Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

з чого усе почалося

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

–мам,я пішов,-сказав Фелікс, перевіряючи, чи нічого він не забув

–давай, обережно там,-сказала мати у відповідь прохолодним тоном,в цілому як і завжди.казала вона так щоразу,коли фелікс повідомляв її,що вже виходить.звісно, наврядчи це було щиро, скоріше для галочки,але лі вже звик,тому не звертав уваги і ні на що не сподівався.

Сьогодні вчитель математики затримав Фелікса так,що той ледь встиг забігти додому,щоб взяти змінне взуття та залишити шкільні речі. незрозуміло чого він в перший же день прикопався.але Лікса більше хвилювало те,чи не спізниться він на тренування,до якого залишалося п’ять хвилин.добре,що йти до зали не далеко,але прискоритись все ж потрібно було.

Фелікс все таки запізнився,аж на п’ять хвилин.швидко перевдягнувшись і взявши пляшку з водою фелікс забіг до зали.

–о, нарешті ти прийшов.я вже думав, тебе там собаки з’їли,ти ж завжди раніше приходиш,-обізвався хлопець з фіолетовим кольором волосся-ліно,який єдиний вже починав розминатися.

–і тобі привіт,роботяга ти наш,-відповів лікс, звісно не залишивши без уваги ентузіазм мінхо вже почати тренування.звісно,вони всі обожнювали те,чим вони займаються,але ліно любив танці більше за всіх.також найдовше за всіх він займається ними.ще в ранньому дитинстві батьки віддали його професійно займатися танцями в відомий та престижний колектив,але ліно отримав травму.повністю одужавши він не захотів повертатися до тої команди.мінхо розповідав феліксу,що не повернувся він через те,що його в тій команді принижували та вбили в голову синдром відмінника, через що і зараз навіть на простих тренуваннях ліно викладається на повну, навіть якщо дуже втомився.

–о, нарешті ти прийшов,-привітався кріс,-так рібята, пам’ятаєте про сюрприз,який я вам обіцяв? тепер ви всі тут,і я готовий вам показати його.чекайте,зараз він прийде.-сказавши це,чан вийшов із зали, залишивши хлопців зі своїми думками та в очікуванні,що ж чан для них підготував,і чому сказав саме «зараз він прийде»?.вони всі перекинулися поглядами,але ніхто не сказав ні слова.

тут почулися кроки і було видно,як кріс відчинив двері.

–заходь,не бійся,вони не з’їдять тебе,-сказав лідер,і після його слів до зали зайшов високий хлопець,з гарною фігурою, в стильному одязі та зі світлим кольором волосся.фелікс і чонін переглянулися не помітивши,як обидва відкрили роти будучи шокованими, наскільки той гарний.він справді був схожим на модель

–так,хлопці,я пообіцяв,що ви не з’їсте його,але ваші погляди кажуть зовсім протилежне.перестаньте витріщатися так на бідосю,-сказав чан трохи підвищеним голосом,повертаючи своїх дорослих дітлахів в цю реальність

–привііт,я хван хьонджін.тепер я буду з вами в команді.-останнє речення хлопець проговорив не дуже впевнено, дивлячись в цей момент на чанак.

–Кріс,коли ти нам сказав про сюрприз,я подумав що ти знову нам подаруєш якісь парні браслетики,але такий подарунок мені подобається набагато більше.-підводячись сказав синмін,після цього він підійшов до хьонджіна та поплескав його по плечу-не переживай,ми любимо новеньких.

–тим паче таких красунчиків,-почувся голос ззаду,це був чанбін,і з ним неможливо було не погодитись.

коли всі хлопці представилися,вони розпочали тренування,яке пройшло дуже швидко.вони тепло прийняли хьонджіна і той, вочевидь,був дуже радий цьому.

Фелікс майже все тренування дивився на хьонджіна.в нього було неймовірно гарне волосся та гарні,карі очі.також фелікс помітив родимку під оком у хвана,вона робила його ще більш гарним та особливим.

–хлопці,не хочете піти в кафе повечеряти?як раз з хьонджином ближче познайомимося.-запропонував лікс в роздягальні,після тренування.якщо бути чесним,він запропонував це тільки з метою познайомитись з хьонджіном,бо їсти він не хотів.

–хороша ідея, пішли.як раз хотів вам запропонувати сходити в одне.воно нещодавно відкрилося,але кажуть,що готують там смачно,-запропонував хан.він любив ходити в нові кафешки,але самому було нудно і трохи лячно,тож він завжди брав із собою когось з команди за компанію.

всі довірилися джісону, та перевдягнувшись всією командою пішли вечеряти.

прийшовши додому фелікс повідомив матері що вже вдома,сказав що не голодний і одразу пішов до своєї кімнати.він був дуже втомленим та засмученим.ні,кафе та їжа в ньому виявилися чудовими і час вони провели добре.виявилося,що хьонджін дуже комфортний.він любить малювати, читати,та дивитися аніме.навіть назвав декілька улюблених,і всі вони були в числі тих,по яких раніше фанатів фелікс.він був в хорошому настрої рівно до того моменту,як за сусіднім столиком сіли його колишні друзі.звісно,вони помітили один одного,і звісно ж не привіталися.для фелікса вони були не просто тими,хто не підтримав його в тяжкий час,а тими,хто залишив величезну травму і кинули,коли йому було дуже важко.тож, тепер вони для нього порожнє місце.

Фелікс сидів дуже близько до них, через це спокійно міг почути їхню розмову.не те,що він хотів би цього,але було таке відчуття, що вони спеціально підвищили голос, кажучи цю фразу.

«боже, подивись на нього,він знову їсть як не в себе.в нього ще тоді ,коли ми дружили,щоки були як у хом’яка,а тепер він їх ще більше наїдає.видно мало його тоді папаша по руках бив за кожен з’їдений шматочок, більше треба було.»

лікс не показав хлопцям те,що він почув щось і засмутився через це.звісно,якби фелікс про це їм сказав,всі семеро особисто б заступились за нього, висловивши пару “ласкавих” слів в заздрісні обличчя тих його колишніх”друзів”,лі в цьому не сумнівався,але вирішив просто проігнорувати ті слова.

те,що казали колишні друзі за столиком -було правдою про жахливе дитинство фелікса.був період,коли батько витрачав абсолютно всі гроші на алкоголь,і в них майже не було їжі.якщо фелікс хотів з’їсти щось без дозволу -батько бив його по руках.на щастя,шрамів не залишилося,але неприємні спогади нікуди не поділися.

Фелікс встав та підійшов до дзеркала,розглядаючи свої щоки та живіт.так,він знав що в нього є невеликі щічки,він навіть не був проти,коли хтось з команди чіпав його за них,але тепер після слів колишніх “друзів” ,ті дії в його голові перекрутилися на щось погане.тепер у своєму відображенні він бачив багато недоліків,і тепер ніхто не зможе його переконати в зворотньому.також найголовнішим страхом фелікса стало те,що хьонджін не захоче з ним спілкуватися,а сьогодні робив це тільки заради ввічливості.

«у хвана,все таки,модельна зовнішність, наврядчи він захоче дружити з таким,як я»-пронеслося у лікса в голові .

–вони були абсолютно праві, треба худнути..-пошепки промовив фелікс та пішов шукати в інтернеті швидкі,а головне дієві методи схуднення .

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь