Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Відтінок помади

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Вау, який гарний відтінок! Тобі дуже личить, А-Цін, — захоплено вигукнула Яньлі.

— Відтінок справді непоганий, але мені здається, до твоєї світлої шкіри він пасуватиме значно більше, — Вень Цін повернулася до подруги і уважно на неї подивилася. — Ти мусиш спробувати!

— О, ні, це для мене надто яскраво. Люди звертатимуть увагу і… — Яньлі не договорила, відвівши погляд в бік.

Вень Цін стиснула кулаки і подумки вилаялася, але більше стримуватися у неї не було сил.

— Невже ти справді віриш в те, що тобі наговорив той бовдур-павлін? Ще й на п’яну голову?

— П’яні люди зазвичай самі чесні, — беземоційно промовила Яньлі все ще дивлячись кудись у підлогу. Їй було страшенно соромно за те, що вона згадала той випадок і зіпсувала подрузі настрій.

— Та хай та наволоч в сраку собі запхне ту чесність! — вперла руки в боки Вень Цін і пильно подивилася на Яньлі. — Ти, моя люба, сама прекрасна і чарівна дівчина, яку я коли-небудь зустрічала. І якщо хтось коли-небудь скаже тобі зворотне, сміливо плюнь йому в обличчя!

— А-Цін, — тихо вигукнула Яньлі і роззирнулася, через голосну тираду в магазині на них вже почали звертати увагу.

Вень Цін важко зітхнула. Інколи її страшенно дратувала самооцінка Яньлі, за що окреме “дякую” треба сказати гімнюку Цзисюаню і його виродку-кузену.

— Кхм, так про що ми… Точно, ця помада! Ти обов’язково маєш її спробувати!

— Я не така як ти, А-Цін, ти красива і яскрава, а я… — Яньлі не договорила і лише похитала головою.

— Що ж, тоді мені не залишається нічого іншого, як переконати тебе у зворотному, — Вень Цін знову взяла тестер помади, яка так їм сподобалася, і щедро нафарбувала губи, після чого повернулася до Яньлі та обережно її поцілувала.

Яньлі на мить злякано завмерла, а потім неочікувано подалась вперед і притиснулася до Вень Цін всім тілом, несміливо відповідаючи на цілунок.

Вень Цін справді збиралася бути обережною, але отримавши відповідь від Яньлі, послала всі плани подалі, боячись втратити шанс. Можливо вони обидві пізніше вирішать назвати це помилкою, але зараз варто насолодитися моментом.

Перервалися вони лише коли у них за спиною почулося тихе покашлювання. Та на осуд інших покупців їм зараз було все одно. Вень Цін задоволено посміхалася, розглядаючи Яньлі. Чарівний рум’янець розфарбував  її щічки, зробивши неймовірно милою. І ця помада… Вона справді неймовірно їй личила.

— Розмазалось трохи більше ніж я очікувала, — посміхнулася Вень Цін і обережно стерла залишки помади спеціальною серветкою, після чого повернула Яньлі до зеркала. — Але поглянь яка ти прекрасна! І я готова тобі це доводити все своє життя!

Яньлі ще більше почервоніла і несміливо поглянула на неї через дзеркало.

— Я справді тобі подобаюся?

Вень Цін здалося, що її сердце на мить зупинилося, не витримавши тієї кількості ніжності та любові до цієї дівчини.

— Ти сама чарівна, добра і прекрасна людина у світі. Ти не просто подобаєшся мені, я тебе обожнюю! І якщо ти мені дозволиш, я завжди буду поруч.

Яньлі на мить завмерла, а потім на її обличчі з’явилася щаслива посмішка. Вона різко обернулася і міцно обійняла Вень Цін.

— Дозволю! І сама хочу бути поруч тільки з тобою!

Вень Цін різко видихнула і міцно обійняла Яньлі у відповідь. Її дівчинка сказала “так”. Тепер і справді її. І тепер вона нікому не дозволить образити свою кохану, а придурків Цзисюаня і Цзисюня навіть на милю не підпустить.

— Я звісно не в захваті, але вже краще вона, ніж той золотий павлін, — раптом пролунав поряд голос Цзян Чена.

Яньлі здригнулася, але вибиратися з обіймів Вень Цін не поспішала. Цзян Чен зміряв обох уважним поглядом і кивнув.

— Я сам поговорю з матір’ю на тему, чому заручини з сім’єю Цзінь погана ідея. Вей Їн буде на сьомому небі від щастя.

— І що, не буде ніяких погроз у мій бік по типу: ” Якщо її образиш…” — здивовано на нього поглянула Вень Цін.

— Ти і так все чудово знаєш, — пирхнув Цзян Чен. — До того ж ти сама кому завгодно вріжеш, якщо Яньлі хтось образить. Тому я ніколи не мав нічого проти вашої дружби. І не тільки дружби.

Яньлі щасливо засміялася.

— Дякую, А-Чен.

Цзян Чен кивнув і тихо собі під ніс прошепотів:

— А Цзінь Цзисюаню я ноги таки переламаю.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь