Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції що до розвитку проекта

PreviousPage 4 of 14Next

А чи буде можливість додати співавтора чи бету до роботи?

trovant, lilolajoy and 9 other users have reacted to this post.
trovantlilolajoyFillowблудлива мавкаAnnabet 07Dasha KimВидалений користувач Вайлет КетлMegusta ElquesoАнт Антliam
Щиро ваша Лакі_9

Доброго дня. Дуже хотілося б, щоб розділи додавались до роботи безпосередньо, а не як окрема робота. Я займаюсь перекладом своєї роботи з фікбуку і в ній більше сотні частин. Якщо кожен розділ викладатиметься окремою роботою це буде а) не дуже зручно для мене як для автора, бо до кожного з них доведеться окремо писати жанри, попередження і тд; б) буде дуже незручно для читачів, оскільки їм доведеться продиратись крізь  чотири сотні робіт, щоб побачити фанфіки, які в фандмі були запощені попередньо.

lilolajoy, N-Girl and 11 other users have reacted to this post.
lilolajoyN-GirlГамлеткафіліжанка персикової кавиФантомFillowDasha KimВидалений користувач Мультифандомний_ШиперВидалений користувач Sill_VeylinheyshiFira_Firekoi

Ще яякась дурня з профілями. Тобто я заходжу до людини на сторінку, але не бачу її робіт, тільки якусь активність, аля скільки тем розпочато і тд. Дуже незручно

 

lilolajoy, Гамлетка and 6 other users have reacted to this post.
lilolajoyГамлеткаФантомDasha KimМультифандомний_ШиперЛисяча МордаYayaTytsFira_Firekoi

Свіжі Фанфіки, Останні коментарі та Особистий кабінет додати до гори(тобто поставити туди де головна, FAQ, тощо) Це б набагато компактніше та збільшення розміру тексту на сторінках, коментарі та інші (без пустої частини на сторінці) Та регулювання розміру шрифту.

lilolajoy, N-Girl and 4 other users have reacted to this post.
lilolajoyN-Girlфіліжанка персикової кавиAnnabet 07Dasha KimFira_Firekoi

З тих вдосконалень, що можу порекомендувати саме я:

  1. Необхідно зробити опис фанфіків
  2. Примітки до фанфіків теж знадобляться
  3. Розділ роботи(назва розділу) показується першим, ніж назва фанфіку. Мені здається ці 2 графи доречніше було би замінити місцями, тому ще мене більше цікавить назва фанфіку, а не його розділ.
  4. Було би добре, якби зменшили трішки розмір сторінки фанфіку. Що я маю на увазі - коли я заходжу з телефона і шукаю, що почитати, 1 фанфік(лише його сторінка) займає весь лист телефону, хоча на тому ж ао3 з його безкінечними мітками, я могла бачити 2-3 роботи одночасно.
  5. Я так розумію, над декількома частинами в одній роботі ви ще не думали? Бачила, як люди жалілися на те, що максі фанфік на 100 глав доведеться розбити на 100 різних фанфіків. Це дуже незручно, подумайте над можливості в найближчому оновлені дозволити створювати та редагувати різні частини фанфіків в одній роботі.
  6. Від себе ще хотіла би попросити подумати над кольоровою гамою сайту. Колір надто темний, а в поєднанні з чорним шрифтом мій зір каже мені до побачення. Фон би хоч трішки висвітлити для більшої контрастності. Було би добре, якби параметри читання люди могли редагувати за своїм бажанням(змінювати розмір та колір шрифту, фону, інтервал між рядками і т.д)
  7. Також було би добре змістити сайт на середину, а не до правого боку. Сидячи з телефона, фанфіки у мене як і мають - відображаються посередині, а от з комп'ютера весь сайт зміщений вправо.(Такі речі як кабінет, нові форуми, коментарі і т.д можна відображати в кінці в вигляді спливаючого вікна, кому треба відкрив, подивися і закрив )
lilolajoy, Гамлетка and 11 other users have reacted to this post.
lilolajoyГамлеткаobviously no²⁸!філіжанка персикової кавиФантомFillowDasha KimMegusta ElquesoВидалений користувач Лисяча МордаliamheyshiFira_Firekoi
Цитувати Lucky _9 від 17.04.2022, 21:16

А чи буде можливість додати співавтора чи бету до роботи?

цікава ідея, буду мати на увазі. але не впевнений що поточні механізми здатні(

блудлива мавка and Fira_Firekoi have reacted to this post.
блудлива мавкаFira_Firekoi
Hi!

Хотілося б, щоб повідомлення сайту відображались на самому сайті. Тобто щоб не доводилось весь час оновляти імейл, щоб піймати повідомлення в обговоренні, ЛС чи відгуках. Хотілося б, щоб була спеціальна сторінка з Новинами Автора, і там відображались Новини на кшталт: стільки-то переглядів, стільки-то лайків, стільки добавлень в Улюблене... І було б краще, якби, повторюсь, були окремі значки по типу "Новий відгук" чи "Нове повідомлення в ЛС" десь тут на сайті.

Редаговано: і Пошук. Хотілося б мати пошук по сайту. Я знайшла тут щось таке, але воно як Гугл, шукає звідусюд, показало мені аж сусідній Фікбук, який російський. Хотілося б мати пошуковик саме по цбому сайту, щоб можна було швидко знайти за ім*ям Автора чи роботу.

Гамлетка, Lucky _9 and 6 other users have reacted to this post.
ГамлеткаLucky _9філіжанка персикової кавиIceFloeМультифандомний_ШиперЛисяча МордаheyshiFira_Firekoi

Дуже корисним би було відображення у шапці фанфіку кількості сторінок/слів/рядків окрім самого розміру безпосередньо. Чи буде така можливість у майбутньому?

філіжанка персикової кави, Мультифандомний_Шипер and heyshi have reacted to this post.
філіжанка персикової кавиМультифандомний_Шиперheyshi
Щиро ваша Лакі_9
Цитувати Maрiкa Шайєн від 26.04.2022, 15:38

Хотілося б, щоб повідомлення сайту відображались на самому сайті. Тобто щоб не доводилось весь час оновляти імейл, щоб піймати повідомлення в обговоренні, ЛС чи відгуках. Хотілося б, щоб була спеціальна сторінка з Новинами Автора, і там відображались Новини на кшталт: стільки-то переглядів, стільки-то лайків, стільки добавлень в Улюблене... І було б краще, якби, повторюсь, були окремі значки по типу "Новий відгук" чи "Нове повідомлення в ЛС" десь тут на сайті.

Редаговано: і Пошук. Хотілося б мати пошук по сайту. Я знайшла тут щось таке, але воно як Гугл, шукає звідусюд, показало мені аж сусідній Фікбук, який російський. Хотілося б мати пошуковик саме по цбому сайту, щоб можна було швидко знайти за ім*ям Автора чи роботу.

привіт
на сайті зараз відображуються тільки отримані приватні повідомлення, надіслані з профіля на форумі. по іншим сповіщенням цікава думка - зараз додам у список побажань.

стосовно пошуку - в шапці сайту заходите в ФАНФІКИ, і там все є)

філіжанка персикової кави, Видалений користувач and 2 other users have reacted to this post.
філіжанка персикової кавиВидалений користувач Melanima222Fira_Firekoi
Hi!
Цитувати Lucky _9 від 28.04.2022, 08:33

Дуже корисним би було відображення у шапці фанфіку кількості сторінок/слів/рядків окрім самого розміру безпосередньо. Чи буде така можливість у майбутньому?

я думаю таке можливо зробити, але чі справді воно так потрібно?

-_-_--, Мультифандомний_Шипер and Fira_Firekoi have reacted to this post.
-_-_--Мультифандомний_ШиперFira_Firekoi
Hi!
PreviousPage 4 of 14Next