Ця веб-сторінка використовує кукі.

Ми використовуємо файли cookie, щоб персоналізувати вміст і рекламу, інтегрувати функції соціальних мереж та аналізувати наш трафік. Ми також передаємо нашим партнерам із соціальних мереж, реклами й аналітики інформацію про те, як ви користуєтеся нашим сайтом. Вони можуть поєднувати її з іншою інформацією, яку ви їм надали або яку вони зібрали під час вашого користування їхніми службами.

Файли кукі – це невеличкі текстові файли, які можуть використовуватись веб-сторінками для підвищення ефективності досвіду користувача.

Згідно Закону, ми можемо зберігати файли кукі на вашому пристрої, якщо вони справді необхідні для повноцінної роботи цієї веб-сторінки. Для всіх інших типів кукі нам необхідно мати дозвіл від вас.

Ця веб-сторінка використовує різні типи кукі. Деякі кукі розміщуються послугами сторонніх компаній, які з’являються на наших сторінках.

Дізнайтеся більше про нас, нашу контактну інформацію та як ми обробляємо персональні дані у розділі про Політику конфіденційності. 

Типи файлів, які використовує ця сторінка.

Необхідні. Необхідні кукі допомагають зробити веб-сторінку корисною, дозволяючи використовувати її основні функції, такі як навігацію по веб-сторінці і доступ до її захищених розділів. Веб-сторінка не може нормально функціонувати без цих файлів кукі.

Привілейовані. Привілейовані кукі дозволяють веб-сторінці запам’ятовувати інформацію, яка змінює спосіб поводження веб-сторінки і її вигляд, наприклад, мову, яку ви обрали, або регіон, де ви знаходитесь.

Статистичні. На основі зібраної анонімної інформації та звітів, статистичні файли кукі допомагають власникам веб-сторінок зрозуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють із веб-сторінками.

Маркетингові. Комерційні кукі використовуються для відстеження відвідувачів на різних веб-сторінках. Це робиться для того, щоб показувати рекламу, яка відноситься і підходить до окремого користувача, і тим самим є більш цінною для видавців і рекламодавців третьої сторони.

Некласифіковані. Некласифіковані кукі, це кукі-файли, які знаходяться ще в процесі класифікації разом із постачальниками окремих видів кукі.