було на кожний розділ писати наново персонажів та жанри. Все ж, жанр та попередження ставляться на весь твір, навіть, якщо щось погане стається лише в одній главі чи розкуте, і це б дуже зекономило час, особливо, коли доводиться вручну всіх вписувати і не можна скопіювати декілька.

Майк Штеккєр, lilolajoy and 17 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрlilolajoyN-Girlварка вілкмергенінельDevoted to Morpheusgemini_anniНаталя Лисицяdiamond cucumberблудлива мавкаDasha KimВидалений користувач IceFloeheyshiSilver_Mvidmaсивий жайворонокFira_FirekoiLockedMemory
Цитувати RegBah від 12.04.2022, 21:43

Так
вкину і свої 5 копійок
1. Я не дуже зрозуміла функціонал "додати до обраних". Чи воно главу додає, чи цілий фф, та й де то обране шукати теж хз. +погоджуюсь, що його логічніше було б робити після тексту (в мене на разі ця штука не працює і після клікання не відбувається нічого окрім прогрузки)
...

Вірогідно це особливість з мобільного пристрою. В повноцінній версії сайту справа є "кабінет" і там "улюблені ФФ"

N-Girl has reacted to this post.
N-Girl
Hi!
Цитувати SakkaKage від 13.04.2022, 01:36

Приєднуюся до попередніх пропозицій, а також було б круто, якби не потрібно було на кожний розділ писати наново персонажів та жанри. Все ж, жанр та попередження ставляться на весь твір, навіть, якщо щось погане стається лише в одній главі чи розкуте, і це б дуже зекономило час, особливо, коли доводиться вручну всіх вписувати і не можна скопіювати декілька.

дуже цікава пропозиція - наповнювати властивості твору, за інформацією з іншого, якщо назва обрана зі списку...

Мізалекордія and Видалений користувач have reacted to this post.
МізалекордіяВидалений користувач
Hi!
Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56

...
3 - меню кабінету користувача підняти б нагору, а то кожного разу маєш скролити аж до самого низу.
...

А так?

lilolajoy, Наталя Лисиця and 3 other users have reacted to this post.
lilolajoyНаталя Лисицяблудлива мавкаDasha KimВидалений користувач
Hi!
Цитувати Майк Штеккєр від 13.04.2022, 20:09
Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56

...
3 - меню кабінету користувача підняти б нагору, а то кожного разу маєш скролити аж до самого низу.
...

А так?

Дякую! Так, безусмівно, набагато зручніше! ☺

Майк Штеккєр, Dasha Kim and Видалений користувач have reacted to this post.
Майк ШтеккєрDasha KimВидалений користувач

Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.

А також опис до фанфіку було б саме те.  Все ж таки, це можливість коротко описати свою роботу чи додати якусь думку автора щодо роботи.  Дуже засмутила відсутність цього.

Ну і фінальне на сьогоднішній день для мене — строка нових робіт. Ідея чудова, проте там публікується саме назва розділу. А коли пишеш драбли в 1 частину, то це якось недоречно. Краще було в виправити на "останні оновлення" і показувати не назви розділів, а саме назви робіт, що оновились.

Додано: забула додати про нечитабельність яскравих слів. Наведу приклад, який сама помітила, а саме в правилах, де використовувалися червоні та зелені помітки для "можна" та "заборонено". Звичайно, оскільки я була в правилах і знала чого там чекати, мені не довелось вчитуватись, щоб зрозуміти, що це "можна", але для очей некомфортно.

lilolajoy, N-Girl and 8 other users have reacted to this post.
lilolajoyN-GirlнінельНаталя ЛисицяDasha KimВидалений користувач RoadtoEternityКвасоляПані_Едельвейсvidma

Доброго вечора! Я безмежно вдячна за цей сайт і всім, хто постійно його вдосконалює. Згідна зі всім, що писалося вище.

Є майже незначний нюанс, але який зразу кинувся мені в очі . В адресі сайту, яке є посиланням на профіль, міститься адреса електронної почти. Це не зовсім зручно, особливо коли нікнейм і електронка різні.

Майк Штеккєр, N-Girl and 4 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрN-GirlDevoted to Morpheusdiamond cucumberблудлива мавкаDasha Kim
Цитувати Третій Нефрит від 14.04.2022, 16:58

Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.

А також опис до фанфіку було б саме те.  Все ж таки, це можливість коротко описати свою роботу чи додати якусь думку автора щодо роботи.  Дуже засмутила відсутність цього.

Ну і фінальне на сьогоднішній день для мене — строка нових робіт. Ідея чудова, проте там публікується саме назва розділу. А коли пишеш драбли в 1 частину, то це якось недоречно. Краще було в виправити на "останні оновлення" і показувати не назви розділів, а саме назви робіт, що оновились.

Додано: забула додати про нечитабельність яскравих слів. Наведу приклад, який сама помітила, а саме в правилах, де використовувалися червоні та зелені помітки для "можна" та "заборонено". Звичайно, оскільки я була в правилах і знала чого там чекати, мені не довелось вчитуватись, щоб зрозуміти, що це "можна", але для очей некомфортно.

Стосовно пошуку - не зовсім розумію: в шапці сайту є кнопка ФАНФІКИ, вона веде на пошук. Поясніть будь ласка)

Опис фанфіку тут в коментарях згадували, зараз додам до "спіску покращень"

По віджету нових робіт - була думка зробити компоновку з Назви:частини. Але зараз я трохи розгубився - як буде зручніше всім?

Ну і про читабельність я також не зрозумів(( це про кольорове оформлення деяких елементів на сторінці? Зробіть будь ласка скрін з посиланням на таку сторінку, я подивлюсь що можна буде зробити)

N-Girl has reacted to this post.
N-Girl
Hi!
Цитувати Dasha Kim від 12.04.2022, 22:21

...

1. Зробити окремий розділ для оріджиналів.

...

5. В колонці "свіжі фанфіки" пишуться назви розділів. Хотілося б, щоб там писалися назви найновіших фанфіків та/або оновлених.

...

Я взагалі думав про хмарку фандомів, але їх 400+ та буде не зручно(

Зараз почав трохи впорядковувати, але це забирає багато часу(((

Але ідея відокремити лінки на деякі фандоми це реально. Додам в "покращення".

Про свіжі фанфіки... давайте наведемо якісь приклади, спробую подумати над цим)

N-Girl, diamond cucumber and Fira_Firekoi have reacted to this post.
N-Girldiamond cucumberFira_Firekoi
Hi!
PreviousPage 2 of 14Next