Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

13 днів до Хеллоуїна або як сходити вдвох на лазерну епіляцію без запису

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вранці ТеГон був бадьорком. Незважаючи на те, що всю ніч то ноги, то руки, то голова звисали за край ліжка, на яке він неправильно влігся, під боком елозив Рай Це, і це тішило його навіть уві сні.
Обіймати Рай Це вночі було дуже природно. У ТеГона навіть було почуття, що він живе з ним уже двадцять років і про жодні ночівлі в окремих ліжках і мови йти не могло.
ТеГон ніби вже знав як часто зітхає уві сні Рай Це, як довго нагріваються ноги під ковдрою і як сильно він пукає.
Це все було таким побутовим та затишним, що ТеГону стало спокійно та легко. Одна дивна думка крутилася на підкірці свідомості, але згадати, яка саме йому було важко.
– Телефон! – ТеГон різко сів на ліжку, випадково зіштовхуючи Рай Це, який пригрівся на його плечі.
– Ось тобі й доброго ранку, – зітхнув він і перекинувся на інший бік.
– Рай Це, дай мені свій номер телефону, – ТеГон сильніше притис його до ліжка, ніжно цілуючи у скроню.
– Я сплю, – відмахнувся він.
– Рай Це, тоді я скрізь ходитиму з тобою, щоб ти точно не зник!
– Аб’юзер, – прошелестів у подушку Рай Це.
– Рай Це, ну, будь ласка, прямо зараз.
– Мені погано, піди, проклятий, – він уперся долонею в обличчя ТеГона, намагаючись відштовхнути.
– Що? Чому? Що я можу зробити? – Занепокоївся ТеГон.
– Дати мені поспати!
Квак сумно звісив голову на груди, а потім, трохи погладив Рай Це по стегні, залишив його в спокої.
“Бзз”.
– Телефон дзвонить…
Він сповз із ліжка, і побачив на кухні два телефони: свій і який видавав звуки.
– Рай Це, твій телефон дзвонить!
– Відповідай! – роздратовано кинув у нього подушкою Рай Це.- Так?
– Доброго дня, це студія лазерної епіляції. Ви записані сьогодні на дві години тридцять хвилин, на вас чекати?
– Лазер… Лазерне що? – Поперхнувся ТеГон.
– Лазерна епіляція, – чемно повторила дівчина.
– Секундочку…
ТеГон заліз на ліжко, закриваючи динамік:
– Ти сьогодні зібрався на лазерну епіляцію?
– Так, а що?
– Дзвонять…
– Відповідай, що я буду.
– А я? – Сформувавши сумну моську, прошепотів ТеГон.
– Відповідай вже.
– Так, буде, – звернувся ТеГон до дівчини.
– Добре, тоді чекаємо на вас. Дякую, що обрали наші послуги.
– Так-так, дякую, до побачення. – швидко звернув розмову ТеГон.
– Коли ти встиг записатися? Чому ти туди йдеш?
– Письку треба видерти… – Сонно потягався Рай Це.
– Що зробити? – Здається, ТеГона поранили в серце.
Рай Це позіхнув і почав проморгуватися:
– ТеГон, ну ти ж не з відсталого світу. Ну що? Піду на лазерну епіляцію зони бікіні та міжягідної складочки. У мене все буде красиво і гладко, шкода, що не за один сеанс. І потім буде зручно. Не потрібно буде збривати все постійно і під час сексу мені буде приємніше знати, що у мене все гладко.
– Ти показуватимеш себе голою якійсь людині… – застогнав ТеГон.
– ТеГон, – Рай Це сів і притягнувши його за плечі – струснув. – Ну, не будь дитиною. Я ж не сексом займатись іду і не на зйомки порно-контенту. Я просто зроблю епіляцію. Після неї не можна займатися три дні сексом, а потім все буде також. Потім через якийсь період ще сеанс і ще. Коротше, десь за рік я стану просто гладкою як олія. І ще твій анус розробиться, і я легко входити і виходити, входити і виходити …
ТеГон не дав Рай Це домовитись і повалив його на ліжко, покриваючи всього поцілунками.
– Ти ж не зникнеш? А то станеш гладким і слизьким, і заскочиш від мене?
Рай Це лише посміявся у відповідь.
Звичайно ж, він не залишиться і лазерну епіляцію навряд чи доробить. Щойно відбудеться Хеллоуїнське зачаття – він, як і всі демони, які прийшли з цією місією – зникне.Повернеться додому, в Пекло, народить нового демона і нарешті піде на пенсію, а от молоді демони будуть кожен Хелловін повертатися і вагітніти, щоб цикл демографії ніколи не закінчувався. Щоправда, цього разу серце Рай Це защеміло. Демони ніколи не закохуються, але є підозра, що Бог Води точить його кам’яне серце своїми ласками.
***
– Але ви не можете бути вдвох, – пролепетала майстер епіляції. – Записано лише один… Здається, Рай Це, – вона зазирнула до журналу. – Так.
– Ми не будемо вдвох, я просто потримаю його за руку, – ТеГон вчепився в рукав Рай Це мертвою хваткою, і скільки б демон не намагався струсити його з себе, як докучливу мошку, все було марно.
– Я вибачаюсь, просто заперечив у грі. І якщо у ваших правилах це зовсім неприпустимо, – з надією сказав Рай Це, – то зробимо все конфіденційно і мій друже! – Він блиснув очима у бік, що виглядав абсолютно безневинно, ТеГона.
– Не те, щоб, якщо ваш друг не заважатиме… – Знітилася дівчина.
– Не буду! – Тепер повністю заволодівши рукою Рай Це, перебив його ТеГон.
Рай Це скрипнув зубами. Не було нічого страшного в тому, щоб ТеГон знову бачив його голим, але особисті межі були не просто зачеплені, а знищені.
– Вдома поговоримо, – прошипів Рай Це, прямуючи до кабінету за дівчиною.
– Я тобі казав, що поки не даси мені номер телефону, я скрізь іду за тобою, щоб не втратити.
– Ти мені ще оговтатися (допомогти) допоможи, – штовхнув лікоть між ребер Теґону Рай Це.
– Поки не даси свій телефон – допомагатиму.
– Щоб тебе перекосило.
Рай Це був роздратований. Йому подобалася наполегливість ТеГона, але дотримання рамок не було в його вихованні.
– Роздягайтеся, лягайте на кушетку.
– Цілком чи тільки там, де зона? – поцікавився ТеГон.
– Там де зона. Тільки штани.
Рай Це вкотре спробував струсити із себе залізні кайдани з рук ТеГона і знову безуспішно.
– Ти мені даси роздягтися? – зашипів він.
– Я тобі допоможу.
ТеГон, нарешті прибрав руки з Рай Це, тому навіть здалося, що дихати стало легше, і почав розстібати пальто.- Що ти робиш? – Не стримавши обурення, спитав Рай Це.
– Допомагаю, – тихо відповів ТеГон, знімаючи пальто з його плечей і приступаючи до розтягування ременя на штанах.
– Ви ж пам’ятаєте, що три дні не можна допускати почервоніння зони? Гарячі душі, ванни, лазні, секс… – Раптом спитала майстер.
– Звісно, ​​- клацнув язиком ТеГон.
У Рай Це взагалі не залишилося слів. Хоча ні. Залишилися. Мати. Він взагалі ніби не був присутнім чи прийшов із тим, хто вирішував усе за нього.
– Якщо ви готові – лягайте на кушетку.
Рай Це стягнув труси і практично впхнув їх у рота ТеГона:
– Займи свій рот, – він отруйно посміхнувся.
Але ТеГона нічого не бентежило, він лише послав вульгарну у відповідь.
– Зараз обробляю зону очисником. – Дівчина протерла ватним спонжем лобок Рай Це.
ТеГон узяв Рай Це за руку:
– Йому не буде боляче?
Рай Це закотив очі:
– Не твоя справа.
– Ну, я ж переживаю!
– Процедура може бути місцями чутливою, потрібно буде трохи перетерпіти. Все буде добре. Але якщо десь буде нестерпно – одразу кажіть, – звернулася вона до Рай Це. – Знаєте ж, що таке глибоке бікіні?
– Ні, – перебив Рай Це ТеГон.
Дівчина кинула короткий погляд з-під вій на гіперопікаючого друга.
– Тотальне видалення волосся на лобковій, пахвинній зоні, промежині, міжягодичної складці та зовнішніх статевих органах.
– Тебе за член чіпатимуть? – Нахилившись до вуха Рай Це, з хвилюванням спитав ТеГон.
– Я тебе каструю, – злісно відповів він, забираючи свою руку. – І такі питання перестануть хвилювати.
ТеГон випнув нижню губу, але все одно взяв Рай Це знову за руку.
– Милий, я ж турбуюся.
– Надягніть, будь ласка, окуляри.
Майстер видала кожному по парі та одягла сама.
– Зараз нанесу гель, що охолоджує, і розподілю шпателем …
***
Всю процедуру Рай Це ойкав і крутився, затихлий ТеГон, який став у нагоді зі своїм добрим наміром допомогти – вийшов зі злегка посинілою кінцівкою і повністю заспокоїний. Це взагалі не було еротично. Рай Це просто методично робили боляче і паралельно пояснювали, чому так і що буде коли-небудь.
– Мене також запишіть. Я наступного разу з ним прийду, – наважився перед виходом ТеГон.
– А… Містер Рай Це не робив запису наступного разу, – сказала дівчина.
– То боляче, що більше не хочеш?
Рай Це підібгав губи:
– Просто не знаю, коли вийде наступного разу.
На наступний раз Рай Це відверто не розраховував, бо після Хеллоуїна вудки мали змотатися, і раптова пропозиція ТеГона вибила ґрунт з-під ніг.
«Невже я закохуюся?», – несподівано поставив собі питання Рай Це. Це було протипоказано… Але чомусь серце билося частіше, коли він дивився на людину поряд.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “13 днів до Хеллоуїна або як сходити вдвох на лазерну епіляцію без запису