Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Піздець, Ітадорі, слідкуй за своїми руками. Таке відчуття, що ти хотів вбити не прокляття, а мене.

— Вибач, я трохи перегнув палицю.

Так, коли Ґоджо сенсей казав, що прокляття не дуже сильне він забув сказати “для мене”, до того ж твої вміння і так не були досить сильними. На цей раз тобі потрібно було слідкувати, щоб тебе не в’їбало не тільки прокляття, але й Ітадорі. Не хотілось би померти від рук цього юнака.

Трохи перевівши подих, ти почала розминатись, бо твоє тіло вже трохи боліло та нило. Хотілось вже приняти душ і лягти у ліжечко. Коли ти підійшла ближче до прокляття, чи до того, що від нього лишилося, ти взяла в руку бажаний палець. Так, з такими темпами потрібно буде благати сенсея не бігати за цією хуйнею.

— Знайшла? — почувся стомлений голос хлопця. Ти повернулася до нього обличчям і кивнула, переможно піднімаючи руку з трофеєм, — Їсти вже хочу.

— Я теж. Тримай, тільки не загуби, а то ця хуйня стрьомна, — ти протягнула палець Юджі, але Сукуна всередині нього не став втрачати час. Він поглинув палець, але до того часу ти вже встигла відвернутися в сторону виходу.

— І якого хєра мій палець — “стрьомна хуйня”? — по твоїй спині пробігли мурашки від хриплого голосу. В голові пронеслися всі мати які ти знала. Повернувшись ти побачила, що тілом Ітадорі заволодів Сукуна. “Єбать я дура” подумала ти вкотре.

— Я не це мала на увазі. Просто…ну..дідько…

— Може ти ще і мене вважаєш “стрьомной хуйньой”? — Сукуна пішов у твою сторону. У відповідь ти почала відходити від нього, але ти була занадто втомлена, тому ледь ворушила своїми ногами.

Чоловік прижав тебе до стінки. Ти спробувала скористатися своїми вміннями, але тіло не хотіло тебе слухати. До того ж, якщо Сукуна почне битися на по серйозному, то від тебе нічого не залишиться. Було доволі незвично бачити тіло Ітадорі з такою кількістю татуювань. Вони було зовсім недорченими до характеру хлопчини.

— Ти навіть і не уявляєш насльки довго у мене не було жінок, — було дивним те, як твоє тіло регагувало на його голос. Воно зрадливо занило знизу, а тепле дихання Рьомена пробігло по мочці вуха та ключиці.

 

— Стій, почекай, ти…може тобі варто зайнятися важливішими справами… — твої очі забігали, а щоки почервоніли. Так, при Ітадорі ти б ніколи так не поводилася, — Ну там масові вбивства, захоплення людства? — у відповідь хриплий голос лише засміявся.

— Господи, наберуть дурненьких, — він на мить відсторонився так, що ти могла побачити усмішку на його обличчі. Погляд був спокійний, він не відчував від тебе небезпеки, — Для всіх цих справ мені треба набратися сил, а поки що, — трохи піднявши ногу, він торкнувся коліном твоєї промежини. І чому тобі не видали форму зі штанами, а зі спідницею? – Можу зайнятися більш приземленими справами.

— Ні, ну може, ми домовимося? Ну, я тобі там допоможу з чимось, а ти мене відпустиш… ну не знаю, — хлопець засміявся. Його сміх був настільки справжнім, що ти вже сама пошкодувала, що сказала.

— Ти навіть мені протистояти не можеш, навіщо твоя допомога?

—  Ну…я могла б…

— Та завались ти вже, — він стиснув твоє горло в руці, — Я і так надто добре до тебе ставлюся. Треба було не гаяти часу на йобані розмови і одразу показати твоє місце. А допомога…а твою допомогу, якщо мені треба буде, я і так отримаю.

Прибравши свою руку з шиї, він притис твої руки своєю рукою над головою. Знявши твій піджак, Сукуна спочатку провів по твоїй ключиці язиком, а потім вкусив. Ікла вп’ялися в шкіру, від чого ти зашипіла. Так ось що відчуває жертва, коли вампір хоче попити трохи крові. Друга ж рука почала досліджувати вигини твого тіла. Відчуваючи, як тебе безцеремонно чіпає прокляття, ти молилася, щоб до Ітадорі не повернувся його розум.

Насолодившись тремтінням твого тіла, Сукуна не хотів довго чекати. Він, щоб довго не поратися, підняв твою спідницю і відразу побачив твої білі труси з кошенятами.

— Так, такі шкода буде порвати, — так, від такого тобі одразу захотілося закопатися в землю. Ти відвела погляд.

Мабуть, це був сарказм, бо трусики все ж таки були порвані і кинуті на підлогу. Мабуть, тілу передалося якийсь холод від Сукуни, тому від кожного дотику чоловіка по твоїй шкірі йшли мурашки і ти мимоволі здригалася. Незабаром твоя майка впала на підлогу, а згодом і ліфчик. Ти подумки подякувала собі, що вдягла нормальний.

Не гаючи часу, Сукуна вкусив твій сосок від чого ти здригнулася і почала виривати руки. Так, він навіть не збирався зупинятися. Якщо спочатку ти сприймала це як безглуздий жарт, то зараз тобі ставало страшно, що він може з тобою зробити.

Тим часом його рука спустилася до твоєї вульви. Холодні пальці торкнулися твого клітора. Ти втиснулася в холодну стіну. Пальці проникли в твій отвір, а язик хлопця грав із твоїм соском. З твого рота вирвався солодкий стогін, від чого Сукуна мимоволі посміхнувся.

Чоловіку набридло грати. Він спустив свої штани.

— Послухай, — ти почала вириватися і намагатися відштовхнути його ногою, але він різко вдарив тебе по сідниці.

— Нахєра тебе слухати? Я не бачив, щоб ти до цього упиралася. Тож закрий вже свого рота, мала.

Він торкнувся своїм прутнем до твого входу. Ти зрозуміла, що твій перший раз буде з Сукуною, або з Ітадорі. Дивна ситуація вийшла, з ким у результаті ти переспиш? Ти була вже досить мокрою, тому чоловік вирішив не церемонитися і різко увігнати свій статевий орган. Твій різкий крик пролунав у порожніх стінах занедбаної будівлі.

— П…почекай, — ти намагалася вирівняти дихання від болю в тазі, — Мені боляче, — ти відчула, що по твоїм ногам щось тепле тече вниз. Коли ти опустила голову, ти побачила темно-червону рідину. Кров.

Сукуна припав до твоєї шиї і, різко вкусивши, почав рухатися, не слухаючи твої крики змішані зі стогонами. Коли він стискав твій зад, ти думала, що він намагається відірвати шматочок, як трофей.

— Нужбо, — на секунду відірвавшись від шиї, як дитина від цицьки, — Ще трохи і тобі навіть приємно буде, не кричи так — мурашки пробігли по твоїй шкірі. Тобі й не вірилося, що це тіло поділяє милий Ітадорі.

Але ось ще поштовх, і ще, а приємно так і не ставало. Організму було незвично приймати у собі чужий орган, причому досить великого розміру. Сукуна тим часом встиг перекочувати до грудей, залишаючи там майже фіолетові засоси.

— Будь ласка, припини, я тебе благаю, я готова зробити все, що захочеш.

Сукуна не відповідав, йому нічого не треба було. Ти для нього ніхто. Просто чергова людина, таких як ти — тисячі. Крики потихеньку перетворювалися на стогін, як і казав раніше чоловік. Через це поштовхи ставали все сильнішими. Сукуні подобалося слухати саме твої крики. Спустивши руку нижче він почав стимулювати твій клітор.

— Не там, — ледве вдалося тобі вимовити. Ти ніколи б не подумала, що там тобі може бути настільки приємно.

— Так, — зміг відлипнути від тебе він, — Слабеньке в нього тільце. Я зараз кінчу, тому раджу тобі приготуватись.

Ти відчула тремтіння в ногах. Мабуть, це наближається оргазм? Поштовхи стали глибшими, але Сукуна не збирався виймати.

— Тільки … — говорити особливо не вдавалося, повітря закінчувалося, — Не всередину.

Сукуна трохи посміявся. Для більшого задоволення він стиснув твою шию та руки. Дихати стало ще проблематичніше, тому ти потроху починала відчувати слабкість. Пару поштовхів і хлопець скупо простогнав, і ти відчула, як щось тепле заповнює тебе зсередини. Ще кілька поштовхів і теплота почала підніматися з кінчиків твоїх пальців на ногах, аж до вульви. Ноги почали тремтіти, а Сукуна відпустив тебе. Не втримавшись на ногах, ти впала на коліна. Сидячи в спермі та своїй власній крові ти намагалася віддихатися. Ніколи ти більше не хотіла згадувати його ім’я.

— Т/І, що тут …

Ти втомлено підвела голову і побачила перед собою не Сукуну. На його місці стояв Ітадорі і налякано дивився на тебе. Бля.

— Якщо хтось дізнається — вб’ю, — Юджі кивнув.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “.