Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Потрібна допомога з перенесенням фанфіків з Фікбуку.

Привіт 🙂

Я у вас новенька, але пишу ще з підліткового віку. В мене є така проблема: я все життя говорила російською та писала виключно на російській мові. Ще й клас був російській, тобто викладали усі предмети не на нашій мові. Українська була, як додаткова. Зараз я вже опанувала українську, але все ж таки не настільки, щоб писати без русіцизмів. Я зараз маю перекладати свої тексти (і я це буду робити самостійно!) але мені потрібна бета, яка перепровірить на ті кляти слова-паразити російської мови. Типу кидати на перевірку можу, або як ви запропонуєте.

Як бартер, можу допомагати в чому зможу 🙂 Якщо потрібно, я викладаю англійську хDD А може і потрібно кому 🙂 А можу оцінити ваш текст, типу рецензії.

 

Дякую за увагу.

 

syao and ~Irinpisha~ have reacted to this post.
syao~Irinpisha~

Привіт. Можу бути бетою. Щоправда, я досить повільна бета, бо маю багато роботи. Але якщо ви не надто плідний чи швидкий автор, можемо дійти згоди. 🙂

Дякую, що відповіли, але в дійсності роботи в мене багато) В мене 2 максі і один міні 🙂 Перекладати збираюсь часто, але звісно, сама працюю) Але хочу якумога швидко перейти на украіномовний сайт)

Afarran has reacted to this post.
Afarran

Ну може ще хтось зголоситься 🙂

Зрозуміле бажання, сама така))

Привіт. Я теж можу спробувати себе в ролі бети. Сама перекладаю деякі роботи, тому думаю, що впораюся.