Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Важливі новини сайту й оновлення!

Page 1 of 3Next

Доброго та спокійного всім дня та ночі!

Не хочеться нагружати форум новим топіком, але я зіштовхнулася з деякою проблемкою і хотілося б це якось виправити чи хоча б згладити.

Якщо б не коментар Afarran в "Пропозиції щодо розвитку проекта" (раджу доречі там підписатись), я б не знаю коли дізналася, що відбулися, таки важливі, зміни з жанрами, напрямками і мітками.

Сюрпризом для мене стало, що за умовчанням в роботах вказали гет, там де його в мене взагалі-то немає (а я ж розумію, що це треба якнайшвидше виправити, ну щоб нікого не травмувати).

Звідси й роблю запит: Оновлення треба якось виділяти на сайті!!! Відразу перепровірила вкладку НОВИНИ, але там глухо. А було б добре, щоб чи там якось висвічувалось оновлення, чи на мейл приходило повідомлення, як це відбувається при підписці на конкретну тему на форумі... Ну або ж буду вдячна добрим та спостережливим людям, якщо вони тут будуть залишати вісточки про нові зміни на сайті.

P.S.: ще було б добре знати, чи плануються ще якісь значні зміни найближчим часом, чи можна вже починати виправляти описи робіт, та занотовувати яких міток не вистачає. Або ж краще зачекати трішки, щоб не робити одну й ту ж роботу декілька раз.

Майк Штеккєр, Софія and 12 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрСофіяParaskaСонячне проміння у твоїх очахDensewoodfairytaleIr-rika~Irinpisha~Soup_with_horilcamandarinkasanХлораagyagarFira_FirekoiЧечуча

привіт
так, твоя правда - з новинами на головній сторінці треба щось робити. сьогодні додамо)

LanaBelets, Сонячне проміння у твоїх очах and 6 other users have reacted to this post.
LanaBeletsСонячне проміння у твоїх очахTulluanDensewoodIr-rikaYayaTytsAfarranПані_Едельвейс
Hi!

Свіженькі новини : Вимнули функцію “повідомити про помилку” через помилки в безпеці плагіна((

але будуть шукати альтернативу!

Плюс з'явився новий тестовий значок дзвіночок для сповіщень про коментарі, правда я ще не знаю для яких саме... чи з форума, чи з тих що після фанфіка, буду досліджувати)

P.S.: Протестувала, чудо дзвіночок працює!!! Тепер і мені видно, коли хтось відповідає на комент під твором.

Чечуча has reacted to this post.
Чечуча
Цитувати Майк Штеккєр від 01.06.2022, 08:15

привіт
так, твоя правда - з новинами на головній сторінці треба щось робити. сьогодні додамо)

Шеф, а можна просто написать людське "дякую"?
от чесно
я скільки інтернетом серфила, то ще не бачила такої чутливості до користувачів і титанічної праці на всі наші заскоки і претензії.
просто найкращий, хочу аби знали!
вірю у Вас. вірю в цей ресурс. вірю в український фф

д-я-к-у-ю
*цілюю руки*

Попіл Сновидінь, Сонячне проміння у твоїх очах and 8 other users have reacted to this post.
Попіл СновидіньСонячне проміння у твоїх очахTulluanMeteliaYstavaYayaTytsПані_ЕдельвейсagyagarEireneЧечуча
Цитувати RegBah від 03.06.2022, 21:34
Цитувати Майк Штеккєр від 01.06.2022, 08:15

привіт
так, твоя правда - з новинами на головній сторінці треба щось робити. сьогодні додамо)

Шеф, а можна просто написать людське "дякую"?
от чесно
я скільки інтернетом серфила, то ще не бачила такої чутливості до користувачів і титанічної праці на всі наші заскоки і претензії.
просто найкращий, хочу аби знали!
вірю у Вас. вірю в цей ресурс. вірю в український фф

д-я-к-у-ю
*цілюю руки*

Дякую)

тільки не треба так сильно.

труд - то є вільний час, а його завжди не достатньо.

головне щоб дома все було добре))

Сонячне проміння у твоїх очах, Видалений користувач and 8 other users have reacted to this post.
Сонячне проміння у твоїх очахВидалений користувач Metelia~Irinpisha~YstavaYayaTytsПані_ЕдельвейсagyagarEireneЧечуча
Hi!

Новини:

6.06.2022 – Важливе доповнення в правилах: згідно колективного рішення користувачів сайту fanfic.com.ua через відкрите голосування відтепер не можна публікувати переклади робіт російських авторів, роботи за фандомами на російські книги, фільми, комікси, мультфільми тощо, а також роботи, які несуть російські нарративи.

Голосування проводилося тут:

https://mobile.twitter.com/UaFanfic

Хто не підписаний, раджу підписатись (бо проґавите щось важливе, як я)

Чечуча has reacted to this post.
Чечуча

Можливо хтось захоче в мене чимось кинути, але не вийде, тому напишу.

Згідно повідомлення на сайті у вкладці Новини: 22.04.2022 – Створено Discord-спільноту Фанфіків українською, для спілкування, допомоги і т.ін. Я той діскорд встановила.

А сьогодні, перевіряючи Новини знайшла повідомлення, про якесь голосування. Я те голосування знайшла і чесно кажучи засмутилась. Ну бл... не знала я про ту сторінку на твітрі, але ж тут на сайті і в тому діскорді —тусуюся, то чому ж ніде... ніде не було оголошено про те голосування. І якщо хтось захоче спитати, чим я незадоволена — бути за бортом...

11223 учасників — такий у нас колектив.

595 votes — стільки прийняло участь в голосуванні.

Це реально велика різниця.

І якщо хтось спитає чи я з чимось не згодна — ні, результат мене влаштовую, але не подобається бути за бортом...

mari_kolms and Чечуча have reacted to this post.
mari_kolmsЧечуча

Всім доброї та спокійної ночі!

Помітила, що змінилася система оцінювання робіт.

Тепер існують лише👍чи👎.

P.S.: я б вже краще лише 👍 залишила, а то негатив👎 чомусь дуже засмучує.

~Irinpisha~ and Чечуча have reacted to this post.
~Irinpisha~Чечуча

Дублюю новини:

29.11.2022 – тимчасово вимкнули захист копіювання контенту. Тестуємо функцію повідомлень про помилки – значок R внизу справа сторінки. Повідомлення про помилки будуть надходити адміністратору, далі повідомлення буде направлятися у приватні повідомлення автору твору.

R лише сьогодні побачила, відповідно й Новини сьогодні відвідала.

Чечуча has reacted to this post.
Чечуча

Оновили систему пошуку. Тестуйте 🙂

YayaTyts and Чечуча have reacted to this post.
YayaTytsЧечуча
Page 1 of 3Next