Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Його малинові вуста

- Загадай бажання і дмухни. - Навіщо? - Аби збулося, ти ніколи не чув? - Чув, але ж це брехня. - Так, цц, загадуй дмухай і ніяких відмовок. - Але..-…

Дізнайся про мене більше

На порозі кімнати з'явився Мінхо . — Хан те що сказав Лікс права ?—тихо запитав він . Хан сидів та мовчав він навіть не підняв голову сльози капали йому на…

Доставка в гуртожиток

Подяка: Всім підписникам мого ТГК, друзям, колишній подрузі Христині. Фанфік не має нічого спільного з реальністю, взято зовнішність та ім'я айдолів. Початок написання фанфіка: 26.04.2024. Дякую за те, що читаєте!…

1. Нехай буде по-твоєму

- Тож, Пак Джиа, чого ти хочеш? Джиа різко перевела погляд із землі на нього. Вона досі з силою стискала його долоню так, що кісточки на її пальцях побіліли. Чи…

з чого усе почалося

–мам,я пішов,-сказав Фелікс, перевіряючи, чи нічого він не забув –давай, обережно там,-сказала мати у відповідь прохолодним тоном,в цілому як і завжди.казала вона так щоразу,коли фелікс повідомляв її,що вже виходить.звісно, наврядчи…

родина

Лі Фелікс-звичайний п'ятнадцятирічний підліток, який живе в невеличкому містечку південної Кореї,та переходить у  третій клас середньої школи.в своїй школі він більше не має друзів, тільки декілька знайомих,які звертаються до Фелікса…

Невже це кінець ?

9 жовтня   — Хані ти вже прокинувся — запитала мама зі своєї кімнати , збираючись на роботу — так — нічого собі вперше ти встав сам тебе навіть будити…