Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вихідний

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ранок, такий спокійний-спокійний. Сьогодні нікуди не треба спішити, сьогодні вихідний. ВИХІДНИЙ. Рай буває і на землі.

Тен прокинувся в 10.00. Хехехе. Хе. ХЕ. Можна валятися. Можна не вставати. МОЖНА НЕ ВСТАВАТИ. Тен солодко потянувся і кожною клітинкою відчув всю м’якість ковдрочки. Уііііііі….. І подушка така вся, ну, прямо таки вся “не вставай, Тен”.

Він закутався по самі вуха і усміхнувся просто так. Потім помаленьку витянув руки з-під ковдри і вигнувся як можна більше. Він так провалявся пару секунд, а далі ліг на бік і обхопив руками і ногами ковдру з усіх боків. Мімімімімімі….. Потім помотав головою, щоб найти саме ту, зручну, позицію. Ось вона, ідеально. Ще пару секунд в такій позі. Тоді він припіднявся і хлюпнувся на живіт, розкинувши руки, як зірка. Йому здавалося, що вся постілька його затягує і не пускає. Так м*яко… М*якенько…

– М…..м.м..м.м.м.м.м.м.м. – Тена вистачило на якісь неясні звуки.
– Таааа, я би вдув! – голос Дойона прогримів надто несподівано.
Тен аж підскочив від несподіванки. Він побачив, як Джехьон, Хансоль, Юта і Джонні сиділи за столом і всі на нього дивилися. Дойон стояв недалеко від його ліжка.
Ой, як все вийшло…

– Блін, я теж вляжуся! – і Дойон заскочив до Тена, чим повністю порушив його ідилію.
Решта хлопців теж довго не чекали і всі гурмою навалилися на ліжко з диким реготом.

Тен був дещо здивований, м*яко кажучи, але вже через кілька хвилин сміявся на всю кімнату, бо Юта постійно пробував його полоскотати.

А ще в загальному двіжі Тен відчув, як чиясь рука жмякнула його за дупу. Ось так-то)))))

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь