Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Тен образився

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тен образився. Сильно так. Дуже образився. Тому, що ввечері, коли всі сиділи разом, Джонні, несподівано для себе, розійшовся не на жарт і вдягнув на нього шапочку з рюшками, вліпив йому слюнявчика і ще й пробував годувати його з ложечки. Звідки він взяв ці речі — це питання його не дуже цікавило, бо в СМ ще й не таке завалятися може. Але те, що всі його фоткали і цілий вечір до нього сюсюкали, остаточно закріпило його бажання надутися на всіх і зразу.

Ранок пройшов на його думку ідеально. Він не снідав з усіма, а сидів і слухав музику, щось шкрябаючи в блокнотику. Ні з ким не говорив і взагалі всім своїм виглядом показував, що і сам справиться. Нікогоменінетреба.

В автобусі він теж сів окремо і дивився у вікно. І пофік, що вони всі там грають в якусь гру, фоткаються і взагалі… А нє, не всі, Тейон ніби і з ними, але все ж збоку сидить. Він рідко бере участь в чомусь подібному.
Ну, і нехай.

Раптом нізвідки виниряє Юта:

— Ку-ку! Мене звати Юта! Ну, якщо що.
— Ага.
Тишина.

— Серйозно все?
— Юта, я не в настрої.

Але Юта його не слухав. Він вмостився біля Тена, і почав робити з ним селфі. Ну, такі селфі, коли один мило усміхається, а той, що Тен, сидить надутий.

Юта трусанув тайця. Тен вдав, що не бачить його. Юта штовхнув його легенько плечем. Нє, не вийде. Юта присунувся ближче і почав кривляти рожиці. Подумаєш, блін.
— Ну? Ніяк?- Юта говорив таким милим голосочком.
Точно ніяк! Тен все вирішив.

— Бу бу бу. – Юта потріпав Тена за волосся.
Тен тримався героїчно.

Аж тут на переднє сидіння завалився Хансоль. З куском шоколадного тортика. І він, какашка, його почав жувати! Малеееенькими кусочками. А Тен ж не снідав… Потім автобус трохи хитнуло і кусочок тортика промигнув в Тена перед носом. Ох… Тену здалося, що час на секунду зупинився.

А Хансоль і далі нямав кусочками. Підступно так. Блін, а дієта???? Кусочечками. Хто йому дозволив то їсти? Кусуйочечками.

Доїв і пішов.

От чого він приходив?

Тен обернувся і побачив, що Юта усміхається. Блін, от же! Вони що, всі знущаються з нього?

А тоді з переднього сидіння з*явилася рука з тарілочкою. І ще одним кусочком тортика.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь