Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

Друк величезної роботи українською по бтс, колективка 😀

Мені здається, я перша в укр фанхаті бтс, хто друкую свою роботу українською і відкриває колективку... Я НАДІЮСЬ, ВИ ТЕЖ БУДЕТЕ ДРУКУВАТИСЯ УКРАЇНСЬКОЮ, БО Я ПІДТРИМАЮ І ВІЗЬМУ СОБІ (не дивлячись на фанхату і теґи 😀 )

Колективка невеличка, на декількох людей - друк буквально для себе. Я на цьому не заробляю, мені дадуть рілі 100 грн на каву як дяку за велику роботу 😀

Але хто хоче, то може й взяти собі, бо робота була популярна два роки поспіль і швидко написана, є ті хто її знає, але не знає, що авторка - українка й пише українською.

Коротше про роботу, це DMoB | Dollhouse made of blood: https://fanfic.com.ua/fanfic/01-d/ 

Опис: Воєнний час середини 20 століття. Повернувшись в місто після отриманої травми на лінії фронту, Мін Юнґі влаштовується на тиху роботу в майстерні відомого майстра механічних ляльок. Там він знаходить скаліченого зламаного лялькового юнака. Юнґі вирішує реставрувати і відремонтувати знахідку, навіть не здогадуючись, що це не просто іграшка, а лялька з минулим і зі своєю історією.

❤️ Пітримати можна за покликанням, написати вказаному контакту: Інформаційний допис про друк.

⭐️ Два томи (кожен приблизно по 600 сторінок).
⭐️ Декілька ілюстрацій всередині, одна ілюстрація від мене - на більше світла вдома не вистачило. Ілюстрації в стилі "малюнки від імені Юнґі".
⭐️ Ідея та дизайн обкладинки від мене теж, з допомою художниці, в якої світло і час є 😀

⭐️ Сторінок: 1200 (два томи по 600 сторінок).

 

Мені так шкода, що українці нині друкують свої роботи на рос :с Я вважаю це катастрофою... Надіюсь, що скоро зможу взяти собі на полицю крутих авторів ❤️

Ivashyna Tamara, meowfard and 3 other users have reacted to this post.
Ivashyna TamarameowfardElyaМария ВовченкоArmy Forever