Форум
Важливі новини сайту й оновлення!
Quote from YayaTyts on 07.12.2022, 20:32Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30Оновили систему пошуку. Тестуйте
Доброго вам дня...ночі.
Пошук — Юпі... Сказала я, на радощах, проте треба було таки по дереву постукати.
Віконце справа бачу, однак я відразу з першою проблемою зіткнулася:
Не можу почати вводити назву вручну... І не знаю коли прокруткою докручу до Оріджиналів, чи конкретного персонажа.
Зар спробую інші деталі протестити.
Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30Оновили систему пошуку. Тестуйте
Доброго вам дня...ночі.
Пошук — Юпі... Сказала я, на радощах, проте треба було таки по дереву постукати.
Віконце справа бачу, однак я відразу з першою проблемою зіткнулася:
Не можу почати вводити назву вручну... І не знаю коли прокруткою докручу до Оріджиналів, чи конкретного персонажа.
Зар спробую інші деталі протестити.
Quote from YayaTyts on 07.12.2022, 20:42Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30Оновили систему пошуку. Тестуйте
Отже, обирати більше одного пункту нажаль не можна для жанрів, рейтингу і т.п., але по одному ніби все працює.
Також мінусом є те, що по автору тепер не можу нічого знайти... З посиланнями та подвійними сторінками, я лише через пошук могла вишукувати роботи конкретного автора.
З плюсів:
• прокрутка старіші, новіші роботи внизу — працюють, рашіше у мене з цим була проблема.
• також не збиваються пункти пошуку, можна пізніш щось додати в пустуючий до того рядок і новий запит працює.
Отже, обирати більше одного пункту нажаль не можна для жанрів, рейтингу і т.п., але по одному ніби все працює.
Також мінусом є те, що по автору тепер не можу нічого знайти... З посиланнями та подвійними сторінками, я лише через пошук могла вишукувати роботи конкретного автора.
З плюсів:
• прокрутка старіші, новіші роботи внизу — працюють, рашіше у мене з цим була проблема.
• також не збиваються пункти пошуку, можна пізніш щось додати в пустуючий до того рядок і новий запит працює.
Quote from fanfic.com.ua on 07.12.2022, 21:37Щоб знайти фандом, достатньо почати вводити назву, пошук одразу направляє. Те саме по героям.
Додали ще пункт пошуку по назві.
Пошук буде ще налаштовуватися 🙂
Щоб знайти фандом, достатньо почати вводити назву, пошук одразу направляє. Те саме по героям.
Пошук буде ще налаштовуватися 🙂
Quote from DarkWizart on 07.12.2022, 21:45Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30Оновили систему пошуку. Тестуйте
Плюси нового пошуково для пошуку фанфіків:
- Нова система пошуку працює практично моментально на відміну від старо пошукового рушія який видава результати практично через 5-10 хв.
- можна швитко знайти потрібний фанфік по заданим параметрам.
Мінуси нового пошуково рушія для пошуку фанфіків:
- не можна зразу набирати декілька параметрів одного типу.
- повна відсутність пошуку по авторам.
Покищо глюків не знайшов на даний момент. Новим пошуковим рушієм я задоволений через її надзвичайну спритність пошуку навідміну від старого. З цим пошуковим рушієм можна потерпіти допоки його не доведуть до адекватного стану поки не виправлять всі глюки. В цілому я задоволений оновленням сайту і мені одному це здається чи ще з цим оновленням збільшелась загальна швиткість загрузки сайту вцілому?
Плюси нового пошуково для пошуку фанфіків:
- Нова система пошуку працює практично моментально на відміну від старо пошукового рушія який видава результати практично через 5-10 хв.
- можна швитко знайти потрібний фанфік по заданим параметрам.
Мінуси нового пошуково рушія для пошуку фанфіків:
- не можна зразу набирати декілька параметрів одного типу.
- повна відсутність пошуку по авторам.
Покищо глюків не знайшов на даний момент. Новим пошуковим рушієм я задоволений через її надзвичайну спритність пошуку навідміну від старого. З цим пошуковим рушієм можна потерпіти допоки його не доведуть до адекватного стану поки не виправлять всі глюки. В цілому я задоволений оновленням сайту і мені одному це здається чи ще з цим оновленням збільшелась загальна швиткість загрузки сайту вцілому?
Quote from YayaTyts on 07.12.2022, 23:03Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 21:37Щоб знайти фандом, достатньо почати вводити назву, пошук одразу направляє. Те саме по героям.
Пошук буде ще налаштовуватися
Я з планшета працюю, і мені не видає можливості почати вводити — взагалі! Лише обрати із списку, прокручуючи.
З телефоном той же прикол.
Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 21:37Щоб знайти фандом, достатньо почати вводити назву, пошук одразу направляє. Те саме по героям.
Пошук буде ще налаштовуватися
Я з планшета працюю, і мені не видає можливості почати вводити — взагалі! Лише обрати із списку, прокручуючи.
З телефоном той же прикол.
Quote from YayaTyts on 15.12.2022, 22:28Так як мене заносить наніч конкретно, дам пораду авторам, за даром! На сторінці профілю лишіть будь ласка посилання на сторінку автора з усіма роботами, так ваші твори буде зручніше знайти!
Бо на даний ось зар момент, я не можу клацнути по ніку автора роботи, що сподобалась і переглянути решту творів. А хочеться!
P.S.: сторінка автора та профіль для форума — окремі речі.
Так як мене заносить наніч конкретно, дам пораду авторам, за даром! На сторінці профілю лишіть будь ласка посилання на сторінку автора з усіма роботами, так ваші твори буде зручніше знайти!
Бо на даний ось зар момент, я не можу клацнути по ніку автора роботи, що сподобалась і переглянути решту творів. А хочеться!
P.S.: сторінка автора та профіль для форума — окремі речі.
Quote from fanfic.com.ua on 25.12.2022, 02:29Додали нове поле при публікації роботи - Співавтор, Бета та Гама. Поки не клікабельне, але це буде вирішено згодом.
Додали нове поле при публікації роботи - Співавтор, Бета та Гама. Поки не клікабельне, але це буде вирішено згодом.
Quote from YayaTyts on 26.12.2022, 12:06Цитувати fanfic.com.ua від 25.12.2022, 02:29Додали нове поле при публікації роботи - Співавтор, Бета та Гама. Поки не клікабельне, але це буде вирішено згодом.
Ооо, гарна штука. Корисна!
Цитувати fanfic.com.ua від 25.12.2022, 02:29Додали нове поле при публікації роботи - Співавтор, Бета та Гама. Поки не клікабельне, але це буде вирішено згодом.
Ооо, гарна штука. Корисна!
Quote from YayaTyts on 20.01.2023, 22:30Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30Оновили систему пошуку. Тестуйте
У мене запитання, а як саме працює R? Куди надходить повідомлення про помилку?
У мене запитання, а як саме працює R? Куди надходить повідомлення про помилку?
Quote from fanfic.com.ua on 20.01.2023, 23:30Це змога вказати автору на виявлену помилку в роботі. Повідомлення надходить нам, ми пересилаємо автору у ПП.
Це змога вказати автору на виявлену помилку в роботі. Повідомлення надходить нам, ми пересилаємо автору у ПП.