Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

*first

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Якби хтось сказав Юнгі, що він буде брати участь в танцювальному конкурсі то це було в сприйнято як жарт як мінімум. Але ось він зараз сидить в авто й не вперше за цей тиждень намагається зрозуміти як піддався на вмовляння Чиміна і погодився на це все. Адже він точно немає нічого спільно з танцями, так займається композиторсвом і саме це стало причиною слів Чиміна «Ти вмієш відчувати музику, що завадить тобі трохи порухатись під неї?». Все б нічого але коли альфа в двадцять сім, зайнятий єдине чим це роботою і ніякого особистого життя раптово погодився брати участь здавалось що могло піти не так? Але зараз Юнгі впевнений, що все пішло не так, та шляху для відступу немає добре що це вперше в востаннє він займається подібним, потім він замкнеться в себе в студії подалі від таких авантюр. Отже поглянувши ще раз на себе в зеркало для заднього виду і взявши сумку з зміним одягом вийшовши з авта попрямував до потрібної йому зали. Крокуючи повз пусті зали він здалеку чув музику яка свідчила про одне – дехто не знає й хвилини відпочинку і відточує елементи танцю.

І дійсно зайшовши до знайомої кімнати побачив таку знайому омегу, що в черговий раз не помітивши чужої присутності репетирував. На Хосока в танці – а саме так було звати омегу можна було дивитись без перестанку, особисто для Юнгі, плавністю рухів заворожувала, здавалось музика приходить через все тіло й тому воно рухається. Та й зовнішність була ніяк не гірша смуглявого відтінку шкіра, карамельні очі, але особливу увагу Юнгі приділяв губам Хосока. Та перевагу найбільшу отримав ледь кисловатий запах грейпфрута, що йшов він омеги й однозначно подобався альфі. Проти поки що все марно, як би Юнгі не намагався налаштувати хоча б якийсь контакт – нічого не виходило, це знатно так псувало нерви, цілю для Хосока був виступ і він вперто йшов до кінця, хоча сам іноді вечером визнавав – з цим альфою принаймні комфортно.

 – Ти знов запізнився. – Чон не любив відволікатись від справ на пусті балачки, не зараз коли час йшов здавалось би занадто швидко.

– Але все ж таки прийшов, – кидаючи сумку в кут відказав Мін.

На що омега нічого не відповів, лиш демонстративно задерши гостре підборіддя відвернувся від Міна. Юнгі видихнув повітря аби заспокоїтись попереду ще не одна репетиція та й ця ще не розпочалась потрібно налаштуватись, але як це зробити? Коли перед ним вигинається такий омега, Юн впевнений це що йому показує Хосок все просто ширма за якою він чомусь ховається.

– Чон тебе не вчили що не ввічливо відвертатись коли з тобою розмовляють?

Омега не залишив це без відповіді, різко розвернувшись і склавши руки навхрест на грудях відказав.

– Так само як тебе не навчили, що запізнюватись теж нічим не краще.

– Ох повірь я не запізнився, – Юн почав закіпати, бажання показати цій омезі, що він завеликої думки про себе здається лізло зусібіч, – я намагався знайти хоча б ще одну причину аби прийти сюди.

– То йди, я тебе ніколи не тримав, – Чон перейшов на крик, чудово розуміючи, що альфа перед ним не зацікавлений в омегі тим паче в нім, – я знайду тобі заміну, о не переймався є цілий список з альф які готові мені допомогти.

Це стало ніби спусковим гачком для Юна, він не допустить щоб хтось інший торкався цього омеги, хоча ще він знаю Чон бреше, Юн був єдиним варіантом це знали обоє.

– Ти цього хочеш? Хочеш щоб я пішов?

Юн дивився в очі Хосоку аби побачити справжню реакцію на його слова, але в якусь мить Чон відвернувся.

– Агов, – альфа починав злитись, – не смій відвертатись коли я говорю до тебе.

– Так змусь мене, – Чон різко розвернувся до нього, – єдине що я чую – постійні скарги на те який я поганий. Змусь мене слухати тебе.. Альфа.

Омега сам не зрозумів, що такими своїми словами дав зелене світло для альфи який давно вичікував цього моменту. Тому навіть не зрозумів як його губи опинились в полоні губ альфи на мить заціпенівши, але не надовго, він почав відповідати йому іноді потячуючи ті кляті губи через які не міг сконцентруватись який раз. Мін продовжуючи цілувати омегу підхопив його під сідницями дозволивши тому обхопити його пояс своїми ногами здається навмання дійшли вони до дивану який стояв в кутку. Жоден не хотів відірватись від губ один одного.

– Я все розумію, – Чон таки здався першим, причиною стала відсутність повітря в легенях, – нам треба поговорити Мін, чесно.

– Ти хочеш зараз говорити, омего? Повірь говорити я хочу найменше. Ти мені так робив нерви, а зараз хочеш говорити. Я змушу тебе розплатитись за ті всі дні і ночі які і терпів бо дехто вів себе паскудно.

– Невже я був таким поганим? – Чон добре відчував збудження альфи навмисно ковзаючи на його колінах. – Як порадиш виправити дану ситуацію?

Фіксуючи омегу в себе на колінах Юнгі ледь стримуючи себе відказав.

– Ти дуже добре знаєш як це вирішити, але це буде занадто просто для тебе, тому, – він нахилився аби прошепотіти, – для початку я хочу побачення і не вертись так я добре вмію терпіти.

– Ти добре вмієш все псувати, альфа. Я думав мені хоч сьогодні щось перепаде. А замість того якесь там побачення.

– Мені треба тебе добре підготувати, не думаю, що зможеш справитись..

– Ой припини, – рука Хосока зупинилась на рівні паху він почав злегка погладжувати член, – невже там все так погано.

– Повірь мені Хо, – Юнгі нічого не планував сьогодні, але цей омега на його колінах сам провокує, – ти не залишишся ображеним.

– Це знов лиш текст Мін..,- йому не дали договори альфа накинувся на губи ніби вперше не даючи шансу зробити бодай ковток повітря.

Повільно перекладаючи омега на диван вже Юн нависав над ним спостерігаючи, як забігали очі, почервоніли від поцілунку губи. Альфа зрозумів -закоханий безповоротньо, аби мати шанс що омега перед ним хоча б відчувати симпатію.

– Чого застиг Юнгі, забув що робити далі?

– Ох Хосок повірь, сьогодні амнезія буде лише в одного з нас.

Продовжуючи розпочату справу альфа перейшов поцілунками до шиї омеги затримавшись трохи на місці де запах було чутно найкраще злегка прикусив смусивши цим омега затремтіти. Але разом з ним стало відчутно йому це подобається, грейпфрутовий запах посилився, це не залишилось ні для кого з них не поміченим. Стягнувши з омеги таку набридливу футболку Мін міг нарешті добре роздивитись, що ховається під цим всім одягом, струнке вміру підтягнути тіло яке зараз повністю належить йому і він в праві залишити стільки слідів скільки йому заманеться не залишилась без уваги і нижня частина одягу, альфа хотів бачити він це й зробив, лише омега звів коліна сором‘язливо звів коліна докупи – він тік від цього альфи не перший день, в зараз йому соромно бути майже відкритим для нього.

– Ну так не годиться, – Юнгі розвів ноги, – я хочу бачити не смій ховатись.

– І це говорит мені той, – омега часто дихав, – хто залишився повністю одягнутий, а мені вказує.

– Не переймайся, – легко цілуючи в губи омегу відказав Мін, – я не залишусь в боргу перед тобою.

Стягуючи з себе одяг альфа не відводив погляду з Чона який розглядав тіло перед собою ніби експонат, так Мін не міг похвалитись занадто накачаним тілом, але в формі себе точно тримав, свідченням цьому були досить таки дивний рельєфний торс альфи підтягнуті ноги і розвинуті м‘язи рук по яких саме зараз проводив пальцями омега відзначаючи контраст в відтінках їх шкіри – альфа здавався занадто світлим майже блідим порівняно з смуглявим омегою.

– Подобається? – Мін перехопив руку Чона яка почала спускатись нижче, він роздягнеться далі сам і з омегою вчинить так само.

– Так.

Це напевне вперше коли Хосок не хотів відказувати альфі.

Коли Чимін сказав, що знайшов йому партнера Хосок думав, це який типовий альфа який не вміє тримати себе в руках і почне діставати його всілякими непотрібностями, але коли він побачив Міна, був приємно вражений, та не був впевнений в чесності того, тому й вів себе як рідкісна сучка, часом розуміючи, він переходить межу і альфа не мусить йому допомагати, та той продовжував приходити хоча міг запросто відмовитись ще після першої пропозиції. Зараз спостерігаючи між своїх розведених ніг напевно найгарнішого альфу якого міг бачити за своє життя, а поряд зі собою навіть не мріяв він зрозумів, треба виправлятись інакше відлякає альфу від себе. Він навіть не зрозумів коли залишився без нижньої білизни, сам то ще нічого, але ось альфа вартий уваги. Вміру довгий з видніючимись венами член глухо луснувся об низ живота показуючи цим альфа повністю готовий на продовження. Зробити спробу звести ноги до купи знов не вдалось і знов через альфу.

– Хтось тут був так серйозно налаштований, де ж дівся той омега?

– Він все ще тут, – злегка покосившись

на член відказав омега, зустрівшись поглядом з Міном продовжив, – і чекає коли ти вже почнеш діяти.

– Не переймайся ти дізнаєшся першим коли все почнеться.

– Дуже на це сподіваАсь.

Омега відчув як цальці альфи почали повільно доторкатися до сфінктера, допомагало те, що омега тік, це неабияк тішило альфу легенько просунувши спочатку для початку одного пальця дайчи час аби той звик він почав рухатись спостерігаючи за реакцією омеги.

Спочатку Хосокові було трохи не звично, в нього давно не було сексу а тічки переносив в компанії якоїсь іграшки, але після легкого дискомфорту стало краще, він бачив альфа хоче але нікуди не поспішає повільно розтягує його повністю забувши про себе. Коли він сам вільно почав рухатись на трьох пальцях альфи вигинаючись і стонучи так ніби краще йому не було. Витягнувши пальці які поблискували від омежої змазки альфа розвів Чонові ноги, підсунувшись майже впритул звів зустрівся очима з Хосоком

– Ти точно хочеш цього?

– Не вдалий час ти вибрав для такого питання Мін, або ти починаєш або я сам тебе.. Мфф, припини мене перебивати, не думай, що коли цілуєш мене я відволікаюсь.

Але це дійсно було так, вибравши мить коли омега розпочав бесіду альфа ввійшов спочатку головкою, а потім наполовину даючи час або той звик. Трохи забуте розпираюче відчуття спочатку викликало легкий біль, але омега швидко розслабився дозволяючи альфі ввійти повністю. Ловлячи губи один одного в поцілунку Юнгі помірно почав рухатись, завдати дискомфорту хотілось найменше, тай ніхто з них нікуди не поспішав. Помалу Мін набирав обертів Хосок під ним все голосніше стогнав і вигинався коли тому вдалось знайти простату. Шия омеги вся була в слід від альфи, місцями виднілись сліди зубів, але й омега не залишився без відповіді на спині альфи виднілись чіткі полоси від його нігтів. Відчуваючи що все наближається до розрядки Юнгі обхопив член Хосока і почав дрочити йому в ритм власний рухів, омега кінчив першим, за ним і Юнгі попередньо вийшовши з нього.

Зараз вони лежали обоє втомлені але явно в кращому настрої ніж були коли прийшли сюди.Прибравши за собою залу, бо не хотіли залишати за собою слідів вони дісталось до квартири альфи до після спільного душу заснула в обіймах один одного. Хоча один альфа перед цим вислухав гнівну тираду в якій йшлося, що треба було трахнути одного омега з самого початку і цього всього б не було. Але альфа вже розібрався як швидко заспокоїти омегу, тому це було не так довго як дехто сподівався. І зрештою через кілька тижнів на одній з поличок влаштувався кубок який ці двоє виграли в змаганні, і який став причиною їх зустрічі

Почніть писати…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь