Green tea cake

- Дякую, що завітали до нас! – усміхаючись говорить хлопець, протираючи руки об невеликий рушничок. Троє дівчат забирають свою каву та перешіптуючись виходять із кав’ярні. Коли двері зачиняються, посмішка сходить…

Гра в асоціації

— Граєм в асоціації!- Тену стало дуже нудно в автобусі. — Граєм. - Хансоль підтримав. — Супер! Я починаю. М... Автобус. — Ага, м... — О, я з вами!- Джехьону…

Тен образився

Тен образився. Сильно так. Дуже образився. Тому, що ввечері, коли всі сиділи разом, Джонні, несподівано для себе, розійшовся не на жарт і вдягнув на нього шапочку з рюшками, вліпив йому…

Груповий чатик

Від автора: написано в часи, коли я думала, що лідером буде Джонні * * * В чатику: Джонні: Всі вже готові? Через 10 хвилин виходимо. Тен: Єс! (◕‿◕ ) ♡…

Вихідний

Ранок, такий спокійний-спокійний. Сьогодні нікуди не треба спішити, сьогодні вихідний. ВИХІДНИЙ. Рай буває і на землі. Тен прокинувся в 10.00. Хехехе. Хе. ХЕ. Можна валятися. Можна не вставати. МОЖНА НЕ…

Звичайний тихий ранок. Чи не дуже тихий

Звичайний ранок. Звичайний тихий ранок. Теіль вже не спить, він встає одним із перших, спокійно робить собі чай, сідає біля вікна і може провести багато часу ось так, нікого не…

Про крутого Юту

Юта крутий, дуже крутий. Він багато репетирує, скрізь встигає і завжди знаходить час для Тена. Тільки інколи Тен ловить себе на думці, що так і не може зрозуміти, що твориться…

Про котусіка

Тен любить котиків, котики люблять Тена — ідеально)))) Але в СМ нема котиків і тому він завжди затримується на хвилинку-другу, якщо десь бачить пухнасту моську. Так і цього ранку він…