Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

the light in her eyes

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

” я тебе двічі беру на слабо. поцілуй мене, прямо зараз.”
цей момент – насмішка над Макс Колфілд від життя . для дівчини ніби все перевернулося з ніг на голову .
” ну звісно вона захоче сказати щось тупе , в цьому вся Хлоя” , ” їй точно начхати , усе заради безкоштовного видовища” , ” що вона відчула тоді?”
думка за думкою розгорталися , набирали оберти як карусель. перед очами все пливло , тіло в деякі моменти підхитувало , а з чергуванням незграбних рухів усе виглядало як надувні манекени біля заправок .
Максін нервувала – як ніколи в житті .
– хіппі, агов, – декілька разів та махнула долонею поруч з обличчям, – так і будеш витріщатися на мої постери ? – від сказаного несло явною насмішкою. Колфілд зніяковіло подивилася вгору , ніби намагаючись не заплакати. принаймні так її бачила Прайс . але дівчина просто не могла собі дозволити протримати хоч секунду свій погляд та увагу на чужому обличчі .
– що ти відчуваєш? – продовжуючи дивитися на стелю , запитала та .
не розуміючи питання , Прайс повернула Максін лицем до себе. – по-перше , досить нявчати в стелю , ти жесть яка тиха, – ця синьоволоса біда насильно тримала зоровий контакт , буквально схопивши співрозмовницю за обличчя.
– а по-друге , що в біса коїться , розкажи мені.
лазурні очі витріщалися в само нутро , намагаючись витягнути з опонентки слово за словом . Їй кортіло дізнатися про все .

Колфілд не витримувала тиск зі сторони; головна місія – не дивитися на її вуста була провалена .
Прайс знадобилася лише секунда щоб зрозуміти що до чого.
долоні послабили хватку за обличчя , вже більш ніжніше торкаючись порозовілих щік . бездонні кристальні очі кидали плавні погляди від чужих вуст і до сором’язливого погляду .
– знаєш що ти зараз до біса мила? – посмішку Хлої не можливо було приховати, – куди ж поділася та смілива Максін, яка не дозволяє брати себе на слабо? – кожне слово промовляли через заспокійливий, заколисуючий шепіт.

а разом із ним , сантиметри між їхніми обличчями ставали все коротше .

швидкоплинні секунди стікаються в одне ціле , ніби формую собою нові образи, маючи свій власний розум. вони заповнюють простір шумом машин , проїжджаючих деінде, шелестом листя, шурхотінням одежі.
вони є ніжним поцілунком , м’якими дотиками до чужої шкіри. вони – це биття сердець, що поєднується в єдину мелодію, яку чують тільки двоє. ніхто інший .
пульсація віддається у скроні, які поспішно накриваються чужими долонями. вони м’яко охоплюють, притягують рідне лице ближче до себе, на стільки – на скільки це можливо. для Хлої цього було замало, от тільки б Макс це розуміла.
дівчина не хотіла відпускати іншу, не хотіла спішити, неможна було це робити. цей момент повинен тягнутися настільки повільно наскільки міг бути. часу недостатньо щоб відчути увесь трепет та ніжність кохання, що вкладалося в цей поцілунок, в ці дотики.
чужі пальці занурювалися в океан пофарбованого волосся, окреслювали різноманітні візерунки на шії та плечах. долоні тягнулися назад до рідного обличчя, тягнулися щоб віддати усе тепло що вони мають.
відсторонюючись, погляд сапфірних очей падає на нектарні почервонілі вуста, порозовілі щоки. перед нею стояв спокій в обліку Колфілд, ніби вона сама ним являється.
– ваузер, – вигляд Хлої , що відкрився їй, одразу тамував подих .
– серйозно хіппі ? , – Прайс майже втримала себе від сміху, – гадаю що поцілунок від мене був настільки неперевершеним що ти втратила вміння говорити.

– ти незрівнянна, Хлоя Прайс .
час ніби пісок висипався за межі, витікаючи в щось нове. нові тяжкі зітхання, спокій, теплі посмішки на рідних вустах

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь