Скіні

Коли я перейшов до старшої школи надії про гучну компанію друзів давно були заховані глибоко та надовго. Так що моєму подиву не було меж, що люди можуть мене розуміти, розділяти…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Дізнайся про мене більше

На порозі кімнати з'явився Мінхо . — Хан те що сказав Лікс права ?—тихо запитав він . Хан сидів та мовчав він навіть не підняв голову сльози капали йому на…

1. Нехай буде по-твоєму

- Тож, Пак Джиа, чого ти хочеш? Джиа різко перевела погляд із землі на нього. Вона досі з силою стискала його долоню так, що кісточки на її пальцях побіліли. Чи…

з чого усе почалося

–мам,я пішов,-сказав Фелікс, перевіряючи, чи нічого він не забув –давай, обережно там,-сказала мати у відповідь прохолодним тоном,в цілому як і завжди.казала вона так щоразу,коли фелікс повідомляв її,що вже виходить.звісно, наврядчи…

родина

Лі Фелікс-звичайний п'ятнадцятирічний підліток, який живе в невеличкому містечку південної Кореї,та переходить у  третій клас середньої школи.в своїй школі він більше не має друзів, тільки декілька знайомих,які звертаються до Фелікса…

Невже це кінець ?

9 жовтня   — Хані ти вже прокинувся — запитала мама зі своєї кімнати , збираючись на роботу — так — нічого собі вперше ти встав сам тебе навіть будити…

Пролог

-Кіро! Великий букет бузку, майже повністю заховав обличчя хлопця своїм цвітом, ховаючи його сяючу посмішку від сором'язливих хмаринок на небі. -Ти наче цей бузок, твоя краса така ж тендітна як…

Зіграємо?

  – Що?! – Викрикнув Хан з обличчям ніби побачив стадо свиней. Уже темніло. Але сонце не зайшло ще повністю за горизонт. Декілька самих яскравих зірок уже світило на темно…

Пошук спільної мови

    – Відай мені мій телефон! – Промовив Чонін з невеликим роздратуванням.   – Ти щось там вякнув? – Запитав Кім крутячи телефоном в одній із своїх рук.  …