Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Про крутого Юту

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Юта крутий, дуже крутий. Він багато репетирує, скрізь встигає і завжди знаходить час для Тена. Тільки інколи Тен ловить себе на думці, що так і не може зрозуміти, що твориться в голові японця, хоч вони вже давно дружать. Так і зараз, він ніби просто мовчки спостерігає за ним. Принаймі так Тену здається.

Насправді ж, коли Юта обертається, він бачить, що таєць стоїть з широковитріщеними очима, так ніби тільки що йому на голову впав кусок цегли. І що найцікавіше, цей погляд скерований на нього, на Юту.

– Куку! Що сталося? – ну, японець звик до всіх 50-ти відтінків Тена, вони ж таки давно дружать.
– А! О! – а Тену-то здавалося, що він непомітно спостерігає. – Нічого! Взагалі, взагалі!
– Шпигуна з тебе не вийде.
У відповідь малий замахав руками, як вітряк.
Юта пристально на нього глянув.
Тен усміхнувся. Щиро так, на всі 32. Так щиро, як Шварцнегер в Термінаторі, коли його вчили усміхатися.
Юта підійшов ближче.

– Тен?

Тен надув губки:
– А , блін, просто думаю, як тобі все так класно виходить.
– Що класно виходить?
– Ну, там всяке…
– Всяке.
– Ти завжди так класно виглядаєш. На відео, фотках, передачах… Такий весь впевнений.
Після секундної паузи:
– І хвилька на Свічі в тебе така… класна))))
Юта переварив почуте:
– А в кого соляк на Свічі?
– Ну, в мене…
– А в кого 100500 фоток з коментами “який няша”, “уііііііііі” і т д?
– Є трохи… Але тебе вже на передачу взяли! Так круто!
– А. И.
– До речі, я бачив всі випуски. Але досі не розумію – чим ви там займаєтеся?
– Це норм, я теж не розумію.
– Е…. Але ж ти там знімаєшся…
– Знімаюсь.

Тен чогось явно не розумів в цьому житті.
Юта обернувся:
– Йдем, якоїсь капучінки вип’єм.
І усміхнувся. Так, як вміє усміхатися тільки Юта. І Тен усміхнувся йому у відповідь.

– Гіііііііі…… – “Healing Smile Yuta” – подумав Тен і всі питання моментально зникли))))

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь