Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Телеграм-канал

Привіт! Хочу поділитися письменницьким тг-каналом з виключно українським контентом. Якщо хочете поділитися своєю роботою звідси, посилання на неї можна опублікувати там. Адмін буде радий поспілкуватися за чашечкою віртуального какао й оформити опис)

https://t.me/wrt_ukr

Цитувати IsabellaMedison від 17.08.2022, 17:01

Привіт! Хочу поділитися письменницьким тг-каналом з виключно українським контентом. Якщо хочете поділитися своєю роботою звідси, посилання на неї можна опублікувати там. Адмін буде радий поспілкуватися за чашечкою віртуального какао й оформити опис)

https://t.me/wrt_ukr

Доброї вам та спокійної ночі!

Хотілося б трішки більше подробиць.

Почнімо з того, чи грає роль, що автор самоучка і любитель, а не профі письменник, який друкувався, чи журналіст, як зазначено в телеграмі, чи взагалі ніяк в "реальному житті" з письменництвом не пов'язаний?

Також цікавить, чи є якісь обмеження. Щоб не ходити довкола (не люблю цього), я в основному пишу слеш і чудово розумію, що не всі до цього напрямку "добре" відносяться, а тому тяжко уявляю, як можна закинути посилання на своє дітище в телеграм, де я невідомий любитель та ще й слешер.

Сюди ж додам, що на телеграм каналі доки побачила лише реальних людей і їх відомі роботи, а не псевдонім особи, яка бажає лишитись в тіні та не афішувати своє реальне життя.

Ніби все)

філіжанка персикової кави, IsabellaMedison and Маріка have reacted to this post.
філіжанка персикової кавиIsabellaMedisonМаріка

Ролі, хто автор, ким він є у приватному та реальному житті, де навчався, скільки йому років, немає. Якщо вказую факти з життя - то тільки загальнодоступні (соцмережі, сайт, історичні відомості, Вікіпедія тощо). Загалом, це стосується тільки відомих письменників. Ще не опублікувала пости по всім рубрикам для прикладу - не встигаю, дуже багато контенту.

Обмеження є лише на дуже суворий контент 18+. Також публікую тексти трохи вибірково, посилаючись на наступні чинники - грамотність, оформлення, мова роботи, де вона була розміщена. Обмежень по напрямкам і міткам немає. В цілому мета проєкту - створення затишного місця, де будь-хто може поділитися будь-якою своєю творчістю, порадити щось, розповісти власну історію чи про книгу, яка сподобалася. В цьому в принципі сенс щось творити, гадаю.

У планах було оформлення робіт з мережі за наступною схемою: "шапка" з характеристиками й анотація, обкладинка, посилання на роботу й псевдонім автора та його контакти лише за бажанням правовласника. Авторське право теж виходить з цього пункту - увесь контент публікації узгоджую з власником тексту. Учасники спільноти самі вирішують, що їм подобається, що ні, і що читати - слеш, фемслеш чи дженові вірші. Тому жодних проблем виникнути немає, до того ж, група невеличка (від слова "зовсім").

Щиро дякую за всі уточнення, звертайтеся. Гарного дня!

Paraska, YayaTyts and Маріка have reacted to this post.
ParaskaYayaTytsМаріка