Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Співпраця у ВН

Всім привіт!
Шукаємо активних та креативних.
Ми невеличка команда Візуальних Новел NeoStory і допоможемо охочим довести свій твір до візуальної реалізації.
Вимоги:
-Вік 18+ ( додаток з високим рейтингом)
- Цілеспрямованість.
- Логічність, послідовність у викладці думки.
- Добре сприйняття критики ( вічлива, проте не завжди приємна. Редактор може сказати " Я втратила інтерес"). Дослуховуватись порад розробників.
- Вміння працювати з дедлайнами та командою.
Усьому іншому навчимо)
Контакт для зв’язку https://t.me/Kira_Nox
Трошечки більше про нас https://www.neostory.org/uk

P.s. Теми які цікавлять першочергово:
- Османська імперія 15 століття (гаремні пристрасті)
- Сирени - протистояння світів.
- Боги серед нас.
- Кіберпанк
Всім дякую♥

І вам доброго дня! Не буду кривити душею, ваше повідомлення заінтригувало.

Тому я, як і вказано перейшла за посиланням. Відразу напишу, що я далека від ігор (крім Cut the rope більше й не грала ні в що))), і можливо просто лох, але самої гри, щоб спробувати я так і не знайшла, хоча і зареєструвалась.

Також, можливо я занадто дьоргана на фоні всіх подій, але деякі речі чомусь викликали у мене підозру: uk замість ua, плюс при перемиканні мов uk, en, ru — завжди висвічується "мой кошелек, мой аккаут". От і назріває питання: "любі, а ви хто, і чиї будете?". Сподіваюсь ви теж добре сприймаєте критику, чи таких недовірчивих, як я.

Тері has reacted to this post.
Тері

Дуже добре сприймаємо критику.
Наші рідненькі ми.
Географія — Одеса, Запоріжжя, Мелітополь, Київ. Більш того (фотку не покажу) працюю на перемогу!
Щодо сайту, то відключіть автоперекладач. На сайті 3 мови отож спрацьовує автопереклад у браузері.
Щодо скорочень — то це код системний(не наш). Просто подивіться на ПК, як скорочують нашу мову(тут неможливо прикріпити скрін, нажаль)
Ці скорочення - це Код країни у Класифікації держав світу відповідно держ стандарту нової редакції ДСТУ ISO 3166-1.
За кодом Альфа 2 -UA
За кодом Альфа 3- UKR
Проте, у мов є свій класифікатор кодовий, його номер ISO 639-1 від 2002 р. Українська мова -uk. І хоча є вже друга частина — багато порталів все ще посилаються на першу частину ( і наші ПК також)).
Перейдіть з сайту у ТікТок, ви не просто побачите нас — ви почуєте мене)

Далі)
Дякую за реєстрацію. Саму гру ви не можете побачити, бо готується реліз, отож до вас, любі, і притопала, шукати співпраці, сценаристів серед тих, з ким не потрібно смикатись і питати "Звідки ви?".

 

YayaTyts has reacted to this post.
YayaTyts