Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

13 днів до Хеллоуїна. Здається, хтось розтанув не лише ззовні

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Зазвичай людей мотивує робити щось більше, якась певна мета – щось чи хтось. «Хочу дбати про нього, тому працюватиму більше і стану мільйонером». Або: «Доведу мамі, що я не слабак і не матрац, і отримаю світове визнання та круглу суму на банківському рахунку». Або: Цей чувак принижував мене всю юність! Я просто зруйную його бізнес і збагачуся сам!».
Принцип людей простий – мотивація йшла ззовні. Завжди. Неважливо, керує людиною негативні емоції чи позитивні – це рідко справжні бажання, які зберігаються у серцевій чакрі – Анахаті.
Мотивація демонів теж була складною, вона складалася завжди з двох речей: роби що хочеш, примножуй це Ада.
Друге можна було б спробувати порівняти з чимось людським, але пекло було будинком, де створювався комфорт для всіх і кожного окремо. Досить неприємно смітити у власному будинку.
Але весь день і ніч, що залишився, Рай Це сидів біля ТеГона, витираючи його вологе чоло, відповідаючи на дзвінки секретаря, по телефону вибираючи гудзики на костюм ТеГона до церемонії. Рай Це навіть примудрився запхати в напівнесвідоме тіло пару ложок каші та воду з розчиненими вітамінами, щоб той швидше прийшов до тями.
Парадигма Рай Це була геть-чисто зламана. Вся багаторічна демонічна філософія любові та поваги до себе просто розтанула на очах. Він просто скрутився біля людини калачиком і, залишивши особисті інтереси на задньому плані, дбав про нього.
– Це якась маячня, – Рай Це заплющив очі руками. – Чому він став вищим за мене?
– Тому що я тобі подобаюся? – пролунав слабкий голос лежачого.
– Ти мені не подобаєшся.Трохи збуджує твоє волосся, а так ні… Ой! – вигукнув Рай Це, усвідомивши, що ТеГон у свідомості. – Я думав, що помру, поки тебе виходжу!
ТеГон узяв своїми холодними пальцями теплу долоню Рай Це:
– Дякую, що дбав про мене весь цей час. Ти такий милий.
– Якого біса ти опинився біля моїх дверей у свій робочий час?! – зашипів на нього Рай Це.
– Згадав, що я не маю твого номера. Злякався, – ТеГон тяжко проковтнув, – що ти пропадеш назавжди.
Рай Це похитав головою:
– А на підлозі чого валявся?
– Постукав у двері… А там замкнено і тихо… – З куточка Тегона очі покотилася сльоза. – Вирішив, що ти вже пішов із мого життя.
Рай Це змахнув сльозу з його вилиці.
– Я виходив на сніданок. Снідати… Ясно?
– Ти їв щось із яйцями? – ТеГон слабо посміхнувся.
– Щось із яйцями я їв до сніданку, – скривився Рай Це.
– Рай Це, – тихо покликав ТеГон, чіпляючись за руку ще міцніше, – Рай Це, я закохався в тебе.
Рай Це забрав руку:
– Я ж казав, що не можна хапати мене без попиту?
– Ти без спиту схопив моє серце, чому я не можу просто взяти тебе за руку?
– Тому що я не хочу, щоб коханець на одну ніч брав мене за руку і зізнавався закоханим.
Рай Це різко встав:
– Я в душ і спати. Якщо не зможеш доповзти до ліжка – попросиш подушку.
ТеГон хотів проігнорувати жорстокі слова Рай Це, але йому знову стало боляче в серці. Він знову схопився за груди і почав ловити відкритим ротом повітря.
– Ра … – Все, що зміг видавити він із себе, але цього виявилося достатньо.
Рай Це, який ще не встиг зачинити двері у ванну, відразу вибіг і в паніці почав проводити серцево-легеневу реанімацію.
ТеГон закашлявся, намагаючись забрати його руки від грудей.
– Що? Що? Що не так? Де болить? Чи не те роблю? – заметкотів Рай Це.
– Мені легше, – просипів ТеГон.
– Яке полегшення, – Рай Це сповз з його тіла, і, спершись на стіну, з’їхав по ній вниз, – ти мені й сьогодні не даси поспати?
– Ти допоможеш мені помитися?
– Ти знову лапатимеш мій анус? – підозріло примружився Рай Це.
– Ні, я не можу… – ТеГон стомлено заплющив очі.
Квак справді виглядав не дуже: блідий, спітнілий, холодний.
– Як би мені не довелося везти тебе до лікарні, – простогнав Рай Це.
– Пробач мені, тільки не збігай, любий…
– Який я тобі милий? – розлютив своє волосся Рай Це. – Я зовсім не милий. Я поганий, грубий, злий. Я залишу тебе вмирати в цьому коридорі і з’їду з квартири, не попередивши орендодавця.
– Ні, – тихо простяг ТеГон. – Ти не такий… Ти добрий, ніжний та м’який. Дуже соковитий, незважаючи на те, що худий. Ти гарний… Відповідальний… І я тобі точно подобаюсь…
– Ненавиджу тебе, Квак ТеГон… – Простонал Рай Це, встаючи і потихеньку звалюючи на себе велике тіло ослабленої людини.
***
Цього разу гігієнічні процеси були настільки сексуальні. Вони просто стояли під гарячим душем. ТеГон спирався усією вагою на Рай Це, а Рай Це на стінку, не здатний витримати все тіло партнера.
Рай Це непокоїло стан ТеГона – він справді ослаб. Такий великий чоловік, альфа захворів чи то на серцеву, чи то на простудну хворобу прямо на килимку при вході до його дверей. Якби там був справжній килимок, і було б написано щось на кшталт «Ласкаво просимо!», то це було б подвійно іронічно.
Рай Це обтер тіло ТеГона рушником і дотягнув до ліжка, практично упустимо його поперек ліжка.
– Переповзи в нормальне становище.
Тиша у відповідь.
– ТеГон! – Покликав Рай Це.
Але очі ТеГона вже зімкнулися, і він поринув у глибокий спокійний сон. Рай Це ліг поряд. Навіть для його невеликого зростання ширина ліжка була досить маленькою і ноги незручно звисали, але, мабуть, ТеГона таке викривлене положення тіла вже не лякало.
– Спи, – Рай Це провів пальцем по спинці носа, милуючись гарним профілем того, хто так люто прагнув знайти біля вхідних дверей килимок із написом «Ласкаво просимо!», що навіть скрутився там калачиком.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “13 днів до Хеллоуїна. Здається, хтось розтанув не лише ззовні