Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1: “Знайомство Джо-Дарини з Іван-о-Буддою”

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Арка 1: “Іван-о-Буддізм…”
1: “Знайомство Джо-Дарини з Іван-о-Буддою”
Одного разу пила Джо-Дарина чай на терасі свого дому. Думала вона тоді, що вже горе їй настало, вже й знайома вона стала з Данилкою з восьмого-А. Та й думала, що гірше вже бути не могло. Та не знала, що в той день зустріне ще одного такого-ж…
“Аах! Який чудесний чай! Буду пити його кожен раз після цієї дурної школи! Ще раз вони мене залишать на другий рік в цій тюрязі; нічого вже сама собі дозволити не можу через їхні дурні вимоги та правила! Задовбала мене та Дворжакова зі своїми: “Не кидай зігу”, “вчи правила чеського правопису: куди “ги”, а куди “бе”,— бо я ж без цього жити не зможу! Може я сама буду вирішувати, коли я буду читати свою книжку “Сутінки”, а не тільки на перервах в толчках туалета!?” Закінчивши свій прекрасний монолог Джо-Дарина задушила офіціанта та пішла додому. Забув уточнити, що Джо-Дарина фінансо-економо-топовий Ллллярдер, та могла собі дозволити навіть другий дім. Тому, це вона пішла з свого ж дому до іншого… нічого дивного.В той момент на її душі було більше гріхів, чим людей на землі, бо Джо-Дарина їх безупинно вбивала.
Це було літом, нічого не передбачало біди. Дарина побачила дуже гарного хлопця та й покохала його. В нього була така дика зачіска та велика рама від велосипеду, що вона не стрималася та захотіла бути з ним, щоб потім зіграти весілля й відібрати його маєток. Цього краша звали Кіріл. Через нього вона вийшла на группу Іван-о-Буддистів, що славилася своєю могутністю на все місто. Навіть мер не міг з ними нічого поробити. Так Дарина вступивши в групу познайомилася з Іваном й незабаром виявилося, що Дарина володіє магією вогню, яка досталася їй від її прабабусі Джо-Зіусмеро, як виявилося незабаром.
Потім, Іван проповідував Дарину та вона стала св’ятою. Ім’я їй стало Дарина-Буддізм. Але Джо-Дариною її ще багато хто продовжував називати й це потрібно було змінювати.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь