надія згасає

-Меґумі-тян!Хахаха! -Хахаха!Наоко! Зачекай, я ще не зробив замовлення!  -Може частіше ходитимемо сюди?  -Можливо.. Наоко і Меґумі сиділи в тому ж кафе.  Сиділи разом, мирно.  -То це що, називати побаченням?  -Нііі!…

вбивство моралі

Життя Наоко змінилося. точніше, поки вона змінювалася, всі її старання стали непотрібними. Одного разу вона побачила Юту і Макі разом. це було трохи боляче оскільки вона довго і тяжко старалася…

Я змінюся.

передмова: Тян- най пестливіше звертання в японській мові. -Чому ви почали вживати ці пігулки? -Ах? Що?-підвела голову на продавця з аптеки Наоко. -Щось трапилося, і ви почали вживати антидепресанти?-промовив продавець.…

маска щастя. темне минуле

Розташувавшись в гуртожитку після уроків Наоко вийшла прогулятися. був лише початок осені і пташки ще співали, а надворі було тепло. Наоко вийшла за межі школи і пройшла по вулиці. так…

Проклята дівчина

Сьогодні мій перший день у Магічній школі. За тим що розказував мій брат Тоге, однокурсники в мене трохи дивні. Містилище Сукуни, Мегумі Фушіґуро , просто якийсь дивний, і дівчина. Нібито…

Новий вчитель

Дівчина втомлено відкрила двері та ввійшла в маленьку квартиру. Вона тихо, намагаючись лишній раз не шуміти зняла туфлі та кофту, повісивши її на гачок біля дзеркала. Мимоволі глянула на своє…

Завдання для Ітадорі

*Автор* - Годжо сенсей, а чому лише ми двоє йдемо на це завдання,- запитав Юджі у свого вчителя. - ну, по-перше, для цього завдання не потрібно багато людей, а по-друге,…

Знайомство з головною героїнею

*від лиця головної героїні* Якщо описувати моє життя одним словом - це хаос. З самого мого народження я не знала спокою. Авжеж, народитись в клані, який ворогує з усіма іншими.…

Прокляття Перше: Потім буде жінка

"Незворотність" - планується, як збірка драбблів та хедів, кожна історія, з якої, повноцінна та завершена. Це більше не сюжетний драббл, а тема для роздумів, бо просто уявіть, як би їм…