Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Звичайний тихий ранок. Чи не дуже тихий

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Звичайний ранок. Звичайний тихий ранок. Теіль вже не спить, він встає одним із перших, спокійно робить собі чай, сідає біля вікна і може провести багато часу ось так, нікого не чіпаючи. З ним інколи по кухні совається вічнонесплячий Тейон, інколи Юта, а коли йде підготовка до чогось, то і Джонні. Але всі ці персонажі не порушують його особистого простору, вони вітаються або простим кивком голови, або максимум 1-2 фразочками.
Так і зараз. Мало би бути. Якби не Тен. Який збирає речі. Голосно. Довго. Розмовляючи з усіма. І з меблями теж. Особливо, коли заїхав ногою в шафу. Уххх.

– Теіль! Ти вже не спиш? А чого так? Блін,я би спав…. Я б ще так спав… Але я не спакувався з вечора якогось милого… Іііііі… Блін, де моя пов*язка? Я її тут клав ввечері. Чи не тут? А ти її не бачив? Нє? А, ну, ок. Оооо, Юта, дякі! Точно, я ж лишив її вчора на поличці, перед тим, як ми сіли бавитися за компом. Мобільник, мобільник, таааааааакс, а він де? Юта, а ти можеш мені передзвонити? А нє, не треба, вже є! Теілька, а ти з нами не їдеш? Чи ти в іншій групі? Чи в нашій? Чи ти вже зібраний? А нє, ти б тоді так спокійно не сидів тут. А може і сидів. Ти такий організований завжди. О, точно, блокнот. Ага, от де б я його поклав як не на дно ссссумки! Замотаний в навушники! Гррррр, вони хоч ще працюють? Е… Ану… Хух, є! Тепер все назааааад закласти. Чому все так завжди? Умф, умф… Ага, гроші. Є гроші, в правій кишені, нє в лівій. Блііііінннннн, Юта……. а ти можеш скинути мені шкари? Вони біля вікна! Біля вікна! Такі білі, з чорною полоскою! Дякую! Чорт, куди їх тут впихнути? Еппппп! Є! Ииииии…. А я то думаю, чого так класно влізло! Бо туди ще не влізла сорочка! Аррррр, сорочка… Кароч, мотаю її на пояс. Фух…

Секунда тишини.
Тоді Тен швидко підбігає до Теіля, щоб сьорбнути чайку і вилітає з кімнати:

— Файного тобі дня!
Двері захлопуються зі страшним гуркотом.

… Звичайний ранок. Звичайний тихий ранок. Теіль вже не спить, вже ніхто в гуртожитку тепер не спить.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь