Фанфіки
Фанфіки
6,731
Слова
23.0 M
Коментарі
9,394
Читання
79 d, 18 h
-
Долі цих істот переплелися у болючий клубок: дружба, любов, ненависть, кохання… Ці істоти різні — дефективний маг, агентка розвідки, колишній злочинець, аристократка-втікачка, піднятий некромантиссою мертвий воїн, колишній мисливець за головами… Але є дещо, що їх об’єднує. І це “дещо” — більше, ніж всі вони могли б собі уявити… “Головний герой убиває свого коханого”, — стверджує пророцтво. Але піди розберися, про кого саме йдеться. Хто…
-
6.7 K • Mar 6, '24
-
7.0 K • Nov 18, '24
-
7.3 K • Nov 19, '24
-
-
В затишній кав’ярні, де пахне свіжозмеленою кавою та випічкою, зустрічаються два абсолютно різних світи. Ілля, юний але вже відомий спортсмен, ще незвиклий до гучних овацій та яскравого світла прожекторів, шукає спокою в тихому куточку. Вітя, простий бариста, мріє про щось більше, ніж про щоденну рутину. Але саме в цьому контрасті і криється їхня привабливість один для одного. Ілля бачить у Віті щирість і спокій,…
-
737 • Новий
-
1.3 K • Новий
-
1.4 K • Новий
-
-
Допоки не той квиток у театр, Оля Саннова, напевно, так і жила б звичайним життям простої редактори новин. Та після того, як її чоловіку дарують два квитки на виставу «Ти[Романтика]», під час цієї вистави вона бачить силует жінки, який згодом приходить до Олі у сні. Дівчина представляється Тіною Ліберман-Кароль і розповідає, що, виявляється, все життя редакторки є величезним обманом, а саму Олю звати ніяк інакше, як Юлія Саніна, знаменита українська співачка! Аби дізнатися правду, Юлі доведеться добре покопатися в історії, розгадати таємницю українського письменництва 20 століття і, можливо, навіть знайти справжнє кохання… Якщо, звісно, за призмою часу це знову не виявиться брехнею.
-
2.3 K • Nov 7, '24
-
2.6 K • Nov 15, '24
-
2.8 K • Новий
-
-
Час нещадний навіть до наймогутніших чарівників. Рейна, яка колись мала здібності до стародавньої магії, тепер відчуває, як її сила йде разом з улюбленим маскуванням. На порозі прийдешньої війни, яка загрожує знищити всю чарівну спільноту, вона вирішує повернутися до Гоґвортсу — місця, де близько ста років тому сховала сферу, яка містить залишки стародавньої магії. Ось тільки, здається, що план її розкритий був найнесподіванішим способом і…
-
12.1 K • Oct 17, '24
-
6.1 K • Oct 22, '24
-
15.7 K • Nov 1, '24
-
-
Чужі очікування стали для двох зовсім різних учнів Гоґвортсу постійним супутником, мов власна тінь — від них не втечеш. Їхні долі — це дві сторони однієї монети: протилежні за своєю суттю, але нерозривно пов’язані спільною основою. Гаррі — світло, приречене сяяти навіть тоді, коли це нестерпно. Драко — темрява, навчена чекати на момент чужої слабкості, аби вступити в гру. Проте це літо приносить за собою зміни. Події, що перевертають життя, змушують молодшого Мелфоя сумніватися у призначеній ролі. Смертежери виходять із тіні.
-
2.1 K • Nov 18, '24
-
2.1 K • Nov 18, '24
-
1.5 K • Nov 19, '24
-
-
Хто такі Герої? Ті, хто відкинувши все, кидаються в смертельний бій заради того, аби захистити дорогих серцю людей? Або ж ті, що готові віддати у жертву своє власне щастя, своїх мрії і найдорожче у своєму житті, аби захистити увесь світ? Кожен з них може бути Героєм. Але різниця між ними двома колосальна. Де та грань, що відділить їх героїзм від визнання їх Злодіями? Як…
-
4.4 K • Sep 26, '24
-
- 1 2 … 673 Далі