Малючи почуття

"вперше викладаю твір українською я можу помилитися в ім'ях тому прошу виправляти мене! я дуже хочу перекласти свої старі роботи і викласти їх тут чекаю на підтримку і не жорстоку…

Розділ 1.

Погляд голубих очей затягує його в омут з якого з кожним разом все складніше вибратися. Коли він притягає його за талію та глибоко цілує залишаючи після себе п'янкий смак алкоголю…

Початок весни та зміни

В давніх українських лісах, за старою, високою горою знаходиться неповторно гарний ліс. А господар в цьому лісі - Лань Січень. Був він господарем і захисником усього живого та природного. І…

Відтінок помади

— Вау, який гарний відтінок! Тобі дуже личить, А-Цін, — захоплено вигукнула Яньлі. — Відтінок справді непоганий, але мені здається, до твоєї світлої шкіри він пасуватиме значно більше, — Вень…

Про зимові свята, відпустку і любов до кориці

Цзян Чен довго наважувався на цей телефонний дзвінок, але сестра на диво швидко погодилася. Навіть не стала жартувати, просто лишила сина на Цзисюаня і одразу приїхала до нього. Добре, що…

Ти, я, піца і зорі

Цзян Чен справді збирався сьогодні піти раніше з роботи. Вони з Січенем хотіли провести цей вечір разом. Вимкнути телефони, заборонити Вей Їну з Лань Ванцзі навіть наближатися до їхньої квартири…

Ручка

Січень був дуже навіть не проти, коли Цзян Чен зателефонував і спитав чи можна приїхати до нього в офіс, бо у його районі через якусь аварію вимкнули світло. Університет знаходився…

Розділ 4

Гу Фей припаркував свій мотоцикл перед магазином, і Гу Мяо швидко вилізла на заднє сидіння, притиснувши скейтборд до грудей. Потім вона вхопилася за його талію і притулилася обличчям до його спини.…

Розділ 3

Блискуча лиса голова, яка виднілась з-за полиць продуктового складу, належала Гу Мяо. Після того, як ця молода дівчина повністю поголила голову, неможливо було сказати, що вона дівчина — не кажучи вже про те, що на ній був сірувато-блакитний пуховик. Якби не її очі, Цзян Чен не зміг би впізнати, що це саме вона. Гу Фей стояв позаду неї з електричною машинкою для стрижки волосся в руці і сигаретою, що вільно висіла в роті. Він був здивований побачити його, оскільки машинка для стрижки, яка тільки-но рухалася, повністю зупинилася. Однак Гу Фей був одягнений зовсім інакше, ніж напередодні, оскільки він був у пуловері та повсякденних штанах, які були зручними та просторими. Від його зовнішнього вигляду до його одягу та темпераменту можна було одразу зрозуміти, що він був іншим типом людини, ніж його чотири друзі — дуже привертає увагу — такий, якого можна було миттєво відрізнити серед купи людей.   Усе його тіло віяло аурою «Я їхній бос».  Цзян Ченг завжди вважав, що власна зовнішність не робить його поганою людиною. Хоча його поганий настрій іноді навіть лякав його самого, він просто думав про це як про бунтівну стадію,…

Розділ 2

  Згадуючи, словами матері… Цзян Чен раптом відчув дивну, невивчену ще нині образу. Хід його думок був на диво різкий, і всі слова миттєво забулися.    Протягом останніх десяти років…