Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Важливі новини сайту й оновлення!

PreviousPage 3 of 3

Дублюю, на сайті:

Оновили профіль - тепер там відображається список робіт.

rickmaniac and cirilla avori have reacted to this post.
rickmaniaccirilla avori

Додали блок "Схожі фанфіки" внизу кожного розділу, а також у пошук під кожною роботою.

rickmaniac and YayaTyts have reacted to this post.
rickmaniacYayaTyts

Також оновили правила (пункт про коментарі) та вказали, що не можна залишати коментарі не українською мовою. Довелося це робити тому, що останнім часом почали з'являтися коментарі російською, які ми прибираємо у спам.

rickmaniac and YayaTyts have reacted to this post.
rickmaniacYayaTyts
Цитувати fanfic.com.ua від 09.02.2023, 18:01

Додали блок "Схожі фанфіки" внизу кожного розділу, а також у пошук під кожною роботою.

Можна поцікавитися, за якими критеріями показує "схожі" фанфіки? Жанри, напрямки? Все разом?)

Фандом, герої, рейтинг, напрям.

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts

Оновили сторінку FAQ: зокрема Мітки та Жанри. Тепер замість схованого списку мітки та жанри розташовані на окремих сторінках та відображаються у вигляді дерикторій із пошуком та алфавітним вказівцем. Мітки будуть додатково заповнюватись.

rickmaniac and YayaTyts have reacted to this post.
rickmaniacYayaTyts

https://fanfic.com.ua/forum/topic/shukaiemo-php-rozrobnyka/?part=1#postid-909

Продублюю тут оголошення сайту:

Наша команда шукає PHP розробника для співпраці на постійній основі.

Якщо Ви хочете допомогти розвиватися нашому проєкту, будемо раді вітати 🙂 Потрібна людина, яка знає та розуміє, як ефективніше буде покращити вже існуючий функціонал. В ідеалі користувач або зацікавлена особа у такому виді діяльності, як сайт фанфіків. Якщо ні, тоді просто хороший розробник PHP.

Оплата договірна погодинна (це не повноцінна вакансія із повною зайнятістю).

Вимоги:

• досвід у розробці на PHP;

Бажано:

• навички роботи із Wordpress, плагінами;

• редагування та модернізація вже існуючих плагінів;

 

Деталі та умови роботи будуть обговорюватися особисто.

Контактний e-mail: fanfic.com.ua@gmail.com

Ой, а ще мені сподобалися директорії міток та жанрів! Вони у ВАЖЛИВЕ.

 

PreviousPage 3 of 3