Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Прийшов до тями я в якомусь підвалі на підлозі. Голова нещадно боліла. Оглянувшись, я зрозумів, що тут лише одне маленьке віконце з решіткою на ньому. В кутку стояло ліжко з пошарпаним матрацом, а сам я був прикутий наручниками до батареї. Дякую за те, що я хоча б був одягнений. І я, здається, здогадуюсь, хто мене викрав. Я прикрив очі через наростаючий головний біль. Через кілька хвилин я почув звук: відчинялися двері і відразу втупився на них.

– О, Джині, ти прийшов до тями! – знайомий голос покликав мене. Намджун, точно! Це його голос. Я його впізнаю з тисячі!

– Що тобі потрібно? — хрипко запитав я, намагаючись розгледіти в темряві його обличчя.

– Мені? Ти, – він знизав плечима і підійшов до мене, взявши за підборіддя, змусивши подивитися на себе. — А взагалі, щоб твій дружок закрив справу.

– Навіть не сподівайся! — обурено вигукнув я і хитнув головою, скидаючи руку хлопцю зі свого обличчя.

– Так? – хмикнув Намджун. – Як знаєш, – він дістав щось зі своєї кишені і взяв мене за волосся, відтягуючи його назад і змушуючи мене закинути голову. — Знаєш, ти так сексуально виглядаєш у цій сукні та панчохах, — хлопець усміхнувся, і підставив шприц до моєї шиї. Я спробував смикнутися, але він занадто сильно тримав моє волосся. – Тихіше, тихіше, – почув я заспокійливий голос. Я відчув, як щось укололо в шию, і повільно почав втрачати свідомість.

***

    Я знову прийшов до тями, але тепер я був прикутий до гінекологічного крісла. На мені були лише панчохи, а все тіло чомусь боліло. Я відчував себе якось дивно. Невже він вколов мені наркотик?

— Я вже думав, що ти не оговтаєшся. Ти був не приходив до тями три години, але зате я встиг погратися з тобою. Щоправда, без твоїх криків це було трохи нудно, – він награно зітхнув.

Я розплющив очі, дивлячись на дзеркальну стелю. Точніше, на своє відображення у ньому. На моєму члені красувався рожевий бант, який опоясував основу пеніса і проходив між яєчками, захоплюючи їх. На сосках були затискачі, і в ту ж мить вони почали вібрувати. У попі теж щось завібрувало. Я прикусив губу, щоб не застогнати. Мої руки були заведені вгору і пристебнуті шкіряними кайданами. Ноги були розведені в різні боки і теж зафіксовані.

– Не соромся, стогни, – Джун усміхнувся і збільшив потужність на обох вібраторах. – Я хочу почути твій голос

Так тривало якийсь час, а потім він різко висмикнув вібратор, від чого я нестримно простогнав. Брюнет відійшов від мене, але за кілька секунд повернувся з величезним фалоімітатором, товщина якого була з кисть його руки, а головка цієї іграшки була розміром з кулак.

— Думаю, ти зможеш його прийняти, і не таке використовували, — він хихикнув і почав проштовхувати його в мене без усякої змазки та розтяжки. Я стиснув губи, відчуваючи, як ця іграшка просто розриває мене зсередини. В одну секунду він просто увігнав її  по основу, і я не стримавшись, закричав, тихо схлипуючи. Він не порвав мене, але було дуже боляче.
– Ну-ну, ти чого, тихо, – не давши мені звикнути, хлопець почав рухати іграшкою в мені. У мене потекли сльози. – Не треба! Прошу, зупинись… Будь ласка… – шепотів я.

– Ей, Джині, мені це не подобається, – він миттю помінявся в обличчі, і знову відійшов від мене. Повернувшись із новим шприцом, він узяв мою руку і швидко ввів мені чергову дозу якоїсь дивної речовини. — Так, гадаю, буде краще, — Намджун посміхнувся, починаючи рухати іграшкою, стрімко нарощуючи темп. Потім потягнувся рукою, до столика, що стояв поруч, і щось узяв. Я відчув, що рух усередині припинився. Він узяв мій майже опалий член в руку, злегка мастурбуючи, а потім почав засовувати в нього уретральну катетер. Я не витримав і закричав. Чомусь увесь біль відчувався в рази сильніше, здається, це через наркотик, який він мені вколов. Почувши, як він переможно посміхнувся, я спробував смикнутись, але цим зробив тільки гірше. Через це уретральний катетр зайшой лише глибше.

– Ах, Джині, ти мені так подобаєшся, ти такий гарячий, сексуальний… – він окинув мене  поглядом, і облизнувши губи, нахилився до мене.

Взявши мене за щоки, брюнет натиснув на них, від чого губи відкрились, і він, скориставшись цим, поцілував мене. Я не залишився у боргу і вкусив його за губу, здається, досить сильно. Я відчув різкий металевий присмак. Через секунду я відчув, ляпаса. — Не хочеш по-доброму — будемо поганому, — рикнув Намджун. Хлопець розстебнув ширинку і приспустив свої джинси разом із боксерами. – Тільки спробуй вкусити – зуби виб’ю, – пригрозив він, і взявши в руку свій член, провів головкою по моїх губах.

Я стиснув зуби, сердито подивившись на нього. Обидві щоки спалахнули від нової порції ляпасів, і я мимоволі скрикнув. Скориставшись цим, хлопець пхнув свій член мені в рота, проштовхуючись відразу в горло. Починаючи рухатися грубо та розмашисто. У куточках очей виступили сльозинки, а з рота капала слина, стікаючи підборіддям, падаючи то на підлогу, то на мою шию.

Я почував себе огидно, намагаючись придушувати блювотні позиви. Я навіть вдихнути не міг нормально, відчуваючи як кисню катастрофічно не вистачає. А Намджун лише почав штовхатися швидше, невдовзі виливаючись мені в рот, не виходячи до того моменту, поки я всю його сперму, гірку на смак, не проковтнув. Як тільки він відсторонився, я почав відкашлюватися, попутно намагаючись зробити ковток повітря.

– Бейбі, постарався на славу і заслужив похвалу, – хлопець ляснув мене по щоці і почав рухати іграшкою в мені, так само починаючи надрачувати мій член. Я стогнав і вигинався у спині, вимагаючи розрядки. Вона була вже близько, але мені не давала кінчити, ций клятий уретральна катетер. Я вже почав втрачати свідомість від усіх цих почуттів, як він різко вийняв паличку з уретри, і я одразу рясно кінчив, видавши гучний стогін. Кім посміхнувся і повільно витягнув фалос з моєї попи, розв’язав бантик біля основи члена. А я знову почав втрачати зв’язок зі світом.

***

Розплющивши очі, я зрозумів, що перебуваю в якійсь кімнаті, але це був уже не підвал. Вікна з ґратами та мінімум меблів. Тільки шафа, що стоїть неподалік, стілець і ліжко, на якому я лежав. Я знову був в панчохах. Я спробував сісти, але в мене не вийшло. Руки були прикуті наручниками до ліжка. А в попі відчувався сторонній предмет. Я опустив очі настільки, наскільки це було можливо, і побачив білий хвіст. Я опустив голову назад на подушку і почав думати, який зараз день, і скільки я вже тут.

Я не пам’ятав, і не міг згадати хоч би як намагався. Мені стало цікаво, як довго це все триватиме, але мої думки перервав звук дверей, які відкриваються. У кімнату зайшли Хосок і Намджун, через що я мимоволі сжався, бігаючи зляканим поглядом то одного хлопця, то іншого.

— Ну що, котику, розважимося? — спитав Хосок, підходячи до мене. Звичайно, він не чекав відповіді. Він тримав у руці якийсь шприц. Знову. У Намджуна я теж помітив шприц у руці. Чон нахилився до мене і провів кісточками пальців по моїй щоці.

— Сволоти! Відпустіть! — скрикнув я і плюнув в обличчя одному з ґвалтівників. Хо нахилив голову вбік, не звертаючи уваги на слину, що стікає його щокою. Він хитро глянув на мене, і взявши шприц, знову ввів мені в кров якусь парашу. Поки Намджун передавав інший шприц Хосоку, я помітив камеру на штативі і спрямовану прямо на ліжко. Хосок, скориставшись тим, що відволікся, знову ввів щось у кров.

– Що це?! — не стримавшись, спитав я тремтячим голосом.

— Щось дуже добре, те, що загострить усі твої відчуття, — посміхнувся Джун, налаштовуючи камеру, і глянув на годинник. — Через п’ять хвилин почне дію, — звернувся він до Чона. Той кивнув і сів на ліжко, погладив мене по голові. — Скоро буде тобі дуже добре. Сам проситимеш ще.

– Ніколи! Ні! – схлипнув я, злісно дивлячись то на Намджуна, то на Хосока.

Через пару хвилин я відчув, неймовірне збудження. Перед очима все попливло, а я наче не в цьому всесвіті. Мені стало так добре. Чорт, це вся дія наркотику. Я ніби крізь воду чув голос Хосока: як він питав чи я буду хорошим хлопчиком, на що я кивнув, трохи посміхаючись. Він наказав, після того, як відстебнув наручники, і вийняв пробку, щоб Нам увімкнув камеру. Той, послухавши Чона, увімкнув її і підійшов до ліжка.

Вони обоє почали повільно, ледве торкаючись, водити руками по моєму тілу. Я вигинався назустріч цим дотикам, тихо стогнучи. Кім почав цілувати мій живіт, поцілунками спускаючись до члена. Він лизнув головку члена, від чого я голосно простогнав.

— Прошу, — тихо прошепотів я, — будь ласка, – нервово дихаючи. По скроні стікали краплі поту, я почав метатися по ліжку.

Чон узяв у рота мій орган, щоправда, тільки наполовину. Потім я відчув холодні пальці біля сфінктера, і  ці ж пальці опинилися у мене в роті. Я без жодних наказів почав їх облизувати, посмоктувати, при цьому стогнучи. Через кілька хвилин я відчув у собі відразу два пальці, через що я вигнувся в спині, відразу починаючи насаджувати на них. — Ще, швидше, — шепотів я далі.

За кілька хвилин, трохи розтягнувши мене, Хосок примостився ззаду, а Джун — спереду. Хо різко увійшов у мене, до зірочок перед очима, чому я голосно простогнав, а Джун увійшов до мого рота своїм членом. Я розслабив горло, руками сперся об стегна Нама  і він почав рухатися. Чон теж не відстав, починаючи вбиватись у мене, з кожним рухом стегон збільшуючи амплітуду. Вони рухалися у різному темпі, коли один входив – інший виходив.

Через кілька довгих хвилин я кінчив, а за мною і Чон, виливаючись усередину мене. Зробивши кілька лінивих поштовхів, він вийшов із мене. Так само і Джун, кінчивши мені в рот, і дочекавшись, поки я слухняно все проковтну.

Ми змінили позу. Тепер я сидів на стегнах Джуна, сам намагаючись насадитись на член хлопця. Однією рукою спираючись об його груди, а другою спрямовуючи пеніс до себе. Починаючи стрибати на Намджуні, відкинувши голову назад, голосно вистонуючи ім’я хлопця. Хосок стояв навколішки, на ліжку, і надрачував свій орган, дивлячись на цю картину.

Так тривало ще довго, якби я не втомився стрибати на Джунові. Кім поклав свої руки мені на талію, починаючи жорстко вбивати свій член в мене, через що я не стримався і кінчив, забруднюючи його і свій живіт білястою рідиною. Він не витримав того, як я почав його стискати під час свого оргазму, і також вилився всередину мене. Повільно зняв мене з себе. Хосок підповз до мене, підводячись на ноги, а я сів, як кіт. Хо почав швидше водити рукою по своєму пенісу і незабаром кінчив мені на обличчя, забруднивши його білими краплями, які стікали по щоках, по носі, а я злизував їх, мало не муркочучи.

Потім хлопці поклали мене на ліжко, попередньо вимкнувши камеру, вкрили ковдрою, і забравши свої речі, пішли, зачинивши двері на ключ.

***

Мене розбудив голос Намджуна. Я неохоче розплющив очі, дивлячись на джерело звуку. Голова і так болить, так ще й Джун репетує.

— Прокинувся нарешті! – грубо промовив він, – Ти проспав три доби! Здається, ми все-таки перебрали з наркотою, хоча, пофіг, – той знизив плечима. Присів біля мене на ліжко, погладив тильною стороною руки щоку. А я різко відвернувся від нього, дивлячись у вікно. Хотів щось сказати, але в горлі пересохло і вийшли тільки якісь хрипи. Кім узяв звідкись склянку з водою, а я недовірливо подивився на предмет у руках у хлопця. — Це просто вода, — запевнив він, підвівши мою голову і допомагаючи мені випити вміст склянки.

– Тобі треба поїсти, я приніс тут трохи каші, – взяв ложку, і набравши трохи рису, він підніс її до мого рота, – Давай, ти нам мертвий не потрібен, – пояснив Джун, – поки що, – додав він пізніше. Мені нічого не залишалося, як почати їсти.

– Чорт! Коли ви відпустите мене! Сволоти! — як тільки я зміг говорити, почав кричати на хлопця, що сидить біля мене.

– Тихіше, бейбі, ми ще не награлися з тобою, – його обличчя осяяла усмішка. Він підвівся, став одним коліном на ліжко і підняв мене на руки, закинувши собі на плече, і шльопнув по сідниці.

– Гей! Відпусти, — я почав бити його по спині кулаками. — Пусти, матір вашу!

– Не дерзи! – знову почувся сідниця.

Вийшовши з кімнати, він подався кудись униз сходами, і я зрозумів, що ми знаходимося в приватному будинку. За розгляд котеджу я і не помітив, що ми спустилися в підвал.

Нам поклав мене на старе ліжко, яке я вже бачив, коли тільки прокинувся. Я почав відразу брикатися і намагатися підвестися, за що я отримав пару жорстких ляпасів. Здається, він розбив мені губу, бо відчув металевий присмак. Але це все ж таки спрацювало, і я перестав смикатися, з ненавистю дивлячись на того.

 

— Не сіпайся! – Отруйно промовив Кім, ще раз відваживши ляпас. Перевернув мене на живіт. Він узяв мотузку, що стоїть поруч стільця, завів мої руки вгору і зв’язав разом, прив’язуючи їх до ліжка. Потім розвів ноги і також мотузкою прив’язав до ліжка. Захопив зі стільця кляп, проштовхнувши кульку мені в рот, і закріпив на потилиці.

Брюнет відійшов від ліжка і наблизився до шафи, як я міг помітити краєм ока. І як я його не розгледів уперше? Він же такий величезний. Краще я не знатиму, що там знаходиться.

Через кілька хвилин він повернувся до мене, але підійшов з іншого боку, де я його не помічу. І опустив усі предмети, які захопив у тій шафі, з характерним звуком на стілець. У нього знову в руках шприц, і він вкотре вколов його мені. Правда, довелося здорово піднапружитися, тому що я весь час смикався, але отримавши відчутний удар по попі, заспокоївся.

Через кілька хвилин я відчув невагомі торкання флоггера до моєї спини, відчуваючи залізні кінці на хвостах батога. Я затримав подих, чекаючи на удар, але Джун продовжував повільно і легко водити нею по спині. Потім раптово різкий удар по сідницях. Чому я смикнувся, і пішов ще один удар, сильніший, який залишив за собою кілька смуг на попі. Він почав сипати удари з невеликою паузою на дві секунди.

Я намагався відволіктися від болю, починаючи рахувати удари, але на цифрі сорок, я збився. По щоках вже давно скочувалися крапельки сліз, остуджуючи мої щоки, які просто палали. Так це тривало тривалий час, але Намджун нарешті зупинився. З усмішкою дивлячись на рани, які залишив флоггер. П’ята точка вся просто горить. Напевно, вона вся розполосована.

Кім узяв зі стільця вібратор великих розмірів і захопив анальні кульки. Хлопець посміхнувся, поклав ці речі біля мене і розвів мої сідниці убік, потривоживши рани. Обличчя брюнета осяяв оскал, побачивши стиснуте кільце м’язів, він пустив туди слину, розмазавши одним пальцем навколо рожевої дірочки.

Хлопець спочатку взяв анальні кульки, і почав засовувати їх у мене. Спочатку був маленький, потім з кожною кулькою їх розмір починав рости. Усього їх було чотири. Цілком впихнувши їх у мене, він шльопнув по яскраво-червоній сідниці, через що я не стримано промимрив від болю. Потім він узяв вібратор, почав всовувати його, проштовхуючи анальні кульки глибше. Як тільки він увійшов повністю Нам, увімкнув максимальну потужність. Я смикнув руками, намагаючись вибратися, але цим тільки роблячи гірше, роздираючи шкіру на зап’ястях до крові.

Він знову взяв у руки стек, починаючи завдавати ударів. Наносячи удари всією поверхнею стека. Тепер він не тільки плескав по дупі, а й по спині. Залишаючи за собою рани, що кровоточать. За кілька хвилин удари припинилися, і він відклав стек.

Беручи зі стільця скальпель, підносячи його до попереку та починаючи щось там вирізати. Я відразу замерзнув, мукаючи і намагаючись уникнути дотику ножа до тіла.

— Тихо ти, — почувся відчутний удар долонею по сідниці. — Шрамування річ неприємна, — той хмикнув, після того, як я з жахом завмер, переварюючи слова хлопця. Джун взявся за свою справу.

Через деякий час він відійшов від мене, милуючись своєю роботою. На попереку красувалося якесь геометричне зображення середнього розміру. А я ридав, і в момент роботи, навіть кілька разів непритомнів. Але Намджун на цьому не зупинився, він скальпелем почав мучити мої ноги, спочатку роблячи маленькі надрізи, потім все більше і більше. Кім відв’язав ноги, і перевернув мене на спину, через що я почав сильніше плакати. А вібратор лише увійшов ще глибше. Хлопець оглянув мене, і його обличчя осяяла усмішка.

 

– Джині, почекай пару хвилин, у мене є ідейка, – він поплескав мене по щоці, і пішов до виходу з підвалу. А я дивився в стелю.

Повернувся Джун, як він і казав, за кілька хвилин. У його руках я побачив голку, спирт та ватки, і знову шприц. Він підійшов до мене, посміхаючись у всі тридцять два зуби. Уколів знову щось вену, він сів мені на стегна, нахиляючись наді мною.

– Ух, тобі сподобається, – хлопець відкрив баночку зі спиртом, змочив ватку і протер обидва мої соски, також продезінфікував голку. Потім нею різко проткнув правий сосок, відразу надягаючи прикраси, також із другим. Я скляним поглядом спостерігав за хлопцем, він зламав мене, я нічого не відчував, ніби це не зі мною він таке робив. Брюнет подивився мені в очі, він розлютився.

– Ах, значить все? — він зняв кляп і вдарив мене по обличчю. Потім були удари в груди, чому я почав відразу кашляти. Він знову взяв скальпель у руки, починаючи спотворювати мій живіт, груди. Джун зліз з мене, рукою млявому члену, потім беручи його в руку починаючи грубі рухи. Відпустивши член, він скальпелем спустився до внутрішньої сторони стегна, починаючи вирізати там слово: “Повія”.

— Знаєш, ти мені подобаєшся, тому вбивати тебе я не буду, але покалічити можу, — посміюючись, сказав він, і відкинувши скальпель, почав бити мене. Розв’язавши мої руки, Намджун дуже боляче вивернув ліву руку. Здається, там щось хруснуло. Проте я не промовив жодного слова, зовсім не відчуваючи болю.

 

– Знаєш, ми кинули відео твоєму ненаглядному, де ти сам так сексуально насаджуєшся на мій член, – з усмішкою промовив він. В моїх очах на мить промайнув страх, але зник він так само швидко, як і з’явився.

Кім з усієї дурниці вдарив у живіт, і за ноги стягнув на бетонну підлогу, продовжуючи бити, але вже ногами. Схопивши за волосся, він одним ривком поставив мене на коліна і подивився мені у вічі. Розстебнув ширинку, витягнув свій набряклий член і нещадно увірвався в мій рот, проштовхуючи його глибше, в саму горлянку. Він набрав шалений темп, рухаючи моєю головою і насаджуючи все сильніше.

Як тільки він вилився мені в рот, я не витримав, і мене вирвало тією ж кашею, якою він мене вранці годував. Брюнет глянув на мене з явною огидою, і наостанок з усієї сили штовхнув мене в ребра, так, що я відлетів до краю ліжка, сильно вдаряючись скронею об ніжку.

Намджун покинув підвал, залишаючи мене валятися в тому смердючому, жахливому підвалі, з все ще включеним вібратором на повну міць. Я не міг поворухнутися, відчуваючи, як кров маленькими цівками стікає по всьому тілу. Я відчув, що втрачаю зв’язок зі світом.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь