Форум
Пропозиції щодо розвитку проєкта
Quote from Dasha Kim on 12.04.2022, 22:46Ще забула додати:
Додати кнопку-посилання в свій кабінет в верхню шапку сайту. Та звідти переходити в обговорення в яких брала участь, шукати свої улюблені фф, додавати нові і т.д. Та зробити кабінет українською.
UPD:
Зробити можливість видаляти коментарі
Зробити можливість вирівнювати по ширині текст.
Та запитання: Чи можна писати коментарі з легкою/середньою критикою? Тому що в правилах вказано, що МОЖНА писати що сподобалось. Та НЕ МОЖНА "писати, що робота не подобалася, але не вказувати причину". Якщо написати що сподобалось/або ні та додати критику(без особистостей) - комент можуть видалити? Або кинути аккаунт у блок?
Або зробити окремий осередок для авторів, що вони відзначали своє ставлення до критики та читачі його бачили. (можна над коментарями показувати)
Чи можна буде авторам фф в описі профілю залишати реквізити, для підтримки своєї праці? Або хочаб авторам оріджиналів.
Upd2:
Чи можна додати в налаштування можливість обрати фемінітивне звернення (Fanfic написаний ??.??.2022 авторкою)
Все ж таки більшість авторів жінки, тобто авторки, та лінгвістично, фемінітиви не є помилкою в українській мові.
Та налаштувати так, щоб писалось "Оriginal написаний....", якщо автор/ка відмитив/ла працю як оріджинал
Ще забула додати:
Додати кнопку-посилання в свій кабінет в верхню шапку сайту. Та звідти переходити в обговорення в яких брала участь, шукати свої улюблені фф, додавати нові і т.д. Та зробити кабінет українською.
UPD:
Зробити можливість видаляти коментарі
Зробити можливість вирівнювати по ширині текст.
Та запитання: Чи можна писати коментарі з легкою/середньою критикою? Тому що в правилах вказано, що МОЖНА писати що сподобалось. Та НЕ МОЖНА "писати, що робота не подобалася, але не вказувати причину". Якщо написати що сподобалось/або ні та додати критику(без особистостей) - комент можуть видалити? Або кинути аккаунт у блок?
Або зробити окремий осередок для авторів, що вони відзначали своє ставлення до критики та читачі його бачили. (можна над коментарями показувати)
Чи можна буде авторам фф в описі профілю залишати реквізити, для підтримки своєї праці? Або хочаб авторам оріджиналів.
Upd2:
Чи можна додати в налаштування можливість обрати фемінітивне звернення (Fanfic написаний ??.??.2022 авторкою)
Все ж таки більшість авторів жінки, тобто авторки, та лінгвістично, фемінітиви не є помилкою в українській мові.
Та налаштувати так, щоб писалось "Оriginal написаний....", якщо автор/ка відмитив/ла працю як оріджинал
Quote from SakkaKage on 13.04.2022, 01:36Приєднуюся до попередніх пропозицій, а також було б круто, якби не потрібно було на кожний розділ писати наново персонажів та жанри. Все ж, жанр та попередження ставляться на весь твір, навіть, якщо щось погане стається лише в одній главі чи розкуте, і це б дуже зекономило час, особливо, коли доводиться вручну всіх вписувати і не можна скопіювати декілька.
Приєднуюся до попередніх пропозицій, а також було б круто, якби не потрібно було на кожний розділ писати наново персонажів та жанри. Все ж, жанр та попередження ставляться на весь твір, навіть, якщо щось погане стається лише в одній главі чи розкуте, і це б дуже зекономило час, особливо, коли доводиться вручну всіх вписувати і не можна скопіювати декілька.
Quote from pluginmike on 13.04.2022, 08:31Цитувати RegBah від 12.04.2022, 21:43Так
вкину і свої 5 копійок
1. Я не дуже зрозуміла функціонал "додати до обраних". Чи воно главу додає, чи цілий фф, та й де то обране шукати теж хз. +погоджуюсь, що його логічніше було б робити після тексту (в мене на разі ця штука не працює і після клікання не відбувається нічого окрім прогрузки)
...Вірогідно це особливість з мобільного пристрою. В повноцінній версії сайту справа є "кабінет" і там "улюблені ФФ"
Цитувати RegBah від 12.04.2022, 21:43Так
вкину і свої 5 копійок
1. Я не дуже зрозуміла функціонал "додати до обраних". Чи воно главу додає, чи цілий фф, та й де то обране шукати теж хз. +погоджуюсь, що його логічніше було б робити після тексту (в мене на разі ця штука не працює і після клікання не відбувається нічого окрім прогрузки)
...
Вірогідно це особливість з мобільного пристрою. В повноцінній версії сайту справа є "кабінет" і там "улюблені ФФ"
Quote from pluginmike on 13.04.2022, 08:48Цитувати SakkaKage від 13.04.2022, 01:36Приєднуюся до попередніх пропозицій, а також було б круто, якби не потрібно було на кожний розділ писати наново персонажів та жанри. Все ж, жанр та попередження ставляться на весь твір, навіть, якщо щось погане стається лише в одній главі чи розкуте, і це б дуже зекономило час, особливо, коли доводиться вручну всіх вписувати і не можна скопіювати декілька.
дуже цікава пропозиція - наповнювати властивості твору, за інформацією з іншого, якщо назва обрана зі списку...
Цитувати SakkaKage від 13.04.2022, 01:36Приєднуюся до попередніх пропозицій, а також було б круто, якби не потрібно було на кожний розділ писати наново персонажів та жанри. Все ж, жанр та попередження ставляться на весь твір, навіть, якщо щось погане стається лише в одній главі чи розкуте, і це б дуже зекономило час, особливо, коли доводиться вручну всіх вписувати і не можна скопіювати декілька.
дуже цікава пропозиція - наповнювати властивості твору, за інформацією з іншого, якщо назва обрана зі списку...
Quote from pluginmike on 13.04.2022, 20:09Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56...
3 - меню кабінету користувача підняти б нагору, а то кожного разу маєш скролити аж до самого низу.
...А так?
Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56...
3 - меню кабінету користувача підняти б нагору, а то кожного разу маєш скролити аж до самого низу.
...
А так?
Quote from lilolajoy on 14.04.2022, 09:01Цитувати Майк Штеккєр від 13.04.2022, 20:09Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56...
...А так?
Дякую! Так, безусмівно, набагато зручніше! ☺
Цитувати Майк Штеккєр від 13.04.2022, 20:09Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56...
...А так?
Дякую! Так, безусмівно, набагато зручніше! ☺
Quote from Третій Нефрит on 14.04.2022, 16:58Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.
А також опис до фанфіку було б саме те. Все ж таки, це можливість коротко описати свою роботу чи додати якусь думку автора щодо роботи. Дуже засмутила відсутність цього.
Ну і фінальне на сьогоднішній день для мене — строка нових робіт. Ідея чудова, проте там публікується саме назва розділу. А коли пишеш драбли в 1 частину, то це якось недоречно. Краще було в виправити на "останні оновлення" і показувати не назви розділів, а саме назви робіт, що оновились.
Додано: забула додати про нечитабельність яскравих слів. Наведу приклад, який сама помітила, а саме в правилах, де використовувалися червоні та зелені помітки для "можна" та "заборонено". Звичайно, оскільки я була в правилах і знала чого там чекати, мені не довелось вчитуватись, щоб зрозуміти, що це "можна", але для очей некомфортно.
Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.
А також опис до фанфіку було б саме те. Все ж таки, це можливість коротко описати свою роботу чи додати якусь думку автора щодо роботи. Дуже засмутила відсутність цього.
Ну і фінальне на сьогоднішній день для мене — строка нових робіт. Ідея чудова, проте там публікується саме назва розділу. А коли пишеш драбли в 1 частину, то це якось недоречно. Краще було в виправити на "останні оновлення" і показувати не назви розділів, а саме назви робіт, що оновились.
Додано: забула додати про нечитабельність яскравих слів. Наведу приклад, який сама помітила, а саме в правилах, де використовувалися червоні та зелені помітки для "можна" та "заборонено". Звичайно, оскільки я була в правилах і знала чого там чекати, мені не довелось вчитуватись, щоб зрозуміти, що це "можна", але для очей некомфортно.
Quote from Ystava on 14.04.2022, 19:56Доброго вечора! Я безмежно вдячна за цей сайт і всім, хто постійно його вдосконалює. Згідна зі всім, що писалося вище.
Є майже незначний нюанс, але який зразу кинувся мені в очі . В адресі сайту, яке є посиланням на профіль, міститься адреса електронної почти. Це не зовсім зручно, особливо коли нікнейм і електронка різні.
Доброго вечора! Я безмежно вдячна за цей сайт і всім, хто постійно його вдосконалює. Згідна зі всім, що писалося вище.
Є майже незначний нюанс, але який зразу кинувся мені в очі . В адресі сайту, яке є посиланням на профіль, міститься адреса електронної почти. Це не зовсім зручно, особливо коли нікнейм і електронка різні.
Quote from pluginmike on 14.04.2022, 22:58Цитувати Третій Нефрит від 14.04.2022, 16:58Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.
Стосовно пошуку - не зовсім розумію: в шапці сайту є кнопка ФАНФІКИ, вона веде на пошук. Поясніть будь ласка)
Опис фанфіку тут в коментарях згадували, зараз додам до "спіску покращень"
По віджету нових робіт - була думка зробити компоновку з Назви:частини. Але зараз я трохи розгубився - як буде зручніше всім?
Ну і про читабельність я також не зрозумів(( це про кольорове оформлення деяких елементів на сторінці? Зробіть будь ласка скрін з посиланням на таку сторінку, я подивлюсь що можна буде зробити)
Цитувати Третій Нефрит від 14.04.2022, 16:58Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.
Стосовно пошуку - не зовсім розумію: в шапці сайту є кнопка ФАНФІКИ, вона веде на пошук. Поясніть будь ласка)
Опис фанфіку тут в коментарях згадували, зараз додам до "спіску покращень"
По віджету нових робіт - була думка зробити компоновку з Назви:частини. Але зараз я трохи розгубився - як буде зручніше всім?
Ну і про читабельність я також не зрозумів(( це про кольорове оформлення деяких елементів на сторінці? Зробіть будь ласка скрін з посиланням на таку сторінку, я подивлюсь що можна буде зробити)
Quote from pluginmike on 14.04.2022, 23:06Цитувати Dasha Kim від 12.04.2022, 22:21...
1. Зробити окремий розділ для оріджиналів.
...
5. В колонці "свіжі фанфіки" пишуться назви розділів. Хотілося б, щоб там писалися назви найновіших фанфіків та/або оновлених.
...
Я взагалі думав про хмарку фандомів, але їх 400+ та буде не зручно(
Зараз почав трохи впорядковувати, але це забирає багато часу(((
Але ідея відокремити лінки на деякі фандоми це реально. Додам в "покращення".
Про свіжі фанфіки... давайте наведемо якісь приклади, спробую подумати над цим)
Цитувати Dasha Kim від 12.04.2022, 22:21...
1. Зробити окремий розділ для оріджиналів.
...
5. В колонці "свіжі фанфіки" пишуться назви розділів. Хотілося б, щоб там писалися назви найновіших фанфіків та/або оновлених.
...
Я взагалі думав про хмарку фандомів, але їх 400+ та буде не зручно(
Зараз почав трохи впорядковувати, але це забирає багато часу(((
Але ідея відокремити лінки на деякі фандоми це реально. Додам в "покращення".
Про свіжі фанфіки... давайте наведемо якісь приклади, спробую подумати над цим)