Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

11 днів до Хеллоуїна. Сніданок із мамою

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розкуйовджений Рай Це спустився на кухню.
– Доброго ранку, – Мін Сук щось готувала на плиті.
– Добре, – Рай Це спробував натягнути широку футболку ТеГона нижче, тому що у звичайному стані вона ледве прикривала його голий зад.
– Знатно вчора повеселилися, га? – Мін Сук повернулася і весело підморгнула Рай Це, який уже почав приймати колір помідора.
– Вибачте, ви все чули… – пролепетав він. – Я справді намагався його зупинити, але вчора ТеГон надмірно перевозбудився…
– Нічого, – вона продовжила готування, махнувши вільною рукою, – я навіть рада, що у ТеГона все добре в цьому питанні. Я роблю солодкі млинці на сніданок, будеш таке їсти? – переключилася з теми вона.
– Так, – з вдячністю видихнув Рай Це.
Мін Сук відключила плиту, переклала останню порцію на спільну страву та дістала різні смаколики та сиропи до сніданку. Поставила на загальний стіл перед Рай Це, який, намагаючись уникнути незручності від свого зовнішнього вигляду вже сидів.
– Чи не проти, якщо я з тобою співаємо?
– Звичайно, ні! – Рай Це підняв руки як при арешті – розкритими долонями до неї і із задоволенням прийняв Мін Сук.
– Ось бери з джемом, медом…
Вона з турботою накладала йому в тарілку млинців і пропонувала сиропи.
– Спасибі, – Рай Це був щасливий, його так ніколи не балували домашньою їжею. Це виявилося приємно.
Мін Сук заспокоїлася і сіла навпроти Рай Це.
– ТеГон народився недоношеною дитиною з низьким індексом маси тіла. Майже півроку після народження пролежав під крапельницями. Я весь час була поруч і чула з кожним разом дедалі нові діагнози. Його виходили, але до п’яти років Теґон практично не ходив.Ми з Ха Нилем вже змирилися з тим, що ми матимемо особливу дитину. Ми навіть спробували завести ще одного, який зможе жити у суспільстві повноцінно. – Вона підібгала губи – ці спогади давалися непросто, – після кількох біохімічних вагітностей, у нас нарешті вийшло. Через місяць з’ясувалося, що вагітність позаматкова, але на певному лікуванні можна було намагатися виношувати дитину, на що я й погодилася. На другому місяці стався викидень. Я лежала в лікарні кілька місяців без можливості проводити час із ТеГоном. Я шкодувала себе і дитині, яка не народилася, замість того, щоб пошкодувати ТеГона по відношенню до якої – у мене опустилися руки. Коли я повернулася додому, то побачила, що мій хлопчик має неймовірний прогрес. Ха Ниль віддав його на плавання та на веслування. Мій чоловік зробив щось неймовірне. Мабуть, любив його до нестями, зробив те, що мала я. Але я була дуже стурбована народженням нової дитини-на-заміну, за що і була покарана. – Мін Сук змахнула крихітну сльозинку, що зародилася в куточку ока. – Я стала гарною мамою з того часу. Ми з Ха-Нилем поставили ТеГона на ноги буквально за чотири місяці. Те, що ми не змогли зробити за п’ять років, – вклалося в строк менше року. Ми думали, що він завжди буде маленький, кволий і болісний, але в підлітковому віці він почав сильно змінюватися. Я дуже рада, що мій син зараз сильний і здоровий. Тому, – вона простягла руку до нерухомого кисті Рай Це, – ці звуки мене дуже порадували, хоч і складалося враження, що я підглядаю за чимось непристойним, – Мін Сук тихо хіхікнула.
– Ви дуже сильна, – Рай Це повернув свою долоню і взяв її руку, – не кожен може витримати дитину-інваліда, а помилки роблять усі.
– Спасибі тобі за підтримку. Я люблю свого сина і любила завжди, навіть коли була поганою матір’ю. Навіть під час близькості з Ха Нилем ми обговорювали проблеми нашої дитини, а не майбутньої.
– Ви добрі батьки. Звісно, ​​вам було непросто. Але ТеГон виріс чудовим малим.
Мін Сук м’яко посміхнулася.
– Подбай про нього, не розбивай йому серце.
Рай Це заплющив очі і прикусив губу до крові:
– Я не можу обіцяти…
– Чому? – Мін Сук підняла брови.
– У мене є обставини … ТеГон не в курсі, – одразу попередив він.
– Рай Це, будь чесний із собою та з ним, може тоді все стане простіше.
– Або ускладниться у рази.
– Доброго ранку, – ТеГон спускався сходами.
– Добре, синочку, ти як? – Мін Сук підійшла до нього і обійняла.
ТеГон був радий їй і відповів ніжними обіймами.
Очі Рай Це засльозилися, але він не допустив ні сльозинки. Йому потрібно виконати зобов’язання перед Адом. Потім він просто попросить демонів із прального відділу стерти їм усім пам’ять. Так, так і зробить. Тоді нікому не буде боляче. Нікому, окрім Рай Це.
«Чому ж я закохався?»
***
– Я склала вам їжу, – Мін Сук простягала об’ємний пакет перед від’їздом Рай Це і ТеГона.
– Мамо, тут тиждень можна їсти! – Тихо обурювався ТеГон.
– Так вас же двоє, – поплескав по плечу Теґона батько.
– Тут на двох на тиждень, – вклинився Рай Це.
– Їжте-їжте, – мама ТеГона погладила Рай Це по руці. – Все буде відмінно. Не треба буде думати: де чи що поїсти. Насолоджуйтесь домашньою їжею. І дякуйте мамі у своїх думках, – посміхнулася Мін Сук.
Вони обнялися і влаштувалися в машині. Помахали батькам на прощання та рушили в дорогу.
– Чудово провели час, так? – ТеГон поклав вільну руку Рай Це на коліно.
– Ага, – мляво відреагував він, спираючись скронею на скло і прикриваючи очі, зображуючи дрімоту.- Тебе щось турбує? – ТеГон стурбовано глянув на Рай Це.
Але той не хотів іти на контакт і навіть не розплющив очей.
ТеГона це засмучувало. Рай Це був надто не передбачуваний, і його поведінка зараз не мала передумов, на думку Квака. Він прокручував усі події, намагаючись знайти тригер і не знаходив.
***
– Рай Це, – ТеГон м’яко торкнувся коліна по-справжньому заснув демона.
– ІІІ, – застогнав він, не бажаючи відкривати очі.
– Ми приїхали.
– Мхм, – заплямкав він.
– Тебе віднести на ручках?
– Та їх…
ТеГон вийшов з машини, попередньо відстебнувши ремінь безпеки Рай Це, а потім обережно дістав його з машини, закинувши його руки за плечі і підхоплюючи не тільки під спину, а й під голову, щоб не бовталася в повітрі на шиї, що ослабла.
– Дякую, – ледве чутно прошепотів Рай Це, лоскочучи своїм подихом вухо ТеГона.
– Ага, – той аж присів, не чекаючи, що цей квест виявиться не таким уже й легким.
***
– Тебе помити?
– Давай, – Рай Це вже був у свідомості, але сили покинули його тіло.
ТеГон допоміг йому дістатися ванної і почав допомагати роздягатися. Він зняв штани, одягнені на голе тіло Рай Це.
– Де твої труси?
– Член не вліз… – байдуже відповів він.
– До сьогодні влазив. – Підтиснув губи ТеГон.
– Він опух і хворів. І поперек так болить… – почав страждати Рай Це.
ТеГон допоміг йому поринути у холодну ванну без води, квапливо набираючи окропу, щоб його Рай Це зігрівся і раптом, йому спало на думку:
– Рай Це?
– Так, – він тремтів від холоду, сидячи всередині ванни, яка на зло повільно набиралася.
– Які у тебе симптоми тічки? Запаху ж немає.
– Ну, член опухає, спину ломить, апетит підвищується, агресія теж … Тварина може набрякати, анус там … Змащення виділяється як з відра … Таке собі. Ходиш злий і замурзаний. Біль у непередбачуваних місцях. Зад болить.
– А як ти справляєшся з цим? Блокатори чи знеболювальні?
– Та ніяк особливо.
– А зад болить … Ти трахати, – раптом ахнув ТеГон. – Ти трахкаєш з ким потрапило. Звісно. Звідти і замовчування про множинні вагітності!
– Що?! – Погляд Рай Це сфокусувався на роздратованому ТеГоне, що відскочив від краю ванної.- Ти ж і мене так вибрав? Знав, що скоро тічка і вибрав того з ким можеш потрахатись, щоб уникнути симптомів?
– ТеГон, про що ти говориш? Я не розумію, – Рай Це закопався пальцями у своє волосся. – Я не розумію, як ти зробив ці дивні висновки?
– Ти ж граєш зі мною в гарячо-холодно, щоб я не втік раніше за термін. Ти тримаєш мене як собачку: нічого не розповідаючи та не обіцяючи. Ти ляпнув, що народжуєш як сучка, бо тебе змусили. Але хто не сказав! Життя. Легка та приємна без запаху. Похмура – під час тічки. Ти просто шльондра, що лікує себе ким потрапило!
– Ти дебіл? – Рай Це спробував заїхати ТеГону кулаком по обличчю, але той швидко відхилився, – ти спитав мене?
– Ти ж мовчиш!
– Повірити не можу. Ти все це лайно копив у собі весь цей час? Чи звідки це ллється?
– Я ж бачу! Ти дивний. Ти дивно поводишся. Ти дивно жартуєш про вагітність. Ти сказав, що не лікар, хоч чудово прийняв складні пологи! Ти постійно кажеш, що багато разів народжував! – Очі ТеГона налилися кров’ю, і тепер він виглядав лякаюче, як бик, готовий кинутися на ворога рогами вперед і насадити кривдника на них.
– Я демон! – Вибухнув Рай Це.
Це було зовсім не те, що він хотів сказати ТеГону, але між ними щось тріснуло, і поки це можна було склеїти – Рай Це вжив радикальних заходів.
– Ти ще й знущаєшся?!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “11 днів до Хеллоуїна. Сніданок із мамою