Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

shameless

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Джихе не трахається у нічних генделиках.

Ніколи не лижеться з випадковими парубками на танцполі, не дозволяє себе хапати за талію і тертися об неї незнайомцям.

Джихе взагалі дівчинка вихована і приходить у клуб потанцювати.

Тому Джихе не розуміє як так сталося, що її зараз прижимає до стіни, і змушує стонати від одних тільки дотиків якась дівиця. Джихе трішечки хочется втекти з цього коридору і піти додому. Але більш за все Джихе хочется, щоб її нарешті перестати дразнити і хаотично цілувати куди доведеться.

Коли по її щокам, які вже вкрилися румянцем проводять пальцями і нахабно усміхаючись питають:

– І часто ии дозволяєш так себе зажимати незнайомцям?

То Джихе справді хочется зникнути і втекти звідси, але вона підігрує і нахабно відповідає:

– Не повіриш, ты перша.

– О, навіть так. Люблю бути першою.

Їй здається, що вона надто зухвала, навіть для незнайомцям, яка дозволяє собі зажимати у генделику таких хороших дівчат як Джихе. А ще Джихе впевнена, що зараз думає зовсім не про те.

Коли Джихе розвертають лицем до стіни і зухвало шепчуть на вухо:

– Будеш поганою дівчинкою для мене?

Вона думає про те, що проїбалася знатно і сильніше нагрішити вже не вийде, але її розвертають до себе лицем, стукаючи лопатками в шершаву стінку. Руки незнайомки спускаються нижче і лізуть під спідницю, то Джихе переконується в тому, що проїбатися сильніше можна.

Їй незвично, соромно і невимовно жарко. Руки незнайомки жваво гладять її тіло, а губи шалено виціловують її шию. І все це настільки занадто, що Джихе починає чи то стогнати, чи то скулити і царапати нігтями шершаву стінку. Її ноги трусяться, і здається що вона от-от впаде. Не дають звалитися лише сильні руки незнайомки, які вціпилися у талію Джихе.

– Момо.
– .. що? – Джихе зовсім загубилася і не розуміє, чого від неї хочуть.
– Якщо захочешь стонать моє їмя, то стони його.

Джихе здається, що оргазм настав тільки від того, наскільки ця Момо зухвала і впевнена у собі.

А ще в неї дуже солодке їмя і –

– Я ще навіть не почала, а ти вже така мокра.

– несподівано крижані пальці.
Джихе мимоволі думає про це, коли вони починають рухатися всередині неї.

– Дідько, тебе так не зручно тут трахати.

Джихе здається, що вона героїня якогось дешевого кіно, а ще розуміє, що в неї нікудишня витримка бо вона готова кінчати прям так: зажатою біля стіни і з чужими пальцями в собі.

Момо рухає пальцами усе швидче, виціловуючи її шию і залишаючи синці. Джихе впевнена, що після цього буде схожа на якусь легковажну повію, яку можна легко трахнути у генделику.

Але це не заважає їй насолоджуватися моментом і стонати, чи то скиглити і хапатися за плечі цієї Момо. Бо ще трохи і Джихе завалиться на підлогу, тому що їй так добре, що аж погано.

Коли до Джихе приходить омріяний оргазм, то вона хапається за плечі Момо, а та кусає її за ключицю і витянує пальці, попутно витираючи їх об стегна Джихе.

Джихе важко дихає, а Момо спокійно поправляє волосся і майку, яка задерлася і, розвертаючись кидає нахабне –

– Не треба подяки.

Джихе стовідсодково не трахається з танцівницями у генделиках.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “shameless