Форум
Пропозиції що до розвитку проекта
Quote from JustUart on 29.05.2022, 14:50Агов люди, всім доброго! А чи буде можливість вставляти ілюстрації чи то в текст чи до окремим зображенням до кожної глави? Деколи хочеться викласти малюночок. ) на рахунок авторства ілюстрацій розумію, що використання чужих артів можливе тільки з дозволу автора, але є можливість вставляти посилання або хоча б власні підкріпляти? Чи може то тільки мені здавалося цікавим...
Агов люди, всім доброго! А чи буде можливість вставляти ілюстрації чи то в текст чи до окремим зображенням до кожної глави? Деколи хочеться викласти малюночок. ) на рахунок авторства ілюстрацій розумію, що використання чужих артів можливе тільки з дозволу автора, але є можливість вставляти посилання або хоча б власні підкріпляти? Чи може то тільки мені здавалося цікавим...
Quote from pluginmike on 29.05.2022, 20:40Цитувати JustUart від 29.05.2022, 14:50Агов люди, всім доброго! А чи буде можливість вставляти ілюстрації чи то в текст чи до окремим зображенням до кожної глави? Деколи хочеться викласти малюночок. ) на рахунок авторства ілюстрацій розумію, що використання чужих артів можливе тільки з дозволу автора, але є можливість вставляти посилання або хоча б власні підкріпляти? Чи може то тільки мені здавалося цікавим...
таке планується)
Цитувати JustUart від 29.05.2022, 14:50Агов люди, всім доброго! А чи буде можливість вставляти ілюстрації чи то в текст чи до окремим зображенням до кожної глави? Деколи хочеться викласти малюночок. ) на рахунок авторства ілюстрацій розумію, що використання чужих артів можливе тільки з дозволу автора, але є можливість вставляти посилання або хоча б власні підкріпляти? Чи може то тільки мені здавалося цікавим...
таке планується)
Quote from pluginmike on 29.05.2022, 20:41підняв форму введення каментів в гору, давайте спробуємо як воно)
підняв форму введення каментів в гору, давайте спробуємо як воно)
Quote from StCollector on 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Уже ці недоліки відштовхують і роблять ресурс не привабливим. Скажу честно я пишу фф на фикбуке да да на москальскій мові тим не менш сайт в них набагато красивіший. Якщо запитуєте мене як виправити ситуацию то банально скопіювати загальну структуру ффікбука його пактичні застосунки і зробити свій стіль. Не зрозумійте мене неправельно я не намагаюся дискридитувати ресурс просто розповів про свої відчуття.
Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Уже ці недоліки відштовхують і роблять ресурс не привабливим. Скажу честно я пишу фф на фикбуке да да на москальскій мові тим не менш сайт в них набагато красивіший. Якщо запитуєте мене як виправити ситуацию то банально скопіювати загальну структуру ффікбука його пактичні застосунки і зробити свій стіль. Не зрозумійте мене неправельно я не намагаюся дискридитувати ресурс просто розповів про свої відчуття.
Quote from JustUart on 30.05.2022, 12:55Тааак, фікбук можна було б відвідати і злизати в них кілька хороших рішень, але не все відразу. Я думаю сайт ще формується, молодий і все таке подібне. Все з часом буде. Тож, я не про те, взагалі то. Я помиляюся чи в пошуку фанфіків немає функції сортування? Ну по рейтингу, (якщо хтось голосував), по кількості переглядів можливо, по часу додавання нові/старі зверху?
Тааак, фікбук можна було б відвідати і злизати в них кілька хороших рішень, але не все відразу. Я думаю сайт ще формується, молодий і все таке подібне. Все з часом буде. Тож, я не про те, взагалі то. Я помиляюся чи в пошуку фанфіків немає функції сортування? Ну по рейтингу, (якщо хтось голосував), по кількості переглядів можливо, по часу додавання нові/старі зверху?
Quote from Sill_Veylin on 30.05.2022, 15:30І ще додати можливість відмічати співавтора у шапці, а не в примітках у тексті.
І ще додати можливість відмічати співавтора у шапці, а не в примітках у тексті.
Quote from YayaTyts on 30.05.2022, 17:23Цитувати StCollector від 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Люблю чесність...
Підозрюю, що багато хто з цим в думках погодиться, але не кожен зізнається (плюс не знаю чи то так просто все злизати, та й чи законно чесно кажучи). Тяжко звикати до чогось нового, особливо якщо це нове не на тому ж рівні, що й старе та звичне. Але, власне кажучи, велика подяка за те, що є, бо й цього могло не бути. Радує, що сайт постійно оновлюється, щось виправляють, щось підправляють, тому я особисто тепер просто в режимі очікування (та й часто доповнюю свої хочучки тут)))
Цитувати StCollector від 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Люблю чесність...
Підозрюю, що багато хто з цим в думках погодиться, але не кожен зізнається (плюс не знаю чи то так просто все злизати, та й чи законно чесно кажучи). Тяжко звикати до чогось нового, особливо якщо це нове не на тому ж рівні, що й старе та звичне. Але, власне кажучи, велика подяка за те, що є, бо й цього могло не бути. Радує, що сайт постійно оновлюється, щось виправляють, щось підправляють, тому я особисто тепер просто в режимі очікування (та й часто доповнюю свої хочучки тут)))
Quote from pluginmike on 30.05.2022, 19:51Цитувати Sill_Veylin від 30.05.2022, 15:30І ще додати можливість відмічати співавтора у шапці, а не в примітках у тексті.
докинув у перший пост
Цитувати Sill_Veylin від 30.05.2022, 15:30І ще додати можливість відмічати співавтора у шапці, а не в примітках у тексті.
докинув у перший пост
Quote from StCollector on 30.05.2022, 20:19Цитувати YayaTyts від 30.05.2022, 17:23Цитувати StCollector від 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Люблю чесність...
Тут ви праві те що є український сайт надзвичайно радую так і те що він не мертвий також обнадіює. Мої пошуки показали що це єдиний ресурс де дійсно є активність. Але як я вже зазначив маса недоліків і просто незручних речей відштовхує як читачів так і письменників ( ну якщо можна автора який пише фф назвати таким гордим словом). На рахунок злизати це погано, не згідний, досвід фікбука близько 10 років постійних змін, адаптацій і вдосконалень як на мене можна дещо підгледіти і запозичити. Неприємна правда но краще чим заново будувати велосипед.
На мою думку зараз такі умови що Українці будут раді найти щось своє. Звісно Українська аудиторія буде меншою але щоб її активізувати, привернути потрібен приємний ресурс. В цього сайду є перспектива зібрати під своїм крилом усіх Українців які хочуть писати рідною мовою і в багатьох це бажання є, але є пласт людей, до якого відношусь і я, які побачуть сирий продукт і виберуть комфорт.
Цитувати YayaTyts від 30.05.2022, 17:23Цитувати StCollector від 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Люблю чесність...
Тут ви праві те що є український сайт надзвичайно радую так і те що він не мертвий також обнадіює. Мої пошуки показали що це єдиний ресурс де дійсно є активність. Але як я вже зазначив маса недоліків і просто незручних речей відштовхує як читачів так і письменників ( ну якщо можна автора який пише фф назвати таким гордим словом). На рахунок злизати це погано, не згідний, досвід фікбука близько 10 років постійних змін, адаптацій і вдосконалень як на мене можна дещо підгледіти і запозичити. Неприємна правда но краще чим заново будувати велосипед.
На мою думку зараз такі умови що Українці будут раді найти щось своє. Звісно Українська аудиторія буде меншою але щоб її активізувати, привернути потрібен приємний ресурс. В цього сайду є перспектива зібрати під своїм крилом усіх Українців які хочуть писати рідною мовою і в багатьох це бажання є, але є пласт людей, до якого відношусь і я, які побачуть сирий продукт і виберуть комфорт.
Quote from Afarran on 31.05.2022, 19:19А дякувати за покращення де? 🙂 Сьогодні була приємно здивована апгрейдом жанрів, напрямків і (особливо!) ретельним підходом до міток/попереджень!
Супер.
А дякувати за покращення де? 🙂 Сьогодні була приємно здивована апгрейдом жанрів, напрямків і (особливо!) ретельним підходом до міток/попереджень!
Супер.