Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

18 частина

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

М-Руслан…

Максим розсміявся. Руслан бідний злякався і підійшов до нього.

Р-все добре? Це не взаїмно?

Тут Розумов дістає з кишені чорну коробочку, у якій була точно така сама каблучка просто з іншим надписом, який означав «Не покину тебе». Відкривши коробочку він запитав.

М-А ти?)

Вони удвох розсміялися і обійнялися. Вони зрозуміли що це взаїмно тому просто цьомнули один одного у губи і пішли до дому. Всю дорогу вони сміялися з цієї ситуації. Прийшовши у квартиру вони пішли мити руки і перевдягатися. На вечір вони вирішили все ж одягти каблучки, які один одному подарували. Тут Розумов каже.

М-Слухай пам’ятаєш ми фільм дивилися «в останню путь»?

Р-ну та.. а що?

М- я натрапив на фанфіки з ними…

Р-ого, почитаємо?

М-ну а нашо я тобі це тоді казав? Звісно!

Максим відкрив телефон на якому був фф.

М- і так.. о якись маленький фанфік.

«Був сонячний день

Крістіна(головна героїня) відпочивала як із магазу прийшов Дух потяга

дп: кохана я так скучив

К: Дух тебе не було 30 хв

дп: а я тебе люблю тому скучив і я хочу тебе поцілувати

К: Дух  шо ти робиш

дп:  тебе кохаю

Дух взяв Крістіну на руки і вхопився в сідницю положив її на стіл Катя була в блузці і в коротких шортах  прийшов дух

дп: ти мене так збуджуєш

К: давай скоріше

Крістіна лежала на столі

дух почав знімати блузку і почав стягувати шорти

К: дух любий знімай все

Закричала Крістіна. Дух все зняв потім дух почав її за ціловувати Крістіна не могла припинити стон після того….»

Р-Тааак, з мене досить цього лайна. По-перше, це ж блять дух як вони поїбалися???

М-По-друге що з описом блять сталося?

Р-По-трете, це просто якась ізумрудно-брильянтова хуїта….

М-У мене стався когнітивний диссонанс. Я охуїв простіше кажучи… (это всё у чаті, і вони малдовани)

Р- не ну тут по факту.

М-так а скільки там часу… ВЖЕ 2!??!

Р-Так ,спати.

М-пішли любчику)

Хлоп’ята пішли і вляглися спати, як завжди обіймаючись вони заснули. На ранок вони прокинулися і зрозуміли що їм вже треба виходити. За декілька хвилин вони вже стояли одягнені біля виходу і закривали квартиру. По дорозі вони слухали новини і почули про ще 7 жертв. Вони приїхали і зайшли в офіс. Там Бігала усюди Косач і щось усім наказувала робити.

М-Ранок, а що сталося?

О-Ще сім жертв і одна з них наша колега…

Р-Що?…

О-так..

М-І хто це?

О-Червона…..

Р-ви зараз серьйозно?

О-так ,нажаль, вона зараз лежить у нашому морзі з вирваним хребтом…..

Тут біля них пройшов Ярік.

Я-Як?.. Катя мертва?…

О-Ярік, спокійніше…

Я-НІІІ!! КАТЯ!

Він побіг до неї у морг. На цьому столі як раз вона і лежала. Окремо від неї лежав її хребет. Спина була повністтю розрізана і уся в крові. Іноді навіть було видно, як ще тече кров. Ярік став перед її трупом і взяв її за руку.

Я-Катюша….НІ НІ НІ НІ!!! ЦЬОГО НЕ МОЖЕ БУТИ!!

М-Ярік, вибач мені дійсно шкода…

Я-Я знайду і придушу того хто це з нею зробив!

Тим часом у Косач і Макса з Русіком.

Косач хтось подзвонив.

О-Так алло? Зрозуміла відправляю.

Кінець дзвінка.

О-Так Римар, Розумовський і Маяков бігом на вулицю Лесі Українки 26! Там жінка їсть людей і вириває у них хребти, здається це вона.

Усі швидко вибігли з офісу і поїхали на місце. Там вони побачили жінку. Це була Каріна…

Р-Каріна?…

Кар-АХАХАХХА ЇЖААААА

Вона вистрелила у Руслана. Той не встиг втекти і куля потрапила йому у живіт Руслан впав на землю. Описати як йому боляче не вистачить слів. Римар швидко побіг до неї і вибив у неї з рук пістолет. Максим підбіг до свого коханого і перев’язав рану. Максим ридав. Він не міг перестати. Він дуже хвилювався за те що Русік не виживе тому тримав місце куди потрапила куля руками. Приїхала швидка і забрала його. Максим поїхав разом із ним у лікарню. Римар пов’язав «Каріну» і повіз у ОСА. Усю дорогу Каріна старалася вирватися і навіть ледь не вбила оду людину.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь