Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Extra Історія світу і її магічні фракції(New)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тим часом коли ГГ спить я коротко розповім вам історію світу і її фракцій. Після того як в росії повстали Більшовики організації українців я були в районі зеленого клину уклали з японією таємний догові в січні 1918 р. в якому українцям на територі японії надали права національних меншин з розшириними правами, в обмін японцям допомагають повернути назад крильскі острови.

Завдяки вмілим діям Українців  Японії вдається повернути курильські острови назад у рідну гавань. Світ на це відреагував негативно особливо країни члени Антанти. Щоб в них не було претензій до них влади Японії вирішила провести офіційний незалежний народний референдум. З цією метою були запрошені з представники держав Четвертиного союзу, а також Франції, Великої Британії і США, щоб підтвердити незалежність референдуму на крильских островах.

Росіяни намагалися щось зробити, але не змогла через громадянську війну тому внаступного місяця проводиться народний незалежний референдум, на якому народом було визначено, що вони переходять назад під володіння Японії.  Після цього країни Антанти відстали від Японії з її претензіями. Потім в квітні 1918 року Імператор Хірохіто нагородив найвправніших Українців Імператорським орденом Мейдзі а сам українцям надав землі в японії на яких вони були поселилися і права які вони просили. Українці таку щедрість не забули тому коли настала друга світова то вони боролися на стороні Японців. Потім коли Україна здобула незалежність Японія  була Однією із тих держав, що першою визнали її незалежність. Через історію між Японією і Україною були теплі стосунки. Вони були настільки теплими, що Японці прийняли закон в 1996 році який надава українцям особливі права і помякщення до еміграції в японію. Україна прийняла аналогічний закон для Японців. Це все що я маю згадати щодо історії світу бо дальше вона йшла реалістично.

Щодо фрацій то в світі було багато різних магічних фракцій й всі вони себе приховували тож я перелічу основні їз них які мали найбільшу активність. Найбільшу активність проявляли це Ангели і Демони в моєму фіку вони були на вигляд як в DxD й постійно ворожують, а Біблійський бог мертвий. Маю зазаначити, що чорнокрилиг(падших ангелів) в Ав немає. Наступними після них йдуть Йокаї і тоді всі решта. Щодо йокаїв то вони в моєму фіку будуть проявляти дуже велику активність до ГГ, а в світі вони зайняли політику Озброєного Нейтралітету. На цьому все що потрібно згадав тепер повернемося назад до ГГ.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь