Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Шукаю бету

Доброго дня.

 

Шукаю бету для редагування роботи по фендому "Ван Піс". Планується Максі.

Як автор маю досвід, однак є одна суттєва проблема: я Харків'янин, і, як  і більшість жителів мого міста, ще рік назад я був майже чисто російськомовною людиною. На сьогодні я вже перейшов на українську, але знайомі кажуть, що до "літературного" рівня мені ще далеко,  хоча я і намагаюсь покращувати свій рівень володіння рідною  мовою.

З початку війни я не записав жодного рядка, і от зараз вирішив почати писати українською. І почати вирішив саме з фанфіку, щоб "нагострити перо"

Виходячи з усього описанного вище, я шукаю бету, яка з порозумінням поставиться до мого "суржику", та навпаки, допоможе мені покращити якість не тільки підсумкової роботи, але й чернетки.

Заздалегідь величезна подяка тій людині, що, сподіваюсь, стане мені добрим другом та помічником.

 

Дякую за увагу.

За цим, в мене все.

З повагою,

Майстер Айван.

katie and Відьмочка have reacted to this post.
katieВідьмочка

Привітик. Я б могла бути твоєю бетою. Тільки в мене немає телеграму. Я з Івано-Франківська, і від народження розмовляю українською. Трохи є в мене присутні діалектні слова але я знаю як вони будуть правильно. До суржику ставлюсь трохи погано але таке життя і я вже привикла з початку повномаштабного вторгнення чути не тільки суржик але і російську мову в себе в місті...

 

Буду рада стати твоєю бетою та познайомитися з кимось новим.

Майстер Айван has reacted to this post.
Майстер Айван

Можу також допомогти при потребі)

Майстер Айван has reacted to this post.
Майстер Айван

Вітаю!

Якщо Вас цікавить робота бети суто як редактора тексту - я з радістю допоможу. Але зважаючи на те, що я не цікавлюсь фандомом, не зможу бути при нагоді в сюжетних моментах.

Визначила б свій рівень володіння мовою як ~С1. Таким був результат тесту онлайн. ЗНО з української мови два роки тому - 195/200.

Для зв‘язку:

Телеграм - @iamkatrusya

Або особисті повідомлення тут.

 

Дякую й бажаю знайти потрібну людину!🙂

Майстер Айван has reacted to this post.
Майстер Айван