Форум
Пропозиції що до розвитку проекта
Quote from Мультифандомний_Шипер on 28.04.2022, 09:40Потрібне. Коли ти бачиш орієнтовну кількість сторінок або слів, тобі зрозуміло +- скільки часу піде на прочитання тієї чи іншої роботи. Да і для пошуку це може бути корисно, тому що я, наприклад, завжди ввожу параметр пошуку "по кількості слів", щоб найбільші роботи відображалися вгорі. Думаю не я одна така і багатьом це буде зручніше.
І чи думали ви про відображення жанрів? Щоб можна було відразу побачити спрямування роботи гет це, слеш, фемслеш, джен і т.д
Потрібне. Коли ти бачиш орієнтовну кількість сторінок або слів, тобі зрозуміло +- скільки часу піде на прочитання тієї чи іншої роботи. Да і для пошуку це може бути корисно, тому що я, наприклад, завжди ввожу параметр пошуку "по кількості слів", щоб найбільші роботи відображалися вгорі. Думаю не я одна така і багатьом це буде зручніше.
І чи думали ви про відображення жанрів? Щоб можна було відразу побачити спрямування роботи гет це, слеш, фемслеш, джен і т.д
Quote from Lucky _9 on 28.04.2022, 13:57Цитувати Майк Штеккєр від 28.04.2022, 09:34Цитувати Lucky _9 від 28.04.2022, 08:33Дуже корисним би було відображення у шапці фанфіку кількості сторінок/слів/рядків окрім самого розміру безпосередньо. Чи буде така можливість у майбутньому?
я думаю таке можливо зробити, але чі справді воно так потрібно?
Не знаю стосовно інших, але мені по кількості сторінок зручно орієнтуватися. Бо часом хочеться почитати міні на 2-3 сторінки, бо більше просто немає часу, а часом хочеться щось на 10+ сторінок. І особливо це допомагає з максі. Бо максі на 100+ і 300+ сторінок, то велика різниця. І якщо автору від цього ні холодно, ні жарко, то читач може краще орієнтуватися по своєму часу і розраховувати власні сили.
Цитувати Майк Штеккєр від 28.04.2022, 09:34Цитувати Lucky _9 від 28.04.2022, 08:33Дуже корисним би було відображення у шапці фанфіку кількості сторінок/слів/рядків окрім самого розміру безпосередньо. Чи буде така можливість у майбутньому?
я думаю таке можливо зробити, але чі справді воно так потрібно?
Не знаю стосовно інших, але мені по кількості сторінок зручно орієнтуватися. Бо часом хочеться почитати міні на 2-3 сторінки, бо більше просто немає часу, а часом хочеться щось на 10+ сторінок. І особливо це допомагає з максі. Бо максі на 100+ і 300+ сторінок, то велика різниця. І якщо автору від цього ні холодно, ні жарко, то читач може краще орієнтуватися по своєму часу і розраховувати власні сили.
Quote from N-Girl on 29.04.2022, 13:23хотілося б мати платну підписку, щоб не висвітлювалась реклама на сайті, бо це трішки тригерить коли читаєш.
хотілося б мати платну підписку, щоб не висвітлювалась реклама на сайті, бо це трішки тригерить коли читаєш.
Quote from Marie_Kate on 30.04.2022, 14:21Цитувати Майк Штеккєр від 28.04.2022, 09:33
стосовно пошуку - в шапці сайту заходите в ФАНФІКИ, і там все є)
На жаль, не зовсім. Там можна за ключовим словом знайти роботу (фанфік). Авторів, збірки (чи є на сайті, до речі, збірки або збірники? Хотілося б :}) і т.п. там шукати не можна. Тобто, якщо я своєму знайомому дам свій нікнейм, він по нікнейму мене на сайті не знайде.
Цитувати Майк Штеккєр від 28.04.2022, 09:33
стосовно пошуку - в шапці сайту заходите в ФАНФІКИ, і там все є)
На жаль, не зовсім. Там можна за ключовим словом знайти роботу (фанфік). Авторів, збірки (чи є на сайті, до речі, збірки або збірники? Хотілося б :}) і т.п. там шукати не можна. Тобто, якщо я своєму знайомому дам свій нікнейм, він по нікнейму мене на сайті не знайде.
Quote from Lucky _9 on 01.05.2022, 09:49А чи можна буде продублювати рядок переходу від розділу до розділу ще й після глави. В процесі читання фінфіка на багато глав виявилося не дуже зручним, що треба кожного разу по завершенні читання підійматися назад до шапки, щоб перейти до наступного розділу.
А чи можна буде продублювати рядок переходу від розділу до розділу ще й після глави. В процесі читання фінфіка на багато глав виявилося не дуже зручним, що треба кожного разу по завершенні читання підійматися назад до шапки, щоб перейти до наступного розділу.
Quote from pluginmike on 01.05.2022, 18:29Цитувати Lucky _9 від 01.05.2022, 09:49А чи можна буде продублювати рядок переходу від розділу до розділу ще й після глави. В процесі читання фінфіка на багато глав виявилося не дуже зручним, що треба кожного разу по завершенні читання підійматися назад до шапки, щоб перейти до наступного розділу.
так, з навігацією для фф на багато глав - згоден, це треба обміркувати
Цитувати Lucky _9 від 01.05.2022, 09:49А чи можна буде продублювати рядок переходу від розділу до розділу ще й після глави. В процесі читання фінфіка на багато глав виявилося не дуже зручним, що треба кожного разу по завершенні читання підійматися назад до шапки, щоб перейти до наступного розділу.
так, з навігацією для фф на багато глав - згоден, це треба обміркувати
Quote from pluginmike on 01.05.2022, 18:32Цитувати N-Girl від 29.04.2022, 13:23хотілося б мати платну підписку, щоб не висвітлювалась реклама на сайті, бо це трішки тригерить коли читаєш.
про підписки ми ще зовсім не думали. які щє бенефіти для платних підпісників можуть бути окрім реклами?
Цитувати N-Girl від 29.04.2022, 13:23хотілося б мати платну підписку, щоб не висвітлювалась реклама на сайті, бо це трішки тригерить коли читаєш.
про підписки ми ще зовсім не думали. які щє бенефіти для платних підпісників можуть бути окрім реклами?
Quote from pluginmike on 01.05.2022, 18:33Цитувати Мультифандомний_Шипер від 28.04.2022, 09:40Потрібне. Коли ти бачиш орієнтовну кількість сторінок або слів, тобі зрозуміло +- скільки часу піде на прочитання тієї чи іншої роботи. Да і для пошуку це може бути корисно, тому що я, наприклад, завжди ввожу параметр пошуку "по кількості слів", щоб найбільші роботи відображалися вгорі. Думаю не я одна така і багатьом це буде зручніше.
я планую додати окремі сторінки для жанрів та фандомів
Цитувати Мультифандомний_Шипер від 28.04.2022, 09:40Потрібне. Коли ти бачиш орієнтовну кількість сторінок або слів, тобі зрозуміло +- скільки часу піде на прочитання тієї чи іншої роботи. Да і для пошуку це може бути корисно, тому що я, наприклад, завжди ввожу параметр пошуку "по кількості слів", щоб найбільші роботи відображалися вгорі. Думаю не я одна така і багатьом це буде зручніше.
я планую додати окремі сторінки для жанрів та фандомів
Quote from Вогняна on 04.05.2022, 17:22На сайті дуже багато коментарів, тому може хтось вже про це писав та:
- було б класно мати можливість знайти саме автора, а не його роботу, та підписатися/слідкувати за його новинами/постами/роботами;
- поки що знаходження потрібних фанфіків не є для мене (а може й багатьох) зручним хоча б на оцінку "добре" спектр параметрів замалий;
- опис фанфіків теж був би дуже доречним;
- двомовні кнопки на заповненні своєї сторінки і не тільки - це трохи незручно (сайт весь на українській мові, але коли тицяєш на "мій профіль" позначки йдуть англійською);
Може то вже мої індивідуальні примхи, але:
- збірки творів для читачів - непогана ідея хоча б тим, що так ти все "улюблене" поділяєш на групи/фандоми/інші забаганки (наприклад "в процесі" чи "рекомендую іншим" або ще щось таке);
- про показ кількості сторінок (зверху писали про це) я згодна, бо сьогодні читала роботу підписану як Міді, а по факту це був Драббл (чи вже Міні, якщо невтерпець); тому якщо буде додана і такая функція то це буде казка)))
Ще я не зрозуміла як подивитися та нормально перейти на профіль автора сподобанної роботи, хоча у коментарях на сторінки людей переходити я можу. Хіба, я чогось не дорозуміла, але це дійсно вибиває з колії.
На сайті дуже багато коментарів, тому може хтось вже про це писав та:
- було б класно мати можливість знайти саме автора, а не його роботу, та підписатися/слідкувати за його новинами/постами/роботами;
- поки що знаходження потрібних фанфіків не є для мене (а може й багатьох) зручним хоча б на оцінку "добре" спектр параметрів замалий;
- опис фанфіків теж був би дуже доречним;
- двомовні кнопки на заповненні своєї сторінки і не тільки - це трохи незручно (сайт весь на українській мові, але коли тицяєш на "мій профіль" позначки йдуть англійською);
Може то вже мої індивідуальні примхи, але:
- збірки творів для читачів - непогана ідея хоча б тим, що так ти все "улюблене" поділяєш на групи/фандоми/інші забаганки (наприклад "в процесі" чи "рекомендую іншим" або ще щось таке);
- про показ кількості сторінок (зверху писали про це) я згодна, бо сьогодні читала роботу підписану як Міді, а по факту це був Драббл (чи вже Міні, якщо невтерпець); тому якщо буде додана і такая функція то це буде казка)))
Ще я не зрозуміла як подивитися та нормально перейти на профіль автора сподобанної роботи, хоча у коментарях на сторінки людей переходити я можу. Хіба, я чогось не дорозуміла, але це дійсно вибиває з колії.
Quote from N-Girl on 08.05.2022, 16:12Було б чудово додати розділ де будуть останні прочитані фанфіки, також додавати фанфіки в прочитане, щоб вони більше не з‘являлися у стрічці і не плутались
Було б чудово додати розділ де будуть останні прочитані фанфіки, також додавати фанфіки в прочитане, щоб вони більше не з‘являлися у стрічці і не плутались