Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції що до розвитку проекта

Page 1 of 14Next

В твітері ви, автори, робите пропозиції що до розвитку сайта. Там можна загубитися)
Тому пропоную робити пропозиції тут на форумі під моїм постом. Давайте обговорювати) і навіть можна голосувати) .
А я потім в цей перший мессідж буду переносити готові пропозиці, та викреслювати їх по факту реалізації)

Покращення, які ми би хотіли:

  • опис фанфіку
  • лінки на фандоми Оріджинал, та можливо щось інше
  • додавати авторів до списку улюблених
  • сповіщення для автора на сайті про вподобайки/підписи та інше
  • навігація по фф на багато глав(може додати вкінці перехід на наступну?)
  • підписатися на фанфік, щоб отримувати сповіщенння про нові глави
  • автоматичне заповнення теґів глави за даними з іншої
  • ілюстрації
  • додавати співавторку
Мізалекордія, GreenLion and 57 other users have reacted to this post.
МізалекордіяGreenLionВесняна кульбабкаварка вілкмергеash murderнінельmienbunDevoted to MorpheusParaskaadiallaemiбіодекораціяфіліжанка персикової кавиDensewoodНаталя Лисицяdiamond cucumber-_-_--блудлива мавкаIceFloeausten.Видалений користувач Olga999ЛисЛисяча МордаМараБальдреняgoSill_VeylinАннаYstavaMarie_KateYayaTytsВікітуарSilver_MmockingbirdПані_ЕдельвейсIn_vino_veritasMary13StCollectormandarinkasanKvita Oleksandrivnaginger offyagyagarvidmaAfoe AfoeЧайний маніякrobertmilkElkmiZaedarmclyanaAlois Garciasweetest_caramelГречанийFira_Firekoiwind_solarLockedMemoryKarambolyyyГорбата ГоверлаAspalathus AspalathusIlliterate Juice
Hi!

Перше що я хотів би зрозуміти:
Коли ми запускали цей сайт, то хотіли щоб користувачам було зручно зареєструватися та не мати проблем з відновленням паролю і все-інше-що-буває-коли-намагаєся-згадати-на-який-Емейл-тут-реєструвався-бляха...Тому використали комерційний плагін для реєстрації користувачів через соц.мережі.

Також не ясно що буде з авторством для тих хто зайшов через саціалку а також зареєструвався окремо. Чи можливо схлопнути в один обліковий запис.
Я, днями буду пробувати все це, але хочу почути вашу думку!

Воно того варто?

нінель, Devoted to Morpheus and 9 other users have reacted to this post.
нінельDevoted to Morpheusadiallaemiфіліжанка персикової кави-_-_--Dasha KimМараagyagarZaedarmclyanaIlliterate Juice
Hi!

Доброго дня, шановне панство.
Є декілька спорстережень, щодо функціоналу:
1 - гарно було б додати у шапку фанфіку поле з коротким описом. то є зручно, то є звично.
☑2 - для свіжих/популярних фанфіків, що висять збоку, добре було б відображати поле з фандомом, шоб одразу розуміти - цікаво воно тобі чи нє.
☑3 - меню кабінету користувача підняти б нагору, а то кожного разу маєш скролити аж до самого низу.
4 - при створенні фф, додати поле у шапці  із переліком присутніх персонажів. щоб окремо був пейринг, окремо - персонажі, бо то не завше персонажі парочка.
☑5 - жанри можна було б оформили у вигляді вже сформофаного списку з чекбоксами. то зручно для фільтрації/пошуку робіт. (бо зара там забагато хэштегів із "авторськими" запитами, трохи дезорінтує).
6 - читала начебтно є можливість тут листуватися із користувачами, але не бачу чи воно реалізовне, чи ні.
☑7 - додати якусь кнопочку вгорі із повідомленнями, щоб було видно нові оцінки, коментарії, етк.
☑8 - "додати до улюблених" краще розташувати після тексту, бо так юзерфрендлі і ось все це.)
9 - помітила, що по-різному відображається профіль автора та профіль читача. у автора лишень перелік робіт, у той час як читач має купу профільної інфи (сайт, час, дата реєстарції..)
☑10 - на останок: не відображайте будь-ласка пошту у цьому маленькому віконці, коли юзер залишає допис чи коментар. мені, наприклад, не дуже хочеться світити своїми соцмережами.

Майк Штеккєр, GreenLion and 37 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрGreenLionSakkaKagelilolajoyN-Girlварка вілкмергенінельDevoted to MorpheusParaskaсироманкаadiallaemigemini_anniмолліLucky _9філіжанка персикової кавиНаталя Лисицяdiamond cucumberFillowDasha Kim-Himo-Квасоляausten.Olga999~Irinpisha~YayaTytsIn_vino_veritasMary13ginger offyvidmaсивий жайворонокrobertmilkElkmiZaedarsweetest_caramelsunbeamsraceEireneFira_Firekoiwind_solarLockedMemory

Швидко відповім по п.10 - вже раніше про це до нас зверталися, я навіть вимикав це. Але це обмежує деякий функціонал, щось накшталт неможливість теґати тут на форумі. Тому я повернув це. Звісно можна знов знайти де я це робив, і навіть планував повернутися до цього у випадку запровадження повноцінної реєстрації на сайті.

Якщо сто відсотків прибрати це, з усвідомленням того що щось відпаде, то ставте лайк повідомленню. Якщо ні - дізлайк)

UPD: прибрав) як вам?

syao, N-Girl and 10 other users have reacted to this post.
syaoN-Girlварка вілкмергенінельadiallaemiфіліжанка персикової кавиблудлива мавкаSilver_Mginger offyagyagarElkmiZaedar
Hi!

по п.9, то є так) на сайті є 2 профілі - профіль автора та профіль на форумі.
Це треба з головою обговорити)

N-Girl, варка вілкмерге and 7 other users have reacted to this post.
N-Girlварка вілкмергефіліжанка персикової кавиблудлива мавкаOlga999YayaTytsginger offyagyagarДефіцит кальцію
Hi!

п.8 додав кнопку знизу фанфіка)

GreenLion, N-Girl and 8 other users have reacted to this post.
GreenLionN-Girlварка вілкмергефіліжанка персикової кавиблудлива мавкаDasha Kimginger offyagyagarElkmiДефіцит кальцію
Hi!
Цитувати блудлива мавка від 12.04.2022, 18:56

Доброго дня, шановне панство.
Є декілька спорстережень, щодо функціоналу:
1 - гарно було б додати у шапку фанфіку поле з коротким описом. то є зручно, то є звично.
2 - для свіжих/популярних фанфіків, що висять збоку, добре було б відображати поле з фандомом, шоб одразу розуміти - цікаво воно тобі чи нє.
3 - меню кабінету користувача підняти б нагору, а то кожного разу маєш скролити аж до самого низу.
4 - при створенні фф, додати поле у шапці  із переліком присутніх персонажів. щоб окремо був пейринг, окремо - персонажі, бо то не завше персонажі парочка.
5 - жанри можна було б оформили у вигляді вже сформофаного списку з чекбоксами. то зручно для фільтрації/пошуку робіт. (бо зара там забагато хэштегів із "авторськими" запитами, трохи дезорінтує).
6 - читала начетбно є можливість тут листуватися із користувачами, але не бачу чи воно реалізовне, чи ні.
7 - додати якусь кнопочку вгорі із повідомленнями, щоб було видно нові оцінки, коментарії, етк.
8 - "додати до улюблених" краще розташувати після тексту, бо так юзерфрендлі і ось все це.)
9 - помітила, що по-різному відображається профіль автора та профіль читача. у автора лишень перелік робіт, у той час як читач має купу профільної інфи (сайт, час, дата реєстарції..)
10 - на останок: не відображайте будь-ласка пошту у цьому маленькому віконці, коли юзер залишає допис чи коментар. мені, наприклад, не дуже хочеться світити своїми соцмережами.

Згодна майже з кожним пунктом даного запису, проте є одна пропозиція, яку б хотілось наголосити. Неймовірно важко шукати фанфік через Пошук (глави одного фанфіку показуються як окремі роботи та назва самого фанфіку десь глибоко у шапці маленьким шрифтом, коли назва розділу крупними літерами). Це, як на мене, робить функціонал майту дещо незручним.

Майк Штеккєр, GreenLion and 26 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрGreenLionN-Girlварка вілкмергенінельadiallaemigemini_anniфіліжанка персикової кавиНаталя Лисицяdiamond cucumberFillowЛовець вітруКатеринаDasha KimКвасоляIceFloeYayaTytsSilver_MПані_Едельвейспані мінхоginger offyvidmarobertmilkElkmiZaedarsweetest_caramelsunbeamsraceFira_Firekoi

по деяким пунктам вже виправлено)

по пошуку - тут питання до оформлення конкретного ФФ. Автори не завжди прописують де надо назву твору, інколи буває шо номер глави замість назви. помиляються з теґами фандомів та інше. щоб не запроваджувати модерування, можна відразу в каментах до ФФ писати що не так з оформленням. думаю в такому випадку автори будуть уважнішими та всім буде зручніше))

Hi!

Так
вкину і свої 5 копійок
1. Я не дуже зрозуміла функціонал "додати до обраних". Чи воно главу додає, чи цілий фф, та й де то обране шукати теж хз. +погоджуюсь, що його логічніше було б робити після тексту (в мене на разі ця штука не працює і після клікання не відбувається нічого окрім прогрузки)
2. після тексту добре б було і переходити до нової глави, бо, зараз ти дочитуєш текст, а далі скролиш вгору щоб піти на іншу главу
3. Добре б було якби персонажі не відображались в алфавітному порядку, а саме в порядку їх зазначення. Це дозволить акцентно виділяти гг.
4. Було б класно якби попередження з фф були оформлені тегами щоб по кліку можна було перейти на всі фф з даним попередженням. Та впринципі ця фіча була б і для пейрингів корисна, і для фандомів. Тобто клікальні елементи опису корисні самі по собі.
5. Дужеееееееееееееееееееееееееееее дезорієнтуюча річ то глави як окремі твори. Навіть хай би це були окремі вкладки для фф, але щоб розділи не сприймались як окремі записи. В межах цього хотілося б і назву твору якось виділити. Якщо не шрифтом, то хоча б винести її на передній план. Бо зараз назва глави капс локом, а назва твору дрібно-дрібно. То я іноді читаю і навіть не завжди встигаю зорієнтуватись, що це частина чогось, а не самостійне щось) Тут же проблема пов'язана з попереднім пунктом: коли я вручну прописую пошук по пейрингу, наприклад я шукаю арестович/подоляк, то мені видає 5 записів. і я така клас. але то 5 глав одного фф. і то мого. радості мало в такому випадку(((( так шо оцей поділ явно треба забирати(((
ну і в контексті такої окремості думаю виражу думку багатьох авторів, коли скажу, що писати пейринги, мітки і тд щоразу при публікації глави то турбонезручно. типу якщо я ставлю загальний рейтинг НЦ-17 для всього фф, то ясно шо кожна глава буде з цим. імхо, лишнє кожного разу прописувати окремо

GreenLion, SakkaKage and 25 other users have reacted to this post.
GreenLionSakkaKageNadialilolajoyварка вілкмергенінельgemini_anniфіліжанка персикової кавиdiamond cucumberFillowYun MiЛовець вітруКатеринаDasha Kimausten.YayaTytsПані_Едельвейсginger offyvidmaЧайний маніякrobertmilkElkmisweetest_caramelsunbeamsraceFira_FirekoiLockedMemoryclaudette

Доброго вечора, ми з України))

Можливо, хтось вже щось з цього просив:

1. Зробити окремий розділ для оріджиналів.

2. Хотілось би щоб напрямок фанфіку(гет, слеш та інші)був окремо від жанрів.

3. Щоб були обмежені жанри. Бо зараз кожен може додавати жанри та виходить "синдром" фікбука: 100 різних жанрів, коли можно описати їх всіх одним.

4. Зробити окремі мітки-попередження, що стосується трігерних тем, та тем 18+ (зґвалтування, оральний секс, різні фетиші і тд). Щоб були окремо від жанрів, бо це трохи інше.

5. В колонці "свіжі фанфіки" пишуться назви розділів. Хотілося б, щоб там писалися назви найновіших фанфіків та/або оновлених.

6. Ще хотілось би щоб був/були вже фіксовані шріфти, та їх розмір. Особливо стосується розміра назви фф.

7. Можливість заблокувати/приховати користувача, щоб його фф не висвічувалися.

8. Хотілось би в майбутньому мати можливість купити підписку, щоб і "плюшки" якісь за неї отримати та підтримати власників сайту.

Поки все)

SakkaKage, lilolajoy and 23 other users have reacted to this post.
SakkaKagelilolajoyN-Girlварка вілкмергеГамлеткаgemini_anniПолумяний лотосфіліжанка персикової кавиНаталя Лисицяdiamond cucumber-_-_--Fillowтейкоф.Ловець вітруКатеринаЛисяча МордаВогнянаStCollectorvidmaЧайний маніякrobertmilkElkmisweetest_caramelsunbeamsraceclaudette
Page 1 of 14Next