Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції що до розвитку проекта

PreviousPage 3 of 14Next
Цитувати Ystava від 14.04.2022, 19:56

Доброго вечора! Я безмежно вдячна за цей сайт і всім, хто постійно його вдосконалює. Згідна зі всім, що писалося вище.

Є майже незначний нюанс, але який зразу кинувся мені в очі . В адресі сайту, яке є посиланням на профіль, міститься адреса електронної почти. Це не зовсім зручно, особливо коли нікнейм і електронка різні.

стосовно того що в адресі - це особливість реєстрації за допомогою соціальних мереж. зараз працюю над поверненням класичної реєстрації, але там нюанс з тим як мерджити авторство. тобто це в роботі)

філіжанка персикової кави and Видалений користувач have reacted to this post.
філіжанка персикової кавиВидалений користувач
Hi!

Вітаю. На вашому сайті я зовсім новачок, тому моя пропозиція, можливо, вже від когось звучала. Проте... Думаю, було б добре зробити поле для авторських приміток. Туди автори зможуть додавати будь-які нотатки до своїх робіт. Це може бути пісня, що надихнула на фф, і під яку його краще читати, чи, може, якесь запитання до читачів, або з пояснення чи тлумачення невідомих або незрозумілих слів.

Дякую за створення такої платформи саме українською. Та дякую за приділену увагу.

Майк Штеккєр, trovant and 15 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрtrovantlilolajoyN-Girlнінельadiallaemiфіліжанка персикової кавиDensewoodНаталя Лисицяdiamond cucumberDasha KimВидалений користувач liamheyshividmaFira_FirekoiLockedMemory
Щиро ваша Лакі_9

А ще (також не знаю, було чи ні. Здається, щось таке бачила, поки переглядала) було б добре зробити оповіщення, коли автору приходять коментарі, оцінки чи вподобайки на його роботу, коли виходить новий розділ улюбленого фанфіку. Це також є зручним у користуванні.

До речі, а авторів можна додавати до списку улюблених?

Майк Штеккєр, lilolajoy and 10 other users have reacted to this post.
Майк ШтеккєрlilolajoyN-Girlфіліжанка персикової кавиНаталя Лисицяdiamond cucumberТретій Нефритблудлива мавкаDasha KimВидалений користувач КвасоляIceFloe
Щиро ваша Лакі_9

Добрий день, вельмишановне фікрайтерське та фікрідерське панство!

Один з новачків на зв'язку — щиро рада зареєструватися на українському сайті, планую перекласти всі свої роботи з фб, як тут роблять багато інших людей.

Бачила, що сайт, у порівнянні з фб (на який я вперше зайшла в далекому 2014, як би іронічно то не звучало), зовсім свіженький і, хоч має основний функціонал, все ще відкритий для вдосконалення.

Можу повторюватися, але ось мої власні пункти, які б мені хотілося побачити:

  • Як вже деякі говорили, вельми не зручно бачити лише назви нових робіт, що висвітлюються у "нещодавних"; було б дуже гарно хоча б бачити фандоми, до яких відносяться роботи
  • Система теґів теж трохи не зручна; з такою проблемою я стикалася на ao3 (хто знає той знає), де багато користувачів додавали власні теґи і ставити жанри роботам було складним завданням
  • Те ж саме про персонажів та пейринги; було б дуже гарно мати окреме поле для пейрингів, окреме для персонажів
  • Окремий пункт про джен, слеш, гет, фемслеш — було б вельми добре якби вони виділені, як окремі "направлення" (як на фб)
  • Авторські нотатки та опис робіт, про які говорилося вже багато разів
  • Вкладка, де автори могли б бачити додавання коментарів і вподобань до своїх робіт
  • Видима кількість "вподобань" та коментарів
  • Система заходження на сайт; прекрасно розумію, що це заради безпеки, але кожен раз вводити електронну пошту та пароль при випадковому закритті вкладки трохи дратує
  • Більш особисте, але мене трохи спантеличує система "чернеток" — вони виглядають, як повноцінний викладений фанфік, і я не можу зрозуміти чи опублікований він на сайті чи ні (єдине, що вказує на її статус це помітка "чернетка" в списку робіт); мені здається найкращим було б зробити авторам окрему вкладку з викладеними роботами, окрему з чорновими

Все сказане без докору, тільки з найчистішим бажанням допомогти) Якщо щось згадаю, тоді допишу.

Багато фіч є на фікбуці і, як би мені не було прикро туди заходити через останні оновлення та інші проблеми, системи пошуку, вкладок, профілю, тощо за роки роботи сайту достатньо гарно розвилися, через що я постійно поглядую туди.

Завчасно подякую, якщо модератори сайту побачать цей запис і намотають на вус )

lilolajoy, Lucky _9 and 13 other users have reacted to this post.
lilolajoyLucky _9DensewoodНаталя Лисицяdiamond cucumberТретій НефритDasha KimВидалений користувач RoadtoEternityВидалений користувач liamheyshiYayaTytsFira_FirekoiLockedMemory

Тільки згадала — система того, що видно електронну пошту; мене, як і інших користувачів, трохи дратує висвітлення якихось персональних даних, можливо щось з цим зробити?

 

нінель has reacted to this post.
нінель
Цитувати Майк Штеккєр від 14.04.2022, 22:58
Цитувати Третій Нефрит від 14.04.2022, 16:58

Хотіла б ще додати, що в верхню шапку було б доречно додати кнопки "пошук" та "додати". Кожного разу листаю ради цих двох таких потрібних кнопок.

А також опис до фанфіку було б саме те.  Все ж таки, це можливість коротко описати свою роботу чи додати якусь думку автора щодо роботи.  Дуже засмутила відсутність цього.

Ну і фінальне на сьогоднішній день для мене — строка нових робіт. Ідея чудова, проте там публікується саме назва розділу. А коли пишеш драбли в 1 частину, то це якось недоречно. Краще було в виправити на "останні оновлення" і показувати не назви розділів, а саме назви робіт, що оновились.

Додано: забула додати про нечитабельність яскравих слів. Наведу приклад, який сама помітила, а саме в правилах, де використовувалися червоні та зелені помітки для "можна" та "заборонено". Звичайно, оскільки я була в правилах і знала чого там чекати, мені не довелось вчитуватись, щоб зрозуміти, що це "можна", але для очей некомфортно.

Стосовно пошуку - не зовсім розумію: в шапці сайту є кнопка ФАНФІКИ, вона веде на пошук. Поясніть будь ласка)

Опис фанфіку тут в коментарях згадували, зараз додам до "спіску покращень"

По віджету нових робіт - була думка зробити компоновку з Назви:частини. Але зараз я трохи розгубився - як буде зручніше всім?

Ну і про читабельність я також не зрозумів(( це про кольорове оформлення деяких елементів на сторінці? Зробіть будь ласка скрін з посиланням на таку сторінку, я подивлюсь що можна буде зробити)

Ось якраз ще одна проблема, не можу додати скріншот з пк-версії, пропонує лише посиланням, а потрібно обрати з пам'яті пристрою. Але зрозуміли ви правильно, зелений та червоний елемент в правилах погано читабельний, можливо, буде краще просто чорним жирним текстом, чи виділити капсом.

"Назва:частина" дійсно було б краще та інформативніше!

Але й в такому випадку в мене все одно залишається питання до драбблів, що зазвичай складаються з однієї частини. Писати назву розділу як назву фанфіку, буде виглядати жахливо, ну просто уявим "Персонаж твоєї картини:Персонаж твоєї картини". Але й написати "частина перша" буде неправильно, якщо це дійсно одна єдина частина і більше не планується. В такому випадку чи можливо для драблів зробити без частин? Чи поки що це не можливо ніяк розглянути?

lilolajoy, N-Girl and 4 other users have reacted to this post.
lilolajoyN-Girlфіліжанка персикової кавиDasha KimliamFira_Firekoi

А ще, стосовно жанрів буде така пропозиція. Щось подібне вже звучало вище. Не перетворювати поле з жанрами на аналог сучасного фікбука з мілйоном міток. По-перше, це неможливо все виставити при публікації. А по-друге, це самий гігантський спойлер. Часом прочитавши всі жанри складається враження, що прочитав усю роботу. Ніякої інтриги взагалі. Можливо, краще буде лишити тільки основні? Наприклад, навіщо для кожного типу нетрадиційних сексуальних практик робити окремий жанр, коли вже є загальна категорія для цього. Або вказувати серед жанрів там кав'ярні, поліцейські, спецагенти, театри і тому подібне. Хтось бачив такий цікавий перелік жарнів у описі якогось то роману чи серії книг?

На мою думку краще зробити основні жанри. А якщо автор щось захоче виділити, то він може вказати це окремою приміткою. Мені, як читачеві, цікавіше буде самій розбиратися у всіх хитросплетіннях того світу, ніж все прочитати в жанрах

N-Girl, філіжанка персикової кави and 8 other users have reacted to this post.
N-Girlфіліжанка персикової кавиНаталя ЛисицяТретій НефритAnnabet 07Dasha KimВидалений користувач liamheyshiYayaTyts
Щиро ваша Лакі_9
Цитувати Lucky _9 від 15.04.2022, 00:37

А ще (також не знаю, було чи ні. Здається, щось таке бачила, поки переглядала) було б добре зробити оповіщення, коли автору приходять коментарі, оцінки чи вподобайки на його роботу, коли виходить новий розділ улюбленого фанфіку. Це також є зручним у користуванні.

До речі, а авторів можна додавати до списку улюблених?

коментарі, здається, і так приходять автору. стосовно вподобайок поки ні, вони точно не приходять. немає зворотнього зв'зку там. якщо знайду як з'єднати, додам.

про додавання улюблених авторів - їде в "покращення")

N-Girl, liam and Fira_Firekoi have reacted to this post.
N-GirlliamFira_Firekoi
Hi!
Цитувати RoadtoEternity від 15.04.2022, 07:49

Жаль, что нельзя добавлять к фанфикам обложки. Эта функция появится когда-нибудь?

про це навіть не думали. а точно потрібно таке? фони треба якось складати з стилями відображення текста. буде каша(

Пані Тривожна Тривога з тривогою, lilolajoy and 9 other users have reacted to this post.
Пані Тривожна Тривога з тривогоюlilolajoyN-Girlфіліжанка персикової кавиIno MeiНаталя ЛисицяFillowAnnabet 07Dasha KimВидалений користувач Fira_Firekoi
Hi!

Всім привіт!

Перегляди працюють зовсім не так, як очікується. Коли вся робота в чернетці й не видніється на сайті, то перегляди все одно рахуються, коли автор відкриває роботу.

lilolajoy, N-Girl and 7 other users have reacted to this post.
lilolajoyN-GirlнінельDasha KimВидалений користувач IceFloeМультифандомний_ШиперSill_VeylinFira_Firekoi
PreviousPage 3 of 14Next