Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Важливі новини сайту й оновлення!

PreviousPage 2 of 3Next
Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30

Оновили систему пошуку. Тестуйте 🙂

Доброго вам дня...ночі.

Пошук — Юпі... Сказала я, на радощах, проте треба було таки по дереву постукати.

Віконце справа бачу, однак я відразу з першою проблемою зіткнулася:

Не можу почати вводити назву вручну... І не знаю коли прокруткою докручу до Оріджиналів, чи конкретного персонажа.

Зар спробую інші деталі протестити.

Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30

Оновили систему пошуку. Тестуйте 🙂

Отже, обирати більше одного пункту нажаль не можна для жанрів, рейтингу і т.п., але  по одному ніби все працює.

Також мінусом є те, що по автору тепер не можу нічого знайти... З посиланнями та подвійними сторінками, я лише через пошук могла вишукувати роботи конкретного автора.

З плюсів:

• прокрутка старіші, новіші роботи внизу — працюють, рашіше у мене з цим була проблема.

• також не збиваються пункти пошуку, можна пізніш щось додати в пустуючий до того рядок і новий запит працює.

Щоб знайти фандом, достатньо почати вводити назву, пошук одразу направляє. Те саме по героям.

Додали ще пункт пошуку по назві.

Пошук буде ще налаштовуватися 🙂

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30

Оновили систему пошуку. Тестуйте 🙂

Плюси нового пошуково для пошуку фанфіків:

  • Нова система пошуку працює практично моментально на відміну від старо пошукового рушія який видава результати практично через 5-10 хв.
  • можна швитко знайти потрібний фанфік по заданим параметрам.

Мінуси нового пошуково рушія для пошуку фанфіків:

  • не можна зразу набирати декілька параметрів одного типу.
  • повна відсутність пошуку по авторам.

Покищо глюків не знайшов на даний момент. Новим пошуковим рушієм я задоволений через її надзвичайну спритність пошуку навідміну від старого. З цим пошуковим рушієм можна потерпіти допоки його не доведуть до адекватного стану поки не виправлять всі глюки. В цілому я задоволений оновленням сайту і мені одному це здається чи ще з цим оновленням збільшелась загальна швиткість загрузки сайту вцілому?

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 21:37

Щоб знайти фандом, достатньо почати вводити назву, пошук одразу направляє. Те саме по героям.

Додали ще пункт пошуку по назві.

Пошук буде ще налаштовуватися 🙂

Я з планшета працюю, і мені не видає можливості почати вводити — взагалі! Лише обрати із списку, прокручуючи.

З телефоном той же прикол.

Roksoliana Omelian and LockedMemory have reacted to this post.
Roksoliana OmelianLockedMemory

Так як мене заносить наніч конкретно, дам пораду авторам, за даром! На сторінці профілю лишіть будь ласка посилання на сторінку автора з усіма роботами, так ваші твори буде зручніше знайти!

Бо на даний ось зар момент, я не можу клацнути по ніку автора роботи, що сподобалась і переглянути решту творів. А хочеться!

P.S.: сторінка автора та профіль для форума — окремі речі.

Майк Штеккєр has reacted to this post.
Майк Штеккєр

Додали нове поле при публікації роботи - Співавтор, Бета та Гама. Поки не клікабельне, але це буде вирішено згодом.

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
Цитувати fanfic.com.ua від 25.12.2022, 02:29

Додали нове поле при публікації роботи - Співавтор, Бета та Гама. Поки не клікабельне, але це буде вирішено згодом.

Ооо, гарна штука. Корисна!

Цитувати fanfic.com.ua від 07.12.2022, 18:30

Оновили систему пошуку. Тестуйте 🙂

У мене запитання, а як саме працює R? Куди надходить повідомлення про помилку?

Це змога вказати автору на виявлену помилку в роботі. Повідомлення надходить нам, ми пересилаємо автору у ПП.

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts
PreviousPage 2 of 3Next