Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

12 днів до Хеллоуїна. Секс на ночівлі у батьківському будинку

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Батьки поставили на стіл багато смакот. Там були чудові різносоли традиційної корейської кухні, якісь європейські страви та багато рису з кімчі.
– ТеГон попросив мене приготувати для вас мієккук, здається, ви обидва великі шанувальники цього супу?
Рай Це активно закивав:
– Так, ТеГон обожнює ваш суп, тому він обіцяв, що ви приготуєте і для мене на день народження, але поквапився з цим запитом більше, ніж на півроку.
– І він має рацію, не потрібно чекати до дня народження, щоб поїсти улюблену страву – потрібно знайти того, хто її чудово готує. Сідай, зараз пробуватимеш.
Рай Це зайняв місце з ТеГоном, який відразу примудрився схопити його за ліве зап’ястя і погладжувати великим пальцем.
– Ми так і їстимемо? – невдоволено прошепотів Рай Це.
– Ні, я теж правою рукою їм… Поки можу собі дозволити…
ТеГон чарівно посміхнувся.
– Ти знову забув про важливий момент – дозвіл, про який не спитав! – Очі Рай Це, здавалося, були готові полізти з орбіт.
На що ТеГон почав прикладати ще більше зусиль до натирання зап’ястя Рай Це.
– Рай Це, – Мін Сук звернулася, поки він з апетитом нюхав обіцяний ТеГоном фірмовий мієккук. – Ви зовсім недавно знайомі, що тебе приваблює в ТеГоне.
Він задумливо зачерпнув суп і відправив до свого рота.
– Дуже смачно, – похвалив Рай Це маму. – Знаєте, – він спочатку підібгав губи, а потім, зі звуком відкупорившись пляшки, випустив повітря. – ТеГон уміє слухати та чути. У його голові можуть крутитися тисячі запитань, але він не задасть жодного, відчуваючи мою неготовність відкриватися. Він знає, як мене заспокоїти.Його складно назвати емпатом, але щодо мене – потрапляння до яблучка. ТеГон вміє дбати. Він дуже тривожний і це швидше за мінус, але зараз так гріє моє его, що я розцінюю як плюс. ТеГон добрий та відповідальний. Він звалює на себе речі, які б не торкалися голови, упускаючи щось в інших сферах. Він не вміє фліртувати – його жарти завжди сповнені вульгарщини. ТеГон ні з ким не зустрічався і проходить свій шлях уперше – це мило. Він може бути дуже чуйним та піддатливим. Він погодився на один неоднозначний, – Рай Це глянув на ТеГона, згадуючи його обіцянку бути нижньою при тому, що той є альфою, – скоріше нерівноцінний компроміс. ТеГон теплий і м’який, і я зовсім не про тіло. А так, – раптом з’їхав із теми Рай Це. – У нього гарне волосся. Мені подобаються.
Рай Це глянув з-під вій на Теґона. Він був червоний, і по щоці бігла самотня сльоза, в яку були вкладені емоції: подяки, чуттєвості, поваги, ко…
– Ну і вистачить з нього, – обірвав себе вголос Рай Це.
– Це було чудово, – хлюпнувши носом, повідомив ТеГон, – ти так мене впізнав і так відчув. Ти дуже цінуєш мене!
– Підітри соплі – подавишся, – намагаючись приховати посмішку, Рай Це втік за тарілкою супу.
– ТеГон правий, – включилася Мін Сук, – ти дуже глибоко встиг його пізнати за такий короткий термін. Ви провели багато часу разом?
– Замість ходити на роботу, – тихо хмикнув Ха-Ниль.
– Ми виправимося! – Гаряче переконував батьків ТеГон.
– То ви справді не ходили весь цей час на роботу? – Батько сімейства не очікував, що імпровізована провокація призведе до несподіваних відкриттів.
– Ой, – ТеГон притис руки до рота. – Тату, я не був лише день!
Ха Ниль здивовано похитав головою:
– Я вражений.
– Ну все! – перервала Мін Сук. – Смачного. Все з роботою буде гаразд. Вона трохи зачекає, поки будують кохання. Ха-Ниль, ми теж були молодими.
***
– Ми у ванну! – ТеГон заштовхував Рай Це в суміжну з батьківською спальнею ванну на другому поверсі.
Вони закінчили сімейну вечерю, допомогли зі збиранням посуду, оглянули кімнату ТеГона. Рай Це розклав всякі дрібниці, які взяв собі на ніч. Побалакали між собою, пропускаючи батьків прийняти душ. А потім повідомили їм, що збираються зайняти чудо-приміщення на якусь тривалу кількість часу.
– Чому ти мене туди тягнеш із собою? Ми окремо швидше впоралися б. Тим більше, ця суміжна ванна зі спальнею батьків. – бурчав Рай Це.
ТеГон зачинив за ними двері і притиснув до неї Рай Це. Його очі блищали несподіваною пожадливістю.- Що трапилося? Що сталося? – Заметався в його обіймах, майже на смерть переляканий, Рай Це.
– Ти сказав таку приголомшливу промову, що я не можу тебе не віддячити.
– Термін заборони ще не минув! – Майже скрикнув він.
– Нічого не почервоніє, але якщо раптом так, то я купив пантенол.
– Ой не треба, – простогнав Рай Це, але ТеГон уже присмоктався губами до його ключиці.
Рай Це був не проти сексу, але батьки, які перебувають у сусідній кімнаті могли стати свідками звукового порно.
– Все буде добре, – ТеГон перемістився на шию і почав її м’яко покусувати, не лишаючи слідів.
– Батьки, – ледве дихаючи, відчуваючи, як підступає пелена невгамовного збудження, прошепотів Рай Це.
Але вже було пізно. Обом стало все одно на спокій та особисті межі батьків.
ТеГон практично зірвав сорочку з Рай Це і став облизувати кожен сантиметр шкіри на грудях. Поки його мова тинялася скрізь, де заманеться – руки крутили, стискали, потирали чутливі соски.
Рай Це не зміг стримувати стогін.
– Ахх, мхм, – вторив йому у відповідь, украй зайнятий важливою справою, ТеГон.
Він пестив, нежив, смоктав язиком його вкрай збуджені соски.
Рай Це запустив пальці в його блакитне волосся і міцно стискав його біля коріння, намагаючись відтягнути обличчя ТеГона від себе, але, не наполягаючи на цьому.
– Так добре, – стогнав Рай Це.
Губи ТеГона швидко змінили локацію з сосків на білу лінію живота, облизуючи її і танцюючи дикий танець навколо пупка.
– Ах, – стогнав збуджений до краю Рай Це.
– А тепер – торт! – Передчуваючи щось особливе, ТеГон зняв ремінь із штанів Рай Це і розстебнув ширинку.
– Що ти? Що ти? – Розум Рай Це трохи зніяковів і він намагався зрозуміти, чого хоче ТеГон, – що ти робиш?
– Їм тебе, – гордо заявив ТеГон, спускаючи труси вниз.
Збуджений член Рай Це, що сочився, уперся прямо ТеГону між очей.
– Прийде стати на коліна, – спокійно заявив Квак, змінюючи позу з підлоги присіда.
ТеГон ніжно провів руками по стегнах Рай Це, обмацуючи кожен міліметр, пестячи напружені ямки на стегнах, проводячи руками по тремтячому коліна, що слабшає. Він доторкнувся рукою до члена Рай Це і почав м’яко проводити рукою туди-сюди по збудженому тілу.
– Потрібен лубрикант, – прохрипів Рай Це.
– Так зараз.
ТеГон відпустив член і поповз до стоси речей, які вони зібрали для душу. Там були і рушники, і піжами, і шкарпетки, і гора косметики, що доглядає, Рай Це, яку ТеГон збирався частково «поцупити». Серед усього цього багатства затесався і новий тюбик мастила, і пачка презервативів.
– Звідки це все? – Рай Це осів на підлогу.
– Я підготувався, – досить усміхнувся ТеГон, розкриваючи тюбик і вичавлюючи на долоню липку складову.
– А нам не можна. Чому ти змушуєш мене займатися сексом під час заборони?
– Ти не хочеш? – ТеГон обернувся і подивився на Рай Це.
– Хочу, – його обличчя залила фарба і, Рай Це заплющив очі тильною стороною руки, – але поки що не можна.
– Ми будемо акуратно.
– Та звичайно, – не повірив Рай Це.
– Чесно. – ТеГон повернувся до члена, що його цікавить, і провів гарячою вологою липкою долонею по ньому, – тепер-то все піде як по маслу.
ТеГон із задоволенням мастурбував Рай Це, змушуючи того видавати страшенно вульгарні стогін.- Ах, так, швидше, ой, повільніше!
Такі сексуальні звуки, що розбурхують уяву ТеГона.
Рай Це сидів із заплющеними очима і відкинутою головою, зовсім загубившись у часі та просторі, віддавшись виключно відчуттям, які так нахабно вривалися в його життя з рукою Теґона. Це було приємно.
– Так-так, різкіше! – Він схопився за волосся ТеГона, вигнувся в попереку – подаваючись вперед активним рухам ТеГона.
Пальці ТеГона вже не спускалися нижче, вони вібрували і танцювали навколо набряклої головки пульсуючого члена, викликаючи активну течію предеякулята і гучні стогін Рай Це.
– Швидше швидше.
ТеГон зменшив відстані ще в рази і нарешті вибух. Рай Це відчув, що тіло йому більше не належить – він був у Раю серед пухнастих хмар. Його сперма так швидко вилилася на руку ТеГона, що Рай Це більше нікуди не поспішав. Йому було так добре. Полегшення та свобода накрили його з головою.
ТеГон сів йому на стегна і притулившись губами до підборіддя, коротко поцілував.
– Дякую, – простогнав Рай Це.
– Прийде намазати пантенолом. – шепнув на вухо ТеГон. – Ти чудово бився, тому все почервоніло.
– Придурок, – усміхнувся Рай Це так і не розплющивши очі, – я ж просив не займатися сексом.
– Навіть орального не було, – награно обурився ТеГон.
Рай Це лише посміхнувся у відповідь.
– Тобі доведеться допомогти мені з душем.
– Я люблю тебе, – ТеГон притис його до себе.
– Не треба, – мляво спробував відштовхнути його від себе Рай Це.
***
– Чорт, таким «красивим»! – Очі Рай Це палали праведним гнівом. – Я ще ніколи не був.
Член почервонів, опух і болів. ТеГон густо намазав увесь пах пантенолом і тепер Рай Це сидів із білим липким членом, на який не зміг натягнути штани.
– Тримай, – ТеГон давився сміхом, простягаючи свою футболку в якості піжами.
– Придурок, – Рай Це зло вихопив футболку та натягнув на себе.
Ця річ буквально ледве прикривала його зад.
– Ти не будеш! – Рай Це приставив вказівний палець між очей ТеГона, – до мене чіплятися!
– Так, містере! – ТеГон зобразив “віддачу честі”, приклавши пальці до скроні.
***
– Під звуки порно я ще не засинав, – пробурчав Ха Ниль.
– Спи давай, – Мін Сук злегка шльопнула його по руці, – вважатимемо це чудовим АСМР. Наш син в порядку і це головне.
– Дякую тобі, Мін Сук, у нас чудовий син, – Ха Ниль перекинувся на бік і обійняв дружину.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “12 днів до Хеллоуїна. Секс на ночівлі у батьківському будинку